MS in veroudering

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Bestrijd Ageism en strijd voor sociale rechtvaardigheid

Omdat Amerikanen langer en gezonder leven, is het van vitaal belang dat we innovatieve oplossingen vinden om welvaart en veroudering te waarborgen. Veroudering is een dynamisch proces dat nieuwe vaardigheden en begrip bevordert dat we met onze gemeenschappen kunnen delen. In toenemende mate richt het gesprek zich op het creëren van effectieve praktijken en beleid om ouderen te ondersteunen, leeftijdsdiscriminatie te bestrijden en sociale rechtvaardigheid te bevorderen.

Ons interdisciplinaire programma kijkt uitgebreid naar veroudering - een demografisch onvermijdelijk proces - en bereidt studenten voor op nieuwe carrières door het gesprek rond verouderende bevolkingsgroepen te verschuiven.

De nieuwe masteropleidingen van Georgetown University in Aging

De veroudering

Het is een 11-maanden durend curriculum gebaseerd op kennis- en vaardigheidscompetenties die zijn goedgekeurd door de Association of Aging in Higher Education (AGHE) en de Accreditation in Gerontology Education Council (AGEC).

Studenten zullen ontvangen

  • Een grondige, wetenschappelijk onderbouwde training in theorie, beleid en onderzoek in gerontologie
  • Praktische ervaring door een geïndividualiseerde en begeleide stage in het veld (in binnen- of buitenland)
  • Mogelijkheden om te communiceren met professionals op het gebied van veroudering door onderzoekservaringen en informele begeleiding

Wie zou moeten solliciteren?

Veroudering

De verwachte tijdlijn voor voltijdstudenten die de opleiding nastreven, is 11 maanden . Lessen worden in de late namiddag of avond aangeboden, zodat deeltijdstudenten volledig kunnen deelnemen. Er zijn enkele online en hybride cursussen beschikbaar.

Programma-eisen

De structuur voor de Master of Science in Aging

Gebieden van concentratie

De Master of Science in Aging

Ervaringsleren

Professionele ontwikkeling / seminar-serie

Studenten nemen deel aan een maandelijkse seminarreeks gericht op actuele onderwerpen bij het ouder worden. Leren van werkende professionals helpt studenten om te netwerken, evenals hun kennis en vaardigheden die relevant zijn voor de werkplek te verwoorden.

Stage / Capstone-project

Studenten zullen zich tijdens de zomer aanmelden voor een kerncursus van 4 studiepunten om deze vereiste te weerspiegelen. Deze klas komt in de zomer regelmatig bijeen voor studenten om ideeën uit te wisselen en ervoor te zorgen dat studenten een waardevolle stage / Capstone-ervaring hebben. Studenten moeten regelmatig een toegewezen mentor ontmoeten en een schriftelijk eindverslag indienen waarin hun ervaring wordt beschreven.

Parttime en online opties

Het programma is ontworpen om fulltime of parttime te worden voltooid. Om deeltijdstudenten tegemoet te komen, bieden we indien mogelijk meerdere lessen op dezelfde dag aan. Het cursusrooster is bedoeld om studenten die zoveel mogelijk fulltime werken, te huisvesten. Sommige cursussen kunnen online componenten bevatten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Georgetown is a major international research university with nine schools, an affiliated hospital and many highly ranked academic programs. Today the university has more than 12,000 undergraduate and ... Lees meer

Georgetown is a major international research university with nine schools, an affiliated hospital and many highly ranked academic programs. Today the university has more than 12,000 undergraduate and graduate students who take classes at five locations. Georgetown has a large and diverse workforce that employs more than 5,000 faculty and staff members. Georgetown continues to move forward as one of the world’s leading universities, building upon its distinctive history, unique values and commitment to justice and the common good. Lees Minder