Lees de Officiële Beschrijving

Cursus details

Help de grote volksgezondheidsproblemen van obesitas, diabetes en hart- en vaatziekten aan te pakken door een expert te worden in voedsel en voeding. Door te analyseren hoe levensstijl voedsel en voeding beïnvloedt, de gevestigde belangen van de voedingsindustrie en de rol van voedsel en voeding bij ziekten, krijgt u een goed begrip van de huidige problemen, zodat u een positief verschil kunt maken in een verscheidenheid aan voedingsgerelateerde rollen over de hele wereld.

Je ontwikkelt een reeks praktische vaardigheden, waaronder het vermogen om programma's voor interventies te ontwikkelen, financiering van commissarissen veilig te stellen en je bevindingen te rapporteren aan een breder publiek. Door face-to-face met gemeenschapsgroepen te werken, zult u begrijpen hoe u succesvol met klanten kunt omgaan en gedragsverandering kunt beïnvloeden met behulp van websites, mediapresentaties, workshops en sociale media.

Onze banden met werkgevers op het gebied van voeding zullen ervoor zorgen dat u naast uw academische studie de kans krijgt om werkervaring te integreren, uw inzetbaarheid te vergroten en u in staat stelt om de Associatie voor voedingscompetenties te ontmoeten en een geregistreerde voedingsdeskundige bij het afstuderen te worden.

Voordelen van de cursus

Je doet een stage van vier of zes weken in het VK of in het buitenland. Het is een kans om een ​​aanzienlijke werkervaring op te doen op gebieden zoals de ontwikkeling van voedingsproducten, gewichtsverlies en een gezonde levensstijl, en advies in de private, publieke of liefdadigheidssector. Je hebt ook toegang tot onze state-of-the-art laboratoria voor biomedische wetenschappen, klinische vaardigheden en keukens, waardoor je je praktische vaardigheden verder kunt verbeteren.

Je wordt onderwezen door een ervaren team van professionals, waaronder professor Pinki Sahota, een expert in voeding voor kinderen en obesitas met 17 jaar ervaring in de NHS, en professor Alan White, voorzitter van de Board of Trustees voor het Men's Health Forum.

Je hoort ook van andere toonaangevende professionals in het veld, omdat we gastsprekers ontvangen uit voedingspraktijken, de voedingsindustrie, volksgezondheidsafdelingen, ziekenhuisomgevingen en onderzoek.

Toelatingseisen

Aanvragers moeten minstens een tweede klasse honours degree hebben in de verwante vakken van Clinical Sciences, Biomedical Sciences, Sports Science, Sports

Alle applicaties moeten worden ondersteund door een referentie.

Alle aanvragers moeten voldoen aan onze universitaire Engelse taalvereisten.

VERBETERDE CRIMINALE GESCHIEDENISCONTROLES

Bevredigende strafrechtelijke geschiedeniscontroles worden door alle aanvragers vereist voordat ze op de cursus worden geaccepteerd.

De DBS in het VK is momenteel niet in staat om buitenlandse strafbladcontroles uit te voeren. Internationale aanvragers, mensen zonder Brits staatsburgerschap en Britse staatsburgers met een aanzienlijke periode van buitenlandse residentie, vereisen daarom een ​​strafregistercontrole of een verklaring van goed gedrag van hun thuisland / overzees land voorafgaand aan het betreden van de cursus. Een Britse DBS-controle is vereist na de inschrijving.

Engelse Taal Vereiste: IELTS 6.5 zonder vaardigheden onder 6.0, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke sollicitant die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

VOLWASSEN AANVRAGERS

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen aanvragers die academisch potentieel aantonen. We hebben meestal wat bewijs nodig van recente academische studie, bijvoorbeeld het voltooien van een toegangscursus, maar recente relevante werkervaring kan ook worden overwogen. Houd er rekening mee dat voor sommige van onze professionele cursussen alle aanvragers moeten voldoen aan de opgegeven toegangscriteria en in deze gevallen kan werkervaring niet als vervangend worden beschouwd.

Als u via deze route wilt solliciteren, moet u verwijzen naar ons beleid inzake universitaire erkenning van voorafgaande leren.

Houd er rekening mee dat alle aanvragers van onze universiteit moeten voldoen aan onze standaard Engelse taalvereisten van het GCSE-niveau C of gelijkwaardig, variaties hierop zullen worden vermeld in de individuele cursusvereisten.

Baanperspectieven

Je toekomstige baanopties zijn gevarieerd en kunnen je eigen professionele interesses ontmoeten. Je zou kunnen werken in voedingsonderzoek bij een goed doel, in de voedingsindustrie met een grote retailer, of in internationale volksgezondheid met voedingsprogramma's. Andere opties zijn ook beschikbaar voor u in de volksgezondheidsafdelingen, de lokale overheid, de NHS, advieswerkzaamheden, gespecialiseerde dienstverlening of in de media.

  • voedingsdeskundige
  • Community Development Worker
  • Voeding Onderzoeker
  • Voedingsindustrie Voedingsdeskundige

Carriere advies

Ons toegewijde team voor banen en carrières biedt deskundig advies en een groot aantal middelen om u te helpen bij het kiezen en verkrijgen van werk. Of u nu in uw eerste of laatste jaar zit, u kunt met medewerkers van ons Carrièrebureau praten die u advies kunnen geven bij het schrijven van een CV voor het zoeken naar een baan.

modules

Kernmodules

Enterprise in Public Health Nutrition

Een populatie- en levenslange benadering van de voedingsbehoeften van individuen en gemeenschappen, en hedendaagse problemen die hierop van invloed zijn.

Food Systems

Bestudeer de voedselsystemen die momenteel in de voedselketen actief zijn in de landbouw, verwerking, distributie, detailhandel en foodservice. We zullen uw bewustzijn van de eigenschappen en het gedrag van voedsel vergroten, en hoe verschillende systemen worden beheerd en beheerd.

Leefstijl Ziekte

Onderzoek levensstijlomstandigheden zoals hart- en vaatziekten, diabetes en obesitas en analyseer de gezondheid, psychosociale, culturele en sociaal-economische determinanten die geassocieerd zijn met de prevalentie.

Voeding ontwikkelt zich in de praktijk

Onderzoek de theorie en principes van menselijke voeding. Je richt je op de integratie van voedingswetenschap, klinische wetenschappen en voedingswetenschap. Naast theorie, ontwikkel je vaardigheden om kritisch te evalueren en te integreren in het huidige onderzoek.

Nutrition Epidemiology

Onderzoek de rol van voeding in de etiologie en trends van voedingsgerelateerde ziekten. Je kijkt naar de sterke en zwakke punten van voedingsepidemiologische methoden, ontwerpconcepten en toepassing van geschikte statistische methoden.

Onderzoek

Een gelegenheid om een ​​kleinschalig onderzoeks- en / of ontwikkelingsproject op te zetten dat uw gezondheidsgerelateerde praktijk in voeding ondersteunt.

Onderzoeksmethoden in gezondheid

Ontwikkel zowel theoretische als praktische vaardigheden die u in uw proefschriftmodule zult gebruiken.

Voedingsplaatsing

Een stageperiode van vier tot zes weken vindt plaats in het Verenigd Koninkrijk of in het buitenland tijdens de zomer.

professioneel

vergoedingen

UK

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die inschrijven in 2018/19 is £ 6500. Het bedrag dat u betaalt, kan elk jaar stijgen om rekening te houden met de effecten van inflatie.

Internationaal 2018/19

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die inschrijven in 2018/19 is £ 11500. Het bedrag dat u betaalt, wordt voor elk jaar van uw cursus op dit niveau vastgesteld.

uitrusting

Voeding Laboratoria

Onze voedingslaboratoria zullen u toelaten om uw praktische voedingsvaardigheden te ontwikkelen.

Bibliotheek

Onze bibliotheek is 24 uur per dag, zeven dagen per week, elke dag van het jaar geopend en biedt u toegang tot gespecialiseerde boeken en tijdschriften, leerruimtes, computers, multimediafaciliteiten en verhuur van media-apparatuur. Tienduizenden digitale bronnen van onze bibliotheek, waaronder e-boeken, ejournals en databases, kunnen online worden geopend op een tijd en plaats die bij u past.

Clinical Skills Suite

De £ 1 miljoen suite is ontworpen om te voldoen aan de leerbehoeften van een reeks van gezondheidswerkers, met gespecialiseerde apparatuur in speciaal gebouwde kamers waardoor een verscheidenheid aan sessies kan worden uitgevoerd in een geschikte en veilige omgeving.

Gym- en sportfaciliteiten

Fit blijven is eenvoudig bij Leeds Beckett - onze fitness-suites zijn gemakkelijk bereikbaar, uitgerust met de nieuwste technologie en beschikbaar voor alle sportleden.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 5 andere vakken van Leeds Beckett University »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Sept. 2019
Duration
15 - 24 maanden
Deeltijd
Voltijd
Prijs
6,500 GBP
UK / EU studenten. Internationale studenten: £ 11.500 per jaar.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019