MSc Occupational Therapy (Pre-registratie)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus details

Krijg de vaardigheden om een ​​professionele ergotherapeut te worden, die bezigheidstherapie in verschillende omgevingen kan uitvoeren en evalueren.

Dit programma wordt ondersteund door een goed begrip van de mens als beroepsmatige wezens, de relatie tussen bezetting en gezondheid, modellen van bezetting, arbeidswetenschappen en arbeidsrechtvaardigheid.

Je leert hoe je bezigheidstherapeutische evaluaties en interventies uitvoert met mensen uit de hele levensloop en met een reeks fysieke, mentale en sociale problemen, zoals dementie, beroerte, dakloosheid of werkloosheid. Je leerervaring omvat probleemafhankelijke zelfstudies, journalclubs, creatieve en praktische sessies, zelfgestuurd leren en onderzoek. U moet een minimum van 1.000 uur professionele oefening ondernemen onder toezicht en leiding van ervaren ergotherapeuten.

Voordelen van de cursus

Je neemt deel aan een breed scala aan leerervaringen, waaronder zelfstudies op basis van problemen / taken, creatieve en praktische sessies, zelfgestuurd leren en onderzoek. Naast universitair onderwijs, onderneem je een minimum van 1.000 uur professionele oefening onder begeleiding van ervaren ergotherapeuten.

Toelatingseisen

Aanvragers moeten normaal gezien ten minste een tweede klasse honours graad hebben behaald in de laatste vijf jaar in de verwante vakken van de wetenschap, sociale wetenschappen, gezondheidszorg (inclusief graden in gerelateerde gezondheidszorg en sociale zorgberoepen), psychologie, filosofie, sociologie, geschiedenis, politiek, Milieu of kunst. Meer informatie is te vinden in het begeleidende boekje voor aanvragers die niet aan deze vereiste voldoen.

Kandidaten die geen Engels als eerste taal hebben, moeten IELTS 7.0 hebben zonder vaardigheden van minder dan 6,5 of een gelijkwaardige prijs.

Aanvragers moeten ook in hun aanvraag aantonen:

  1. Een begrip van de filosofie, de praktijk en de reikwijdte van ergotherapie
  2. Passende werkervaring / schaduwen
  3. De attitudes, het gedrag en de waarden van zorg en mededogen
  4. Bewijs van zelfsturing en motivatie
  5. Effectieve communicatieve vaardigheden en het vermogen om zowel zelfstandig als in een team te werken

Bevredigende gezondheid en verbeterde strafrechtelijke geschiedeniscontroles zijn vereist door alle aanvragers voorafgaand aan acceptatie op de cursus, deze zullen in overeenstemming zijn met het professionele lichaamslidmaatschap en HCPC-registratievereisten.

Alle applicaties moeten worden ondersteund door twee referenties. Let op: referenties moeten vergezeld gaan van een begeleidende brief op briefpapier of rechtstreeks door de scheidsrechter worden gemaild.

Alle aanvragers moeten voldoen aan onze universitaire Engelse taalvereisten.

VOLWASSEN AANVRAGERS

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen aanvragers die academisch potentieel aantonen. We hebben meestal wat bewijs nodig van recente academische studie, bijvoorbeeld het voltooien van een toegangscursus, maar recente relevante werkervaring kan ook worden overwogen. Houd er rekening mee dat voor sommige van onze professionele cursussen alle aanvragers moeten voldoen aan de opgegeven toegangscriteria en in deze gevallen kan werkervaring niet als vervangend worden beschouwd.

Als u via deze route wilt solliciteren, moet u verwijzen naar ons beleid inzake universitaire erkenning van voorafgaande leren.

Houd er rekening mee dat alle aanvragers van onze universiteit moeten voldoen aan onze standaard Engelse taalvereisten van het GCSE-niveau C of gelijkwaardig, variaties hierop zullen worden vermeld in de individuele cursusvereisten.

Baanperspectieven

Na succesvolle afronding van de cursus, kunt u een aanvraag indienen om geregistreerd therapeut te worden. De meerderheid van ergotherapeuten werken binnen de NHS in acute en gemeenschapsinstellingen en in sociale diensten. Er zijn ook groeiende kansen om te werken in de particuliere gezondheidszorg, de industrie, de vrijwilligerssector en de lokale overheid. We hebben een hoge werkgelegenheidsgraad voor studenten, met afgestudeerden die op verschillende gebieden bezigheidstherapie krijgen.

  • Ergotherapeut

Carriere advies

Ons toegewijde team voor banen en carrières biedt deskundig advies en een groot aantal middelen om u te helpen bij het kiezen en verkrijgen van werk. Of u nu in uw eerste of laatste jaar zit, u kunt met medewerkers van ons Carrièrebureau praten die u advies kunnen geven bij het schrijven van een CV voor het zoeken naar een baan.

modules

Kernmodules

Praktijkplaatsing 3

Deze module is een zes weken durende stage in de module Emerging Occupational Therapy Practice (EOTP). Studenten volgen een dag per week een stage van vijf weken en dan fulltime gedurende vijf weken. Studenten moeten een project ontwikkelen met een beroepsgerichtheid.

Geavanceerde Occupational Therapy Practice

Krijg een introductie tot de belangrijkste concepten en vaardigheden die de geavanceerde ergotherapie ondersteunen. Je onderzoekt en past evidence-based holistische ergotherapie-interventies toe die cultureel competent zijn.

Opkomende ergotherapie

Deze module zal je toepassing van de waarde van bezetting en de relatie tot gezondheid en welzijn ontwikkelen, maar benadrukt de ontwikkeling van nieuwe of opkomende diensten voor ergotherapie.

Beroep, gezondheid

Verken de belangrijkste concepten die ten grondslag liggen aan een beroepsperspectief van gezondheid. Je krijgt de vaardigheden om de arbeidsprestaties en betrokkenheid te beoordelen.

Beroep in context

Bestudeer de manieren waarop bezigheidstherapie en de beroepen van mensen onderworpen zijn aan een reeks contextuele invloeden. Je zult de sociale, fysieke, culturele en politieke contexten bekijken.

Onderzoek in ergotherapie 2

Deze module biedt u de mogelijkheid om het onderzoeksproject uit te voeren dat u in RIOT 1 hebt voorgesteld. U moet de juiste ethische goedkeuring voor hun studie verkrijgen voordat u gegevens kunt verzamelen en analyseren. De bevindingen van je onderzoek zijn geschreven in de stijl van een peer-reviewed tijdschriftartikel en worden ook gepresenteerd in een onderzoeksaffiche. Je bent ook aanwezig bij een viva-voce om je onderzoek te verdedigen.

Praktijkplaatsing 1

Volg een stage van zes weken aan het einde van de zesde maand van het programma en tegen het einde van de module Occupational Therapy Practice (OTP). Je bent verplicht om stage-uren af ​​te ronden om je te kwalificeren als ergotherapeut, voortbouwend op de kennis en vaardigheden die vereist zijn van een ergotherapeut en die je binnen OTP worden voorgesteld. Het is een kans voor u om ergotherapeuten te observeren en te overwegen hoe de theorie in de praktijk wordt toegepast binnen instellingen voor gezondheidszorg en sociale zorg.

Praktijkplaatsing 2

Neem deel aan een stage van zes weken aan het begin van het tweede jaar van de cursus. Je moet de 225 uren voltooien om een ​​bijdrage te leveren aan de 1.000 uur in totaal om je te kwalificeren als ergotherapeut. De plaatsing bouwt voort op de kennis en vaardigheden vereist van een ergotherapeut onderzocht met de module Advanced Occupational Therapy Practice (AOTP). Het is een mogelijkheid voor studenten om ergotherapeuten in de praktijk te observeren en hun vaardigheden in ergotherapie in instellingen voor gezondheidszorg en sociale zorg verder te ontwikkelen.

Praktijkplaatsing 4

Volg een stage van tien weken aan het einde van het programma. Je moet minimaal 350 uur voltooien om een ​​bijdrage te leveren aan de totale 1.000 uur om je aan te melden voor registratie als ergotherapeut.

Onderzoek in ergotherapie 1

Krijg een introductie tot onderzoeksontwerp. De module biedt u de kennis en vaardigheden om een ​​lacune in kennis te identificeren en een onderzoeksstudie voor te stellen die relevant is voor ergotherapie. Je leert over epistemologische en ontologische onderzoeksposities, de principes en het proces van onderzoeksethiek, kwalitatieve, kwantitatieve en gemengde methodologieën, methoden voor gegevensverzameling en strategieën voor gegevensanalyse.

Overgang naar de praktijk

Onderzoek ergotherapie-interventies in complexe klantensituaties en overweeg belangrijke kennis en vaardigheden voor werk als ergotherapeut. Je gaat in op de inzetbaarheid en de overgang van student naar therapeut, inclusief preceptorschap, interviewtechnieken en sollicitaties.

Ergotherapie Praktijk

Ontdek de belangrijkste hulpmiddelen die een ergotherapeut nodig heeft. Je zult een stage doen tegen het einde van de module. Lees hoe het ergotherapieproces van informatie verzamelen, beoordelen, behandelplanning, interventie en evaluatie, samen met hoe ergotherapeuten cliënten engageren en het belang van een therapeutische relatie en klinisch redeneren, sleutelcomponenten zijn van deze module.

vergoedingen

UK

NHS-beurzen: collegegeld voor deze cursus wordt meestal betaald door de NHS en in veel gevallen zal er ook een beursprijs beschikbaar zijn. Om je te kwalificeren, moet je voldoen aan de subsidiabiliteits- en ingezetenschapsregels die worden bepaald door de externe instantie die de regeling beheert - NHS Student Bursaries.

Stages reiskosten - Tot £ 250 variabel voor niet-NHS studenten. Reiskosten naar stages kunnen worden vergoed als student in aanmerking komt voor een beurs. Let op: dit is alleen beschikbaar voor alleen VK / EU-studenten.

Internationaal 2018/19

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die inschrijven in 2017/18 is £ 13180. Het bedrag dat u betaalt, wordt voor elk jaar van uw cursus op dit niveau vastgesteld.

Stages reiskosten - Tot £ 250 variabel voor niet-NHS studenten. Reiskosten naar stages kunnen worden vergoed als student in aanmerking komt voor een beurs. Let op: dit is alleen beschikbaar voor alleen VK / EU-studenten.

uitrusting

Gemeenschap woongedeelte

Gebruikt om revalidatieactiviteiten te demonstreren, het bevat een functionerende keuken, woonkamer, badkamer en bed, en is uitgerust met een plafondlift, een noodkussen, een bariatrische stoel en een reeks aangepaste apparatuur.

Bibliotheek

Onze bibliotheek is 24 uur per dag, zeven dagen per week, elke dag van het jaar geopend en biedt u toegang tot gespecialiseerde boeken en tijdschriften, leerruimtes, computers, multimediafaciliteiten en verhuur van media-apparatuur. Tienduizenden digitale bronnen van onze bibliotheek, waaronder e-boeken, ejournals en databases, kunnen online worden geopend op een tijd en plaats die bij u past.

Clinical Skills Suite

De £ 1 miljoen suite is ontworpen om te voldoen aan de leerbehoeften van een reeks van gezondheidswerkers, met gespecialiseerde apparatuur in speciaal gebouwde kamers waardoor een verscheidenheid aan sessies kan worden uitgevoerd in een geschikte en veilige omgeving.

Gym- en sportfaciliteiten

Fit blijven is eenvoudig bij Leeds Beckett - onze fitness-suites zijn gemakkelijk bereikbaar, uitgerust met de nieuwste technologie en beschikbaar voor alle sportleden.

Laatst bijgewerkt op feb 2018

Over de school

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future.

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future. Lees Minder
Leeds , UK Online + 1 Meer Minder