Lees de Officiële Beschrijving

Bereid je voor op je loopbaan in communicatiestoornissen

Het Departement Communicatiewetenschappen en -stoornissen biedt een graduaatsopleiding die studenten klaarstoomt voor vaardigheden en de praktische ervaring biedt die nodig is om een ​​onmiddellijke impact te hebben op het leven van mensen.

De Master of Science in Communicatie Disorders-programma is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van certificering en licentiestatus op het gebied van spraak-taal pathologie. Je krijgt klassikale en hands-on voorbereiding in het toepassen van familie-gerichte, ontwikkelingsgerichte, cognitieve, psychosociale, gedrags- en medische modellen voor de beoordeling en behandeling van een breed scala aan communicatiestoornissen en -verschillen.

Afgestudeerden van het programma zijn gewild om te werken met een breed scala van populaties in een verscheidenheid van klinische instellingen in de VS en internationaal.

Het MS in Communication Disorders-programma staat gerangschikt op US News

In 2015 vierde de afdeling Communicatiewetenschappen en aandoeningen van het Emerson College zijn 80-jarig jubileum. Als pionier op het dynamische en steeds belangrijker wordende gebied van de spraaktaalpathologie, heeft de afdeling een reputatie verworven voor uitmuntendheid in klinische voorbereiding.

Waarom voor Emerson kiezen?

Uitzonderlijke klinische kansen

Door middel van uw klinische stages leert u over het bereik van communicatiestoornissen die van invloed zijn op spraak, taal, cognitie en slikken gedurende de hele levensduur. U krijgt de gelegenheid om in meerdere klinische omgevingen te werken, zoals programma's voor vroege interventie, openbare en particuliere scholen, privépraktijken, acute zorg- en revalidatieziekenhuizen en anderen. Door middel van uw klinische stages leert u professionele samenwerking, adviesvaardigheden en hoe u een breed scala aan individuen, waaronder een multiculturele stadsbevolking, het beste kunt evalueren en behandelen. Als Emerson-student verwerf je de klinische kennis en vaardigheden die nodig zijn om te excelleren als patholoog in de spraaktaal.

Meer informatie over klinische training en supervisie »

Uitstekende academici

Het academisch curriculum is ontworpen om u voor te bereiden op het werken met de volledige reeks communicatiestoornissen gedurende de levensduur. Het curriculum biedt cursussen over de neurologische basis van typische communicatie en de studie van specifieke stoornisgebieden, waaronder autisme, afasie, ontwikkelingstaal en alfabetiseringsstoornissen, stem, dementie, vloeiendheid en hersenletsel. Een reeks academische seminars behandelt speciale onderwerpen in het veld, waaronder medische spraaktaalpathologie, craniofaciale anomalieën en communicatieverschillen zoals accentwijziging.

Meer informatie over ons curriculum en programmavereisten »

Close-Knit Community of Faculty and Students Working Together

Emerson's programma biedt de academische en klinische excellentie van een grote onderzoeksuniversiteit binnen een kleine universiteitsomgeving. In Emerson's kleine gemeenschap bouw je sterke relaties op met je leeftijdsgenoten en met de faculteit. Zoals je leert van enkele van de beste wetenschappers, clinici en docenten in het veld, word je uitgedaagd en ondersteund in een gastvrije maar toch rigoureuze academische omgeving. Onze zeer toegankelijke en ondersteunende instructeurs brengen een aanzienlijke professionele ervaring naar de klas, doordat ze fundamenteel onderzoek, studieboeken en klinisch werk hebben bijgedragen aan de discipline.

Maak kennis met onze academische en klinische faculteit. »

CERTIFICERING EN LICENTIE

American Speech-Language-Hearing Association (ASHA) certificering

Na afronding van het programma en slagen voor het nationale Praxis-examen, zijn studenten gekwalificeerd om een ​​Clinical Fellowship te beginnen, wat leidt tot het verkrijgen van een Certificate of Clinical Competence (CCC) van ASHA.

Massachusetts-licentie in de pathologie van de spraaktaal

De masteropleiding van Emerson is geaccrediteerd door de Council of Academic Accreditation van de American Speech-Language-Hearing Association (ASHA). Daarom, afgestudeerden van het programma voldoen aan de criteria voor licentiestatus van het Gemenebest van Massachusetts om te oefenen als een spraak-taal patholoog.

Massachusetts Educator-licentie

Emerson's masterprogramma Communication Disorders is goedgekeurd door het Massachusetts Department of Elementary and Secondary Education om studenten voor te bereiden om gespecialiseerde leraren te worden in spraak-, taal- en gehoorstoornissen op niveaus van pre-K tot en met 12.

Alle afgestudeerde studenten worden aangemoedigd om de Massachusetts educator-licentie te behalen, die in veel staten wederkerig wordt gehonoreerd, vaak zonder dat extra cursussen nodig zijn. Om in aanmerking te komen voor de initiële licentie, moeten studenten een stageplaats hebben; moet geslaagd zijn voor het testen van de Massachusetts Tests for Educator Licensure (MTEL), Communication and Literacy Skills Test; en vraag de licentie aan.

Neem voor meer informatie contact op met Sandy Cohn Thau , programmadirecteur Educator Preparation and Licensure.

Communicatiewetenschappen

Het MS in Communication Disorders afstudeerprogramma is landelijk gerangschikt en heeft een werkgelegenheidspercentage van 100%.

Ons MS-programma is gelieerd aan meer dan 120 externe klinische sites, waardoor onze studenten vaardigheden in een breed scala aan instellingen kunnen ontwikkelen en waardevolle professionele connecties kunnen leggen. Sites voor klinische plaatsing omvatten revalidatievoorzieningen, privépraktijken, scholen, centra voor vroegtijdige interventie en ziekenhuizen voor acute zorg.

Lees meer over onze uitzonderlijke klinische ervaringen op en buiten de campus »

De alumni van het programma vinden werk in het hele spectrum van klinische omgevingen die werken met een verscheidenheid aan klinische populaties, zowel lokaal, nationaal als wereldwijd.

Emerson College biedt nu een nieuw online programma voor communicatieproblemen (MS). Ga naar de Speech @ Emerson-website voor meer informatie.

Opleiding te volgen in:
Engels
Laatst bijgewerkt op May 22, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Sept. 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019