MSc Wereldwijde volksgezondheid

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursusoverzicht

Volksgezondheidsstudies reiken nu verder dan de lokale en nationale dimensies, mensen en gemeenschappen over de hele wereld hebben wereldwijde oplossingen nodig. De MSc Global Public Health-cursus volgt de slogan 'denk globaal, handel lokaal' en speelt in op de Britse volksgezondheidsagenda binnen de mondiale volksgezondheidscontext. Als student van dit programma sluit je je aan bij studenten met verschillende academische en professionele achtergronden om een interdisciplinaire benadering te volgen om de mondiale volksgezondheid te bestuderen, wat je kennis en begrip zal informeren over complexe factoren die op lokaal, nationaal en internationaal niveau van invloed zijn op de gezondheid en het welzijn van de bevolking lokaal en wereldwijd.

De centrale aspecten van de cursus zijn onder meer het creëren van een omgeving voor interdisciplinair en interprofessioneel leren door onderzoek en wetenschap in het programma in te bedden, de betrokkenheid bij de volksgezondheid en belanghebbenden in de bredere gezondheidssector te vergroten en de ontwikkeling van inzetbaarheidsvaardigheden gedurende de cursus te integreren.

Cursus benodigd heden

  • Je hebt een passend Honours-diploma nodig (minimaal 2.2 of een gelijkwaardige kwalificatie).
  • Als je een internationale student bent (met een eerste graad van een niet-Britse instelling voor hoger onderwijs), moet je ook de Engelse taalvaardigheid aantonen, met een gecombineerde IELTS-score van 6,5 (of gelijkwaardig).

Onze studenten

  • 15.300 studenten - 75% fulltime en 25% parttime
  • We trekken studenten uit meer dan 80 verschillende landen aan om een vooruitstrevende en inclusieve campus te creëren
  • In de top 10 voor afgestudeerden met werk, onder grote Britse universiteiten *
  • Boven het nationale gemiddelde voor afgestudeerden met een hooggeschoolde baan. **

* (9e van de 102 hogeronderwijsinstellingen met 3.000 of meer afgestudeerden, HESA: Graduate Outcomes 2020)

** (Bijna twee derde van de afgestudeerden van Christ Church (65%) heeft 15 maanden na het afstuderen een baan op hooggeschoold niveau - 3% hoger dan het nationale gemiddelde).

Waarom studeren in het VK?

  • Masteropleidingen in het VK duren slechts een jaar, waardoor u tijd en geld bespaart
  • Britse universiteiten richten zich op inzetbaarheid, zodat u gemakkelijk aangenomen kunt worden
  • Britse universiteiten bieden uitstekende studentenondersteuning, lesmethoden en klaservaringen
  • Met de werkvergunning voor na je studie kun je na je afstuderen 2 jaar in het VK blijven.

140498_graduation.jpgCanterbury Christ Church University"}" />

Getuigenissen van studenten

AnthonyCanterbury Christ Church University"}" />

"Mijn Christ Church-diploma heeft een hele nieuwe wereld geopend en me geïnspireerd om mijn ware potentieel als afgestudeerde te onderzoeken. Ik kijk nu verder dan mijn huidige rol naar wat ik persoonlijk en professioneel kan bereiken".

alt = "Anthony

Christ Church alumnus, nu rechercheur, Metropolitan Police

“Het kan moeilijk en eng zijn om een internationale student te zijn, maar met de geweldige steun en het warme welkom bij Christ Church was alles in orde. Canterbury heeft het allemaal: kunst, geschiedenis, cultuur en plezier ”.

Kristiyana

Student uitvoerende kunsten.

140575_kristiyana.pngCanterbury Christ Church University"}" />

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

For more than 50 years, Canterbury Christ Church University has been a big part of the Kent community, providing education which makes a real and positive difference to people’s lives. Our University ... Lees meer

For more than 50 years, Canterbury Christ Church University has been a big part of the Kent community, providing education which makes a real and positive difference to people’s lives. Our University started out as a teacher training college in the 1960s in response to a national shortage of teachers. Today we continue to shape our courses and research around critical social issues both nationally and globally. Inspired by our Church of England foundation, the University’s mission is to pursue excellence in higher education: transforming individuals, creating knowledge, enriching communities and building a sustainable future. Lees Minder
Canterbury , Gillingham + 1 Meer Minder