MSc Applied Neuroscience

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De hersenen zijn het meest complexe van alle organen - we leren elke dag meer over hoe het werkt en hoe deze kennis kan worden toegepast in een reeks van omgevingen, waaronder de wetenschap en de industrie.

Of je nu een neurowetenschappelijke achtergrond hebt of niet, deze cursus kan op maat worden gemaakt. Als je beperkte kennis van neurowetenschappen hebt, begin je met Foundations in Neuroscience om inzicht te krijgen in belangrijke concepten.

Als je al kennis hebt van de grondbeginselen van neurowetenschappen, bieden we de mogelijkheid om specifieke onderwerpen in meer detail te verkennen en ook modules in andere disciplines, waaronder business, marketing en psychologie, om de toepassing van je kennis in een toekomstige carrière mogelijk te maken.

Je krijgt les van klinische en niet-klinische neurowetenschappers, internationaal bekende onderzoekers die belangrijke thema's in het veld onderzoeken, waaronder leren en geheugen, neurodegeneratie, psychiatrische stoornissen, pijn en anesthesie.

Je hebt ook de mogelijkheid om deze onderwerpen te combineren met aspecten van psychologie, zaken en / of marketing (gegeven door deskundig personeel op deze gebieden), zodat je je neurowetenschappelijke kennis een andere richting op kunt sturen. Deze flexibele aanpak bereidt je voor op een reeks toekomstige carrières.

Na het aangeleerde onderdeel van de cursus ontwerp en voltooi je een onderzoeksproject. Dit zal een laboratorium- of branchegericht onderzoeksproject zijn, hetzij in Dundee, hetzij bij plaatsing in een van onze commerciële of non-profit partnerorganisaties.

Toelatingseisen

Cijfervereisten
Aanvragers moeten een honoursgraad hebben of verwachten te behalen op 2.1 of hoger, of gelijkwaardige professionele of overzeese kwalificaties, in een relevante academische discipline.

Engelse taalvereisten

  • IELTS (algemeen) 6.5
  • 5.5 lezen
  • Luisteren 5.5
  • Spreken 6.0
  • Schrijven 6.0

Jopwell / pexels

Careers

De flexibiliteit van deze cursus stelt u in staat om uw neurowetenschappelijke kennis te gebruiken en toe te passen op het carrièrepad dat u in de toekomst kiest.

De mogelijkheid voor een plaatsing in een onderzoekslaboratorium of een van onze commerciële of non-profit partnerorganisaties zal u helpen overdraagbare vaardigheden te ontwikkelen die u kunt toepassen op een toekomstige carrière, en inzicht te krijgen in hoe deze academische of industriële organisaties werken .

Aangezien het begrijpen van neurowetenschappen in een aantal situaties gunstig is, kunt u de vaardigheden die tijdens de cursus zijn ontwikkeld gebruiken om een concurrentievoordeel te bieden voor sollicitaties in verschillende sectoren. De neurowetenschap van consumenten of marketing is bijvoorbeeld een groeiend gebied voor werving.

Als je van plan bent je carrière academisch te bevorderen, is deze cursus een uitstekende opstap naar een neurowetenschappelijk PhD-programma en aanvullend postdoctoraal onderzoek. Dit kan u helpen een carrière in academisch of branchegericht onderzoek te verwerven.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Our core mission at the University of Dundee is to transform lives, locally and globally, through the creation, sharing and application of knowledge.

Our core mission at the University of Dundee is to transform lives, locally and globally, through the creation, sharing and application of knowledge. Lees Minder
Dundee , Kirkcaldy + 1 Meer Minder