Lees de Officiële Beschrijving

MSc in Clinical Oncology

Dit is een programma voor de gezondheidszorg professionals uit diverse achtergronden, die willen hun kennis van de theoretische en praktische aspecten van de oncologie uit te breiden. De full-time programma is vooral geschikt voor medische professionals met een interesse in de klinische, medische, chirurgische en translationeel oncologie.


Details


Het doel van dit programma is om u een wetenschappelijk inzicht in de cellulaire en moleculaire biologie van kanker, de epidemiologie en pathologie, en deze in een klinische context te plaatsen. Wij zullen dan aanpakken hoe deze kennis effecten therapeutische benaderingen, en disease management.


Het programma is bedoeld om u aan het onderzoek proces te begrijpen, op basis van voorbeelden binnen de afdeling en de bijbehorende klinische proeven eenheid. Een belangrijk onderdeel van de masteropleiding is de planning, uitvoering en rapportage van een stuk van de onafhankelijke studie die leidt tot het indienen van een proefschrift. De cursus probeert op alle niveaus aan te moedigen interactief in plaats van didactisch leren en lezingen. Daarom zal deze Masters niveau programma nodig, niet alleen te monteren en feiten te leren, maar ook om een ​​deel van de filosofische uitdagingen die de behandeling van kanker ten grondslag liggen te overwegen.


U kunt kiezen voor een Postgraduate Diploma aan het einde van de core modules en 40 studiepunten van de optionele modules, of een Masters op succesvolle afronding van de onderwezen programma en een onafhankelijk onderzoek proefschrift.


Modules
De inhoud van de cursus is in grote lijnen verdeeld in twee componenten: de onderwezen modules en het onafhankelijke onderzoek (proefschrift).


Elke les module omvat 30-60 uur onderwezen klassikale leren, zelfsturing en een opdracht.


Je verwacht dat je ongeveer 60 uur self-directed studie besteden aan voorbereiding en follow-up te lezen, en het invullen van cursussen voor elke module. Geweven in het programma zal instructie in onderzoeksmethoden zijn. Dit is niet een geaccrediteerde module maar je moet een voldoende hoog niveau van begrip te tonen voor u te mogen het proefschrift fase van het programma in te voeren.


Verplichte modules

 • De cellulaire en moleculaire biologie van kanker (20 studiepunten)
 • Epidemiologie en Statistieken - Cancer Studies Dept. (10 studiepunten)
 • Pathologie van Kanker (20 studiepunten)
 • Therapie en Management (20 studiepunten)
 • Clinical Trials (10 studiepunten)
 • Proefschrift (60 studiepunten)


Optionele Modules - select 40 credits

 • Zorg voor kankerpatiënten (10 studiepunten)
 • Hemato-oncologie (10 studiepunten)
 • Pediatrische Oncologie (20 studiepunten)
 • Palliatieve Zorg en kankerpatiënten (20 studiepunten)
 • Straling Biologie (10 studiepunten)
 • Radiation Physics (20 studiepunten)
 • Translationeel onderzoek (20 studiepunten)
 • Chirurgische Oncologie (10 studiepunten)


Duur

Deze masteropleiding één jaar bestaat uit 8 onderwezen modules plus een 6 maanden onderzoek en klinische status van waarnemer in een plaatselijk ziekenhuis. De Post Graduate Diploma programma bestaat uit de 8 onderwezen modules verdeeld over 9 maanden.


2014/15 cursuskosten

UK / EU-studenten

MSc - £ 19.900 / PG Dip £ 3960 plus de kosten van levensonderhoud of de reis- en verblijfskosten.

(Let op: de MSc vergoeding omvat de klinische waarnemer, maar de PGDip niet, vandaar het verschil in vergoeding niveaus).

Niet-UK / EU studenten

MSc - £ 19.900 (plus de kosten van levensonderhoud) / PGDip - 17.335 £ - plus de kosten van levensonderhoud of de reis- en verblijfskosten.


Beurzen en studiebeurzen

Beurzen beschikbaar kunnen zijn. Internationale studenten kunnen vaak financiering via buitenlandse onderzoeksbeurzen, Commonwealth beurzen of hun huis de overheid te krijgen.


Toelatingseisen


Het is essentieel dat u ten minste zes maanden ervaring met het werken in een omgeving oncologie, omdat dit programma is geconcentreerd rond de beroepspraktijk. Dit kan hebben in de geneeskunde, chirurgie, farmacie en de farmaceutische industrie, verzorging, radiografie, klinische proeven en andere verwante disciplines. U vindt er ook een bachelordiploma in een geschikt onderwerp nodig. Dit kan omvatten, maar is niet beperkt tot, de volgende gebieden: geneeskunde, radiografie, apotheek, of relevante en vergelijkbare ervaring / beroepskwalificaties.


De universiteit aanvaardt Erkenning Verworven Competenties (EVC).


Internationale studenten:


Wij aanvaarden een bereik van kwalificaties uit verschillende landen.

Standaard Engels taal eisen gelden.

 • IELTS - 7.0. overall met niet minder dan 6,5 in elke band.
 • TOEFL - Internet gebaseerde 95 overall met niet minder dan 22 in een band.
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 25 andere vakken van University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Aug. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
23,000 GBP
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet

Aug. 2019