Lees de Officiële Beschrijving

Cursus details

Dit was de eerste cursus die werd geaccrediteerd door het Sport and Exercise Nutrition Register (SENr), het nationale register voor gekwalificeerde sport- en oefeningspecialisten. Academisch uitdagend, beroepsmatig relevant en ondersteund door evidence-based practice, het richt zich op de studie van voeding in relatie tot sport en bewegen.

Je krijgt een grondig inzicht in de multidisciplinaire aspecten van sport en lichaamsbeweging, en als je klaar bent, kun je een gediplomeerde registratie aanvragen bij de SENr.

Of je nu in de topsport streeft of in de promotie van lichaamsbeweging, beweging en goede gezondheidspraktijken bij de bevolking of in specifieke gemeenschappen, voedingsworkshops en toegepaste sessies biedt je de mogelijkheid om je praktische vaardigheden te ontwikkelen en toe te passen jouw expertise. Als je naast je academische studie aanvullende praktische ervaring wilt opdoen, kun je een stage aanvragen in een toegepaste sportwetenschappelijke setting, en werken met topsporters onder begeleiding van een geregistreerde SENr-beoefenaar.

Voordelen van de cursus

Onze universiteit wordt erkend als een leider op het gebied van sport- en bewegingswetenschap. De kwaliteit van ons onderzoek is duidelijk te zien aan de uitstekende resultaten die zijn behaald in sportgerelateerde studies in de Research Assessment Exercise die in 2014 werd afgerond, waarbij Leeds Beckett de tweede plaats in het land verkreeg voor sport- en bewegingswetenschap, vrije tijd en toerisme.

Een groot deel van ons uitstekende sport- en bewegingswetenschappelijk onderzoek doordringt onze onderwezen modules die de mogelijkheid bieden voor degenen die werken of van plan zijn om te werken op het gebied van sport en bewegingswetenschap en de subdisciplines (fysiologie, voeding, biomechanica en psychologie) om hun academische en professionele vaardigheden, expertise en kennis.

Toelatingseisen

Kandidaten moeten minstens een tweede klasse honours degree hebben in de verwante onderwerpen van sport

Engelse Taal Vereiste: IELTS 6.5 zonder vaardigheden onder 6.0, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke sollicitant die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

VOLWASSEN AANVRAGERS

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen aanvragers die academisch potentieel aantonen. We hebben meestal wat bewijs nodig van recente academische studie, bijvoorbeeld het voltooien van een toegangscursus, maar recente relevante werkervaring kan ook worden overwogen. Houd er rekening mee dat voor sommige van onze professionele cursussen alle aanvragers moeten voldoen aan de opgegeven toegangscriteria en in deze gevallen kan werkervaring niet als vervangend worden beschouwd.

Als u via deze route wilt solliciteren, moet u verwijzen naar ons beleid inzake universitaire erkenning van voorafgaande leren.

Houd er rekening mee dat alle aanvragers van onze universiteit moeten voldoen aan onze standaard Engelse taalvereisten van het GCSE-niveau C of gelijkwaardig, variaties hierop zullen worden vermeld in de individuele cursusvereisten.

Baanperspectieven

Je kwalificatie zal je goed geplaatst laten om verschillende rollen na te streven. Je zou kunnen werken in de sport- en fitnessindustrie, sportvoedingprogramma's voor professionele teams en topsporters leiden, of je zou kunnen worden aangeworven door nationale bestuursorganen of andere sportorganisaties. Je bent ook goed uitgerust om specialistisch onderzoek uit te voeren en een hogere opleiding te volgen.

  • Sport voedingsdeskundige
  • Gezondheid en Fitness Coach
  • Voedseltechnoloog
  • Gezond eten coördinator

Carriere advies

Ons toegewijde team voor banen en carrières biedt deskundig advies en een groot aantal middelen om u te helpen bij het kiezen en verkrijgen van werk. Of u nu in uw eerste of laatste jaar zit, u kunt met medewerkers van ons Carrièrebureau praten die u advies kunnen geven bij het schrijven van een CV voor het zoeken naar een baan.

modules

Kernmodules

Ergogenic Practices

Na voltooiing kun je hedendaags onderzoek gebruiken om de complexe interacties en relaties tussen dieetmanipulatiestrategieën en specifieke ergogene hulpmiddelen / voedingssupplementen op metabolisme, sportprestaties en gezondheid te verkennen.

Meting

Je krijgt kennis, inzicht en kritisch bewustzijn van meet- en evaluatietools en -technieken in sport- en beweegoefeningen. Deze module stelt u ook in staat om een ​​persoonlijk CPD-plan te ontwikkelen en kritisch te reflecteren over het proces van meten en evalueren in sport- en oefenvoeding.

Fysiologie

Je ontwikkelt een kritisch begrip van de metabole en endocriene reacties op verschillende soorten lichaamsbeweging, hun tijdsverloop en mogelijkheden voor training en detraining van aanpassingen. Het zal ook de ontwikkeling van vaardigheden voor het verzamelen van laboratoriumgegevens vergemakkelijken.

Sport

Krijg een goed theoretisch inzicht in de huidige sportvoeding die nodig is om een ​​goede sport- en bewegingsvakbeoefenaar te worden en bestudeer de algemene principes, concepten en onderbouwende theorie in voeding die nodig is voor de ontwikkeling van voedingsstrategieën.

Onderzoek

Deze module geeft u inzicht in de vaardigheden en ervaring die nodig zijn om als sport- en bewegingswetenschapper te werken in een reeks professionele omgevingen.

Onderzoeksmethoden

Deze module richt zich op het ontwerpen van onderzoeksprojecten als een manier om vragen te beantwoorden en 'echte wereld'-problemen op een betrouwbare en geldige manier op te lossen.

Major Independent Study

Je zult een onderzoeksproject naar keuze afsluiten onder toezicht van een lid van het academisch personeel. Idealiter zul je streven naar onderzoek van een publiceerbare kwaliteit.

vergoedingen

UK

Internationaal 2018/19

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die inschrijven in 2018/19 is £ 11500. Het bedrag dat u betaalt, wordt voor elk jaar van uw cursus op dit niveau vastgesteld.

uitrusting

Health Science Labs

Onze laboratoria voor laboratoria voor gezondheidswetenschappen en ons nieuwe cateringlaboratorium stellen studenten in staat om praktische ervaring op te doen met ultramoderne apparatuur.

Bibliotheek

Onze bibliotheek is 24 uur per dag, zeven dagen per week, elke dag van het jaar geopend en biedt u toegang tot gespecialiseerde boeken en tijdschriften, leerruimtes, computers, multimediafaciliteiten en verhuur van media-apparatuur. Tienduizenden digitale bronnen van onze bibliotheek, waaronder e-boeken, ejournals en databases, kunnen online worden geopend op een tijd en plaats die bij u past.

Sportfaciliteiten

"Ik kom hier sinds 2004 en de faciliteiten zijn geweldig." - Jessica Ennis, Olympisch gouden medaillewinnaar

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 5 andere vakken van Leeds Beckett University »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
5,950 GBP
UK / EU studenten. Internationale studenten: £ 11500 per jaar.