MRes in de gezondheidszorg

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Studeer vijf jaar op rij (2015-2019) in de QS World University Subject Rankings aan de nummer één grootste kunst- en ontwerpuniversiteit van de wereld.

Over het programma

Dit unieke interdisciplinaire programma is gebaseerd op de complementaire expertise van de RCA 's School of Design en Helen Hamlyn Design Centre, en de gezondheidszorgexpertise van de medische faculteit van het Imperial College London en het Helix Centre gevestigd in St Mary's Hospital in Paddington Londen.

Je ontwikkelt een bewustzijn van de rol en de waarde van design bij het oplossen van uitdagingen in de gezondheidszorg, evenals een multi-professioneel perspectief op probleemoplossing en het belang van klinische / design-samenwerking. Het programma maakt gebruik van een reeks onderzoekstechnieken, hulpmiddelen en kaders op het gebied van ontwerp en innovatie, en biedt een omgeving waarin door het ontwerp geleide vaardigheden worden ontwikkeld om snel een oplossing voor een gezondheidsuitdaging te onderzoeken, synthetiseren en prototypen te maken.Tim Allen

Toegangsvereisten

Kandidaten worden volledig op verdienste geselecteerd en sollicitaties worden van over de hele wereld verwelkomd. Het selectieproces houdt rekening met creativiteit, verbeeldingskracht en innovatie zoals aangetoond in uw portfolio, evenals uw potentieel om te profiteren van het programma en om in het algemeen hoge MA-normen te bereiken.

MRes Gezondheidszorg

Laatst bijgewerkt op December 2019

Over de school

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world.

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world. Lees Minder