MSc Kankerrevalidatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Een op de twee mensen in het VK zal in de loop van hun leven kanker ontwikkelen. Naarmate de behandeling van kanker blijft verbeteren, overleven meer patiënten en ondernemen ze revalidatietherapieën om het herstel te bevorderen. Dit programma biedt postdoctorale training en opleiding voor huidige zorgverleners en mensen die willen werken in het zich ontwikkelende veld.

Als je deze cursus bij Hull bestudeert, geniet je van sterke banden met veel gemeenschappen en gezondheidswerkgevers. Deze bieden uitstekende mogelijkheden voor stages om je vaardigheden toe te passen in echte situaties. De universiteit werkt samen met het City Healthcare Partnership, dat revalidatieprogramma's uitvoert in Hull and the East Riding. U krijgt de mogelijkheid om deel te nemen aan een groot onderzoek, te publiceren in peer-reviewed tijdschriften en te helpen bij het ontwikkelen van een evidence-base voor de discipline van kankerherstel in het VK

Wat ga je studeren

Kernmodules

Alle modules zijn afhankelijk van beschikbaarheid en deze lijst kan op elk moment worden gewijzigd.

  • Kanker en aanpasbare risico's
  • Onderzoeksmethoden
  • Essentials of Exercise Revalidation
  • Psychologie van gezondheid en ziekte
  • Beroepspraktijk en klinische plaatsing
  • Klinische inspanningstesten, recept en programmering
  • Onderzoek onderzoek

122483_photo-1526256262350-7da7584cf5eb.jpgMarcelo Leal / Unsplash

Uw toekomstperspectieven

Inzetbaarheid is een belangrijk aandachtspunt van dit programma. Je krijgt de theorie en praktijkkennis die relevant is voor het vakgebied en de kans om de wetenschappelijke kennis toe te passen die in de praktijk wordt opgedaan.

Er zijn momenteel geen andere MSc Cancer Rehabilitation-cursussen in het VK. Met de unieke kansen die dit programma biedt, ben je na je afstuderen voor op de curve in een snel evoluerend gebied.

Potentiële toekomstige carrières kunnen omvatten revalidatie en inspanningsfysioloog in de NHS of particuliere gezondheidszorg, levensstijladviseur, personal trainer en hoger en voortgezet onderwijs.

Verken de virtuele rondleiding

https://virtualtour.hull.ac.uk/take-a-look-around/area-of-interest/choose-your-subject/sport-health-and-excercise-science

Toelatingseisen

Minimaal een 2.2 Honours diploma of internationaal equivalent in een relevant onderwerp (sport- en bewegingswetenschappen, verpleegkunde, sporttherapie, fysiotherapie, volksgezondheid of geneeskunde). Zodra u het programma start, voert de school namens u een verbeterde controle op openbaarmaking en blokkering (DBS) uit. Een succesvolle verbeterde DBS-check is vereist om te kunnen deelnemen aan een klinische plaatsing, die een verplicht onderdeel van het tweede semester vormt. U moet dit programma daarom alleen aanvragen als u zeker weet dat uw verbeterde DBS-controle naar tevredenheid zal zijn en met de wetenschap dat u het programma niet kunt voltooien als dit niet het geval is.

Internationale studenten

Als je een Tier 4-studentenvisum nodig hebt om te studeren of als je eerste taal niet Engels is, moet je acceptabel bewijs van je Engelse taalvaardigheidsniveau leveren.

Deze cursus vereist academische IELTS 6.5 in het algemeen, met 6.0 in elke vaardigheid.

Als uw Engels momenteel niet voldoet aan de vereiste standaard van de universiteit voor dit programma, bent u misschien geïnteresseerd in een van onze taalcursussen Engels.

Wilt u meer informatie over dit programma van de University of Hull , vul dan het formulier in en lees ons privacybeleid.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with ... Lees meer

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with thousands of people from across the world. Lees Minder