Read the Official Description

Wilt u faciliteiten en apparatuur te ontwerpen voor gehandicapten en de ontwikkeling van geavanceerde apparatuur voor gebruik in ziekenhuizen en in de rest van de gezondheidssector die levens kan redden?

Wilt u uw gevoel voor techniek, computers en wiskunde en uw belangstelling voor de geneeskunde en de mensen te combineren? En zou u willen studeren in een internationale omgeving samen met de Deense studenten en studenten met een andere nationaliteiten? Als u "ja" op deze vragen - kunnen Biomedical Engineering en Informatica heel goed de masteropleiding die je zoekt.

Biomedical Engineering aan de Universiteit van Aalborg is een interdisciplinair programma met focus op elektrofysiologie en menselijke sensomotorische fysiologie. Potentiële kandidaten zijn studenten met een B.Sc. in de biomedische techniek, elektrotechniek of een gelijkwaardig diploma in informatietechnologie.

Hoog niveau cursussen binnen de medische technologie, neurofysiologie, signaalverwerking, wetenschappelijke communicatie, revalidatie-technologie, etc. aangeboden. Grote projecten in groepen studenten uitgevoerd zijn een substantieel deel van het programma, waar studenten ontwerpen en implementeren van oplossingen voor real life problemen.

Deze hands-on training krachten studenten om samen te werken, zoals in het systeem van de ontwikkeling in de moderne ingenieursbureaus. De projecten houden verband met het onderzoek uitgevoerd bij Department of Health Science and Technology uitgevoerd. Een groot project wordt uitgevoerd in het laatste semester worden uitgevoerd en gepresenteerd als de masterproef.

Vaak resultaten worden gepresenteerd op internationale congressen en / of voor publicatie in peer-reviewed tijdschriften ingediend. Zie het menu-item over het onderzoek. Succesvolle afgestudeerden van het programma van toepassing kunnen zijn voor PhD-stipendia binnen de Doctoral School in de Biomedische Science and Engineering.

Elke student zal een begeleider die een universitair hoofddocent of hoogleraar aan het Department of Health Science and Technology hebben.

Program taught in:
Engels

See 1 more programs offered by Aalborg University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
64,500 DKK
collegegeld / jaar; NO collegegeld - EU / EER studenten
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum
Location
Application deadline
Einddatum
Location
Application deadline
Einddatum