Lees de Officiële Beschrijving

Cursus details

Ontwikkel de theoretische kennis en praktische vaardigheden die nodig zijn om de volksgezondheid en het welzijn te bevorderen en te beschermen. Je wordt uitgerust voor verschillende rollen in gezondheidsbevordering en volksgezondheid, werkend voor lokale autoriteiten, gezondheidsdiensten of in de vrijwilligerssector.

Onder leiding van een toegewijd team van academici en specialisten in het veld, maak je kennis met het 'sociale' gezondheidsmodel in plaats van het overheersende 'medische' model, zodat je kunt focussen op hoe mensen en gemeenschappen in staat kunnen worden gesteld om hun gezondheid te verbeteren en hoe overheidsbeleid gezondere samenlevingen kan creëren. Je zult ook de psychologie van gedragsverandering onderzoeken en hoe mensen leren over gezondheid. De onderzoekslijn stelt je in staat om bewijsmateriaal kritisch te beoordelen en onderzoeksvaardigheden te ontwikkelen.

We bieden al meer dan 40 jaar specialistische post-doctorale gezondheidsbevorderingslessen en onze cursussen worden geïnformeerd door alle dynamische veranderingen die momenteel plaatsvinden in de volksgezondheid in het VK en wereldwijd. Deze cursus wordt erkend door het Institute of Health Promotion and Education.

Voordelen van de cursus

Onze cursus wordt erkend door het Institute of Health Promotion and Education, en onze contacten met professionals in de gemeenschap voor volksgezondheid zijn goed ingeburgerd, zowel regionaal als nationaal. We hebben een staat van dienst voor onze evaluatiewerkzaamheden, onderzoek met gemeenschappen, inzet voor het aanpakken van ongelijkheden op het gebied van gezondheid en het verschaffen van een bewijsmateriaal voor de praktijk.

Studenten komen uit een breed scala van achtergronden en landen, geven een kans om ervaringen uit te wisselen, van elkaar te leren en samenwerkingspraktijken te ontwikkelen. Een groot aantal van onze studenten heeft zijn carrière voortgezet als adviseurs op het gebied van de volksgezondheid en specialisten voor gezondheidsbevordering.

Toelatingseisen

Aanvragers moeten minstens een tweede graads graad hebben in de verwante vakken Gezondheid, Sociale Wetenschappen, Verpleging, Onderwijs, Milieugezondheid, Gezondheidsbezoek, Gemeenschapswerk of Internationale ontwikkeling, ten minste een tweedeklas onderscheiding in een niet-verwant onderwerp ondersteund door bewijs van geschiktheid voor het aangevraagde onderwerp of gelijkwaardige ervaring of opleiding, normaal vanuit de werkomgeving.

Alle toepassingen moeten worden ondersteund door een referentie, hetzij academisch of professioneel.

Alle aanvragers moeten voldoen aan onze universitaire Engelse taalvereisten.

Engels taalvereiste: IELTS 6.5 zonder vaardigheden onder 5.5, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke sollicitant die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

VOLWASSEN AANVRAGERS

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen aanvragers die academisch potentieel aantonen. We hebben meestal wat bewijs nodig van recente academische studie, bijvoorbeeld het voltooien van een toegangscursus, maar recente relevante werkervaring kan ook worden overwogen. Houd er rekening mee dat voor sommige van onze professionele cursussen alle aanvragers moeten voldoen aan de opgegeven toegangscriteria en in deze gevallen kan werkervaring niet als vervangend worden beschouwd.

Als u via deze route wilt solliciteren, moet u verwijzen naar ons beleid inzake universitaire erkenning van voorafgaande leren.

Houd er rekening mee dat alle aanvragers van onze universiteit moeten voldoen aan onze standaard Engelse taalvereisten van het GCSE-niveau C of gelijkwaardig, variaties hierop zullen worden vermeld in de individuele cursusvereisten.

Baanperspectieven

Je hebt de vaardigheden om interventies voor gezondheidsbevordering in te zetten, te ontwerpen, te plannen, uit te voeren en te evalueren. Onze afgestudeerden werken als specialisten voor gezondheidsbevordering, public health consultants, managers in de publieke gezondheidszorg, onderzoekers, docenten en in een reeks andere gezondheids- en welzijnsrollen op beleids-, planning- en managementniveau.

  • Gezondheidsbevorderaar Specialist
  • Public Health Consultant
  • Public Health Service Manager
  • Onderzoeker

Carriere advies

Ons toegewijde team voor banen en carrières biedt deskundig advies en een groot aantal middelen om u te helpen bij het kiezen en verkrijgen van werk. Of u nu in uw eerste of laatste jaar zit, u kunt met medewerkers van ons Carrièrebureau praten die u advies kunnen geven bij het schrijven van een CV voor het zoeken naar een baan.

modules

Kernmodules

Stichtingen van volksgezondheid

Biedt een basis voor de studie van volksgezondheid en gezondheidsbevordering, met de belangrijkste principes en theorie.

Gezondheidscommunicatie

Onderzoekt de psychologie van gedragsverandering, hoe verschillende media kunnen worden gebruikt en hoe mensen leren over gezondheid.

Mensen kracht

Onderzoekt hoe gemeenschappen werken en hoe ze zelfredzaam kunnen worden gemaakt om hun eigen gezondheid te creëren.

Beleid voor gezondheid in de 21e eeuw

Overweegt hoe openbaar beleid gezondere samenlevingen kan creëren en bevordert gezondheidsbevordering binnen de nieuwste ideeën en het huidige denken.

Professionele oefening

Biedt de praktische vaardigheden van het plannen van gezondheidsbevordering en hoe theorieën in de praktijk kunnen worden gebracht.

Onderzoeksmethoden voor gezondheid

Verkrijg de theoretische basis en praktische vaardigheden die vereist zijn om kleinschalig onderzoek te voltooien. Je richt je op het schrijven van een onderzoeksvoorstel, het doen van onderzoek en het analyseren van gezondheidsgerelateerde gegevens.

Gezondheidsbevorderingsonderzoek

Ontwikkel een reeks vaardigheden die ten grondslag liggen aan onderzoek, evaluatie en empirisch onderbouwde praktijk, en verdiepen je bewustzijn van ontologische, epistemologische en methodologische kaders en hoe ze zich verhouden tot onderzoek.

Onderzoek

Uw kans om een ​​kleinschalig onderzoeks- en / of ontwikkelingsproject op te zetten dat ten grondslag ligt aan uw gezondheidspraktijk op het gebied van voeding, milieugezondheid of gezondheidsbevordering.

vergoedingen

UK

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die inschrijven in 2018/19 is £ 6500. Het bedrag dat u betaalt, kan elk jaar stijgen om rekening te houden met de effecten van inflatie.

Internationaal 2018/19

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die inschrijven in 2018/19 is £ 12500. Het bedrag dat u betaalt, wordt voor elk jaar van uw cursus op dit niveau vastgesteld.

uitrusting

Bibliotheek

Onze bibliotheek is 24 uur per dag, zeven dagen per week, elke dag van het jaar geopend en biedt u toegang tot gespecialiseerde boeken en tijdschriften, leerruimtes, computers, multimediafaciliteiten en verhuur van media-apparatuur. Tienduizenden digitale bronnen van onze bibliotheek, waaronder e-boeken, ejournals en databases, kunnen online worden geopend op een tijd en plaats die bij u past.

Clinical Skills Suite

De £ 1 miljoen suite is ontworpen om te voldoen aan de leerbehoeften van een reeks van gezondheidswerkers, met gespecialiseerde apparatuur in speciaal gebouwde kamers waardoor een verscheidenheid aan sessies kan worden uitgevoerd in een geschikte en veilige omgeving.

Gym- en sportfaciliteiten

Fit blijven is eenvoudig bij Leeds Beckett - onze fitness-suites zijn gemakkelijk bereikbaar, uitgerust met de nieuwste technologie en beschikbaar voor alle sportleden.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 5 andere vakken van Leeds Beckett University »

Deze cursus is Combinatie van online en op de campus
Duration
Vraag informatie aan
Deeltijd
Voltijd
Prijs
6,500 GBP
UK / EU studenten. Internationale studenten: £ 12500 per jaar.