Programmabeschrijving

Wat krijgt u van de MSc van Research in Regenerative Medicine and Tissue Repair-programma

Ons programma is een éénjarig, voltijds, on-campus MSc by Research-programma (180 studiepunten), gestructureerd rond twee laboratorium-gebaseerde onderzoeksprojecten. Het programma is bedoeld voor studenten na de voltooiing van een undergraduate-diploma en / of professionals die een carrière in onderzoek willen voortzetten, hetzij in de academische wereld of in een professionele rol binnen de biotech-industrie. Het programma is gericht op het uitbreiden van uw kennis van stamcellen, regeneratieve geneeskunde en weefselherstelconcepten, met een sterke nadruk op interdisciplinair en translationeel onderzoek dat aan dit gebied van de biogeneeskunde ten grondslag ligt.

Het programma zal de belangrijkste thema's en principes onderwijzen in een reeks wetenschappelijke disciplines, waaronder stamcelbiologie, ontwikkelingsbiologie, regeneratieve geneeskunde, ontstekingsonderzoek en weefselherstel. Je wordt een goed afgeronde onderzoeker door een reeks praktische biomedische onderzoeksvaardigheden, goede onderzoekspraktijken en overdraagbare vaardigheden te leren.

Het programma omvat twee onderzoeksprojecten in onze wereldberoemde laboratoria in het MRC Center for Regenerative Medicine, evenals seminars, tutorials, workshops en interactieve discussiegroepen. We behandelen een reeks onderzoeksthema's en essentiële vaardigheden, waaronder een kritische analyse van onderzoeksdocumenten, gegevensinterpretatie en -presentatie, het schrijven van een onderzoeksvoorstel en statistische analyse.

Na voltooiing van het programma, heb je een concurrentievoordeel bij het aanvragen van PhD-studentenscholen en onderzoeksplaatsen in de academische wereld en de industrie.

Het bevorderen van de menselijke gezondheid door weefselregeneratie en herstel

Regenerative Medicine is een interdisciplinaire benadering die zieke en beschadigde cellen wil herstellen of vervangen om de normale functie te herstellen. Dit biomedische veld houdt veel belofte in om de gezondheid van patiënten met een grote verscheidenheid aan ziekten en aandoeningen te verbeteren.

Succesvolle vooruitgang van weefselregeneratie en -reparatie is afhankelijk van het combineren van fundamentele en translationele onderzoeksexpertise op het gebied van regeneratieve geneeskunde, ontwikkelingsbiologie, stamcelbiologie en ontstekingsonderzoek. Een dergelijke multidisciplinaire aanpak zal de ontwikkeling ondersteunen van nieuwe op cellen en geneesmiddelen gebaseerde therapieën om het herstel van weefsels te stimuleren die zijn aangetast door aangeboren aandoeningen, trauma of ziekte. Het doel van dit nieuwe MSc by Research-programma is om de volgende generatie experts op het gebied van weefselregeneratie en -herstel te trainen.

Ons programma zal een op maat gemaakte, goed afgeronde, multidisciplinaire opleiding bieden die geschoolde onderzoekers zal ontwikkelen die op unieke wijze zijn uitgerust om te profiteren van het potentieel van de regeneratieve geneeskunde om de menselijke gezondheid te bevorderen.

Het programma biedt je de kans om te studeren aan het MRC Center for Regenerative Medicine

Het programma wordt gehost in het MRC Center for Regenerative Medicine (CRM), een wereldwijd erkend biomedisch onderzoekscentrum. Je wordt onderwezen door ervaren groepsleiders op CRM die werken aan onderwerpen variërend van fundamenteel stamcel- en regeneratief biologieonderzoek tot het begrijpen van ziektemechanismen en therapeutische strategieën. Studenten op het programma worden blootgesteld aan en aangemoedigd om bij te dragen aan de drive van het Centrum om deze kennis te vertalen naar klinisch relevante toepassingen.

Onderzoeksprojecten, tutorials en discussiegroepen worden voornamelijk bij CRM georganiseerd, maar kunnen in sommige gevallen worden gehouden in andere geschikte universitaire centra op de campussen Little France en King's Buildings.

Ons programma biedt geïntegreerde en gestructureerde postdoctorale training bij CRM, met onderwezen en onderzoekselementen, om u op hoog niveau te trainen in theoretische en praktische aspecten van regeneratieve geneeskunde en weefselherstel. Gecombineerd met de wetenschappelijke expertise van het centrum, die varieert van elementaire ontwikkelingsbiologie tot klinische proeven, bieden we een van de sterkste interdisciplinaire onderzoeksomgevingen voor training in regeneratieve geneeskunde, stamcelbiologie en weefselherstel die momenteel in het VK beschikbaar is.

Wat ons MSc by Research-programma gaat doen

Onze MSc van Research in Regenerative Medicine and Tissue Repair heeft tot doel:

 • Rust studenten uit met een grondige onderzoekservaring die hun toekomstige carrière in de academische wereld of de industrie ten goede zal komen.
 • Train afgestudeerde afgestudeerden met een duidelijke loopbaan en de kennis en ervaring om het gekozen pad met succes te volgen.
 • Train de volgende generatie van biomedisch onderzoeksexperts die een bijdrage kunnen leveren aan het aanpakken van fundamentele gezondheidsuitdagingen van onze tijd.
 • Rust afgestudeerden uit met overdraagbare vaardigheden die nuttig zijn in een breed scala van professionele rollen.
 • Bied uitgebreide, multidisciplinaire opleidingen aan die afgestudeerden de tools bieden om bij te dragen aan de ontwikkeling van nieuwe op cellen en geneesmiddelen gebaseerde therapieën om weefselregeneratie en herstel te stimuleren.
 • Draag bij aan een pool van hooggekwalificeerde, goed geïnformeerde afgestudeerden die goed geplaatst zijn om succesvol een doctoraat in de biomedische geneeskunde te volgen of een uitdagende professionele rol op zich nemen in de gezondheidszorg.

Programmastructuur

MSc door Research in Regenerative Medicine and Tissue Repair

Ons programma is een éénjarig, voltijds, on-campus MSc by Research-programma (180 studiepunten), gestructureerd rond twee laboratorium-gebaseerde onderzoeksprojecten. Je zult een aantal lezingen en seminars bijwonen van onderzoekers uit verschillende onderzoeksrichtingen die relevant zijn voor regeneratieve geneeskunde en weefselherstel.

Om je kennis te vergroten, neem je deel aan reguliere journalclubs en discussiegroepen met een kritische analyse van onderzoekspapers. Twee 20 weken durende onderzoeksprojecten (elk 80 credits) worden gekozen uit een pool van onderzoeksprojecten.

Je krijgt uitgebreide training in goede onderzoekspraktijken, laboratoriumtechnieken en overdraagbare vaardigheden. Ongeveer 25 senior onderzoekers die zijn gevestigd in het MRC Center for Regenerative Medicine (CRM) zullen bijdragen aan uw training door tijdens uw projecten seminars of tutorials te geven en u te hosten in hun onderzoeksgroepen. U hebt toegang tot en krijgt training in een breed scala aan ultramoderne onderzoeksfaciliteiten bij CRM. Je levert mondelinge en posterpresentaties over je onderzoeksprojecten. Je verbetert je academische schrijfvaardigheid door een voorstel voor een onderzoeksproject (20 studiepunten) en een proefschrift voor elk onderzoeksproject te maken.

Structuur van de MSc door Research in Regenerative Medicine and Tissue Repair-programma

Het programma bestaat uit twee 20-weken durende onderzoeksprojecten en een onderzoeksonderwerp voor het indienen van voorstellen van 5 weken, als volgt:

 • September 2019 - Maart 2020: Onderzoeksproject One 'Regeneratieve geneeskunde en weefselreparatie'
 • April 2020: Voorstel voor onderzoeksproject 'Regeneratieve geneeskunde en weefselreparatie'
 • Mei 2020 - augustus 2020: onderzoeksproject twee 'Regeneratieve geneeskunde en weefselreparatie'

Gedurende het hele programma volg je seminars, tutorials, journalclubs, discussiegroepen, workshops en een retraite voor de wetenschap.

Je kiest de twee onderzoeksprojecten uit een pool van projecten ingediend door senior onderzoekers van het MRC Center for Regenerative Medicine. Tijdens je onderzoeksprojecten, zul je je bevindingen verspreiden door middel van presentatiemogelijkheden, waaronder op lab- en centrumvergaderingen en een poster-dag, gezamenlijk georganiseerd met andere relevante MSc-programma's bij de decanaat van klinische wetenschappen.

De resultaten van uw onderzoeksproject zullen worden geschreven als een proefschrift (maximaal 10.000 woorden) dat zal worden ingediend voor een formele beoordeling naar de MSc door Research in Regenerative Medicine and Tissue Repair (80 credits voor elk onderzoeksproject). De indieningsdatums zijn begin maart 2020 (onderzoeksproject één) en tegen het einde van augustus 2020 (onderzoeksproject twee).

In overleg met je leidinggevende ontwerp je Onderzoeksproject Twee en schrijf je dit op in de vorm van een subsidieaanvraag voorafgaand aan de start van het project. Dit wordt in april ingediend voor een formele beoordeling van de MSc door Research in Regenerative Medicine and Tissue Repair (20 studiepunten).

Voorbeelden van onderzoeksprojecten

Recente multidisciplinaire onderzoeksprojecten uitgevoerd door postdoctorale studenten bij CRM

Groepsleiders van het MRC Center for Regenerative Medicine (CRM) werken op het gebied van regeneratieve geneeskunde, stamcelbiologie, herprogrammering en weefselherstel. Ze bestuderen meerdere ziekten, waaronder kanker, hartziekten, leverfalen, diabetes en degeneratieve ziekten zoals multiple sclerose en de ziekte van Parkinson.

Onderzoeksprojecten uitgevoerd door postdoctorale studenten bij CRM in de afgelopen jaren zijn onder meer:

Stamcellen en herprogrammering

 • De rol van Gata3 en de celcyclus bij de productie van hematopoëtische stamcellen
 • Herprogrammeren van wegversperringen tijdens iPSC-generatie
 • De rol van het epitranscriptoom bij de keuze van hematopoëtische stamcellen
 • Nieuwe regulerende mechanismen die de hematopoëtische stamcelbiologie controleren
 • Macrofagen verkregen in vitro uit menselijke pluripotente stamcellen: een hulpmiddel om het fenotype en de functie van macrofagen te manipuleren en een potentiële bron van cellen voor therapie

Ontwikkelingsbiologie

 • Lineage-beslissingen van embryonale stamcellen: onderzoek naar de verbanden tussen morfogenese en differentiatie
 • Veranderen veranderingen in celorganisatie en oriëntatie mesoderm-inductie?
 • Opkomst van hematopoietische stamcellen in het menselijke embryo: analyse van genexpressie

Lever en long

 • Pluripotente van stamcellen afgeleide macrofagen als een therapeutisch hulpmiddel bij de behandeling van een acute leverbeschadiging
 • Immuuncellen bij paracetamol-geïnduceerde leverbeschadiging en regeneratie
 • Transplantatie van van stamcellen afgeleide macrofagen om hepatische necrose op te lossen
 • Het optimaliseren van de differentiatieconditie van chemisch herprogrammeerde levervoorlopers
 • De rol van RELMα bij macrofaag differentiatie en overleving

Zenuwstelsel

 • Heterogeniteit van oligodendroglia in multiple sclerose weefsel
 • De rol van fagocytose van macrofagen in de regeneratie van het ruggenmerg
 • Onderzoek naar laesies van menselijke hersenen voor regeneratieve doelen
 • De rol van nieuwe genen voor macrofagen in succesvolle reparatie van het ruggenmerg

Huid

 • Genexpressie-analyse van huidorganoïden
 • Profilering van de communicatie tussen neuronen en stamcellen in door muizen van ESC afkomstige huidorganoïden
 • Het belang van huidzenuwen bij efficiënte wondgenezing
 • Regulatie van macrofaagpolarisatie door gezonde en fibrotische extracellulaire matrix in de huid
 • Reinnervation van genezende huidwonden: de interactie tussen zenuwen en huidstamcellen

Programma-inhoud

Onderzoeksproject

Je gaat twee onderzoeksprojecten ondernemen in verschillende laboratoria van het MRC Center of Regenerative Medicine of samenwerkingscentra. U kiest uw project uit een pool met beschikbare projecten.

Tijdens beide onderzoeksprojecten wordt u begeleid door een primaire en secundaire supervisor die over disciplinaire grenzen heen werken en u uit de eerste hand ervaring aanbiedt in het werken in interdisciplinaire onderzoeksomgevingen. Gedurende je studie heb je toegang tot een breed scala aan ultramoderne onderzoeksfaciliteiten bij CRM, en de training en ondersteuning door toegewijde Facility Managers (inclusief beeldvorming, histologie, flowcytometrie en screening met hoge inhoud).

De onderzoeksprojecten zullen u praktische ervaring bieden met een breed scala van huidige onderzoekstechnieken in de cellulaire en moleculaire biologie en genetica die relevant zijn voor stamcelbiologie, ontwikkelingsbiologie, ontstekingsonderzoek, regeneratieve geneeskunde en weefselherstel. De onderzoeksprojecten zullen je goede onderzoekspraktijken bijbrengen en je in staat stellen om analytische vaardigheden, kritische beoordeling en wetenschappelijke schrijfvaardigheden te verwerven.

Tijdens je onderzoeksprojecten zul je je bevindingen verspreiden via verschillende presentatiemogelijkheden, ook tijdens laboratoriumbijeenkomsten en een dag op de poster.

Na het uitvoeren van elk van uw onderzoeksprojecten schrijft u de resultaten op als een proefschrift (maximaal 10.000 woorden), in te dienen voor een formele beoordeling van uw MSc door Research in Regenerative Medicine and Tissue Repair degree. Elk onderzoeksproject draagt 80 credits voor het totale programma van 180 credits.

Tijdens elk onderzoeksproject ontvang je informele feedback van je supervisors. Na elk onderzoeksproject ontvangt u schriftelijke feedback op uw laboratoriumprestaties en op uw proefschrift, na een formele beoordeling.

Een formele beoordeling van elk onderzoeksproject omvat:

 • Dissertatiebeoordeling door twee onafhankelijke merkers (90% ten opzichte van het laatste cijfer)
 • Laboratoriumprestatiebeoordeling door uw begeleider (10% ten opzichte van het definitieve cijfer)

Voorstel onderzoeksvoorstel

Voordat u aan uw tweede onderzoeksproject rond Regeneratieve Geneeskunde en Weefselreparatie begint, werkt u aan uw gekozen onderzoeksproject in overleg met uw supervisor om het in meer detail te ontwerpen. Je schrijft dit op als een onderzoeksvoorstel met een gedetailleerd projectplan (max. 3500 woorden). Het voorstel zal worden geschreven als een subsidieaanvraag, die in april 2020 moet worden ingediend voor beoordeling aan uw MSc door Research in Regenerative Medicine and Tissue Repair degree. Het voorstel voor een onderzoeksproject heeft 20 studiepunten ten opzichte van het totale programma van 180 studiepunten.

De cursus onderzoeksprojectvoorstellen biedt u praktische ervaring met het ontwerpen en plannen van onderzoeksprojecten. De cursus laat je toe om je academische schrijfvaardigheden te ontwikkelen. Door het formaat van een subsidievoorstel toe te passen, leert u te schrijven binnen de beperkingen die dit formaat stelt voor een onderzoeker. Belangrijk is dat u met de cursus Schrijven voor projectvoorstellen vanaf het begin eigenaar kunt worden van uw onderzoeksproject.

U ontvangt informele feedback van uw supervisor en schriftelijke feedback op uw voorstel na de beoordeling ervan. Uw voorstel voor een schriftelijk onderzoeksproject wordt formeel beoordeeld en het cijfer draagt 100% bij aan het uiteindelijke opleidingsonderdeel.

Seminars, cursussen en door de student geleid leren

Een reeks seminars en tutorials over onderwerpen die relevant zijn voor regeneratieve geneeskunde en weefselherstel zullen een aanvulling vormen op het programma, en zullen uw onderzoeksprojecten en opleiding in de breedte en diepte verzorgen. CRM verzorgt wekelijkse seminars door lokale en uitgenodigde sprekers, waarbij u wordt blootgesteld aan een breed scala aan onderzoeksthema's die verband houden met regeneratieve geneeskunde, stamcelbiologie, ontwikkelingsbiologie en weefselherstel. Daarnaast kunt u een reeks seminarseries bijwonen over de universiteit, inclusief bij de verschillende biomedische onderzoekscentra op de campus waar u zult verblijven (de Little France Campus, Edinburgh BioQuarter).

Je gaat naar journalclubs en neemt deel aan door studenten geleide discussiegroepen die worden georganiseerd door CRM-groepsleiders, waar je vaardigheden voor kritisch denken en vaardigheden voor het beoordelen van manuscripten leert.

Gedurende het programma kun je deelnemen aan een scala aan overdraagbare vaardigheden, variërend van statistieken tot communicatieve vaardigheden en professionele ontwikkeling, inclusief die aangeboden door het Instituut voor Academische Ontwikkeling (IAD) van de universiteit.

Leerresultaten

Afgestudeerden van ons programma zullen in staat zijn om:

 • blijk geven van een kritisch begrip van de fundamentele principes van regeneratieve geneeskunde, ontwikkelingsbiologie, stamcelbiologie, ontstekingsonderzoek en weefselherstel
 • een geavanceerde kennis aantonen van de concepten die ten grondslag liggen aan regeneratie en herstel van verschillende weefsels en organen
 • aantonen van fundamentele kennis van het ontwerpen en uitvoeren van biomedische onderzoeksprojecten
 • een geldige onderzoekshypothese en onderzoeksdoelstelling formuleren, voortbouwend op hun kennis en onafhankelijk leren
 • een onderzoekshypothese onderzoeken door met succes een verscheidenheid aan geschikte biomedische experimentele benaderingen te plannen en toe te passen

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden van ons programma zullen goed geplaatst zijn om succesvol te promoveren in de biomedische geneeskunde of een uitdagende professionele rol op te nemen in de academische wereld of de gezondheidszorg.

Je krijgt waardevolle overdraagbare vaardigheden die nuttig zijn in een breed scala van beroepen.

Toelatingseisen

verkiesbaarheid

 • Om in aanmerking te komen voor het MSc door Research in Regenerative Medicine en Tissue Repair-programma, moet u een UK 2: 1-graad hebben, of het internationale equivalent daarvan, in een relevante discipline op het gebied van geneeskunde, geneeskunde, tandheelkunde of diergeneeskunde. Kandidaten moeten voldoen aan de standaard vereisten voor toelatingsexamens Engels van de Universiteit van Edinburgh. Alle aanvragers van de universiteit wordt gevraagd om een niveau van Engelse taalvaardigheid aan te tonen, ongeacht hun nationaliteit of land van verblijf.

Engelse taalvereisten

Alle aanvragers moeten een van de volgende kwalificaties hebben als bewijs van hun Engelse taalvaardigheid:

 • een undergraduate of master degree, die werd onderwezen en beoordeeld in het Engels in een Engelssprekende meerderheid, zoals gedefinieerd door UK Visas and Immigration (UKVI).
 • IELTS Academic: totaal 6.5 (minstens 6.0 in elke module)
 • TOEFL-iBT: totaal 92 (minstens 20 in elke module)
 • PTE (A): totaal 61 (ten minste 56 in elk van de secties "Communicatieve vaardigheden"; de secties "Vaardigheden inschakelen" worden niet in aanmerking genomen)
 • CAE en CPE: totaal 176 (minimaal 169 in elke module)
 • Trinity ISE: ISE II met onderscheidingen in alle vier componenten

Graden die in het Engels worden onderwezen en beoordeeld, mogen aan het begin van je opleiding niet ouder zijn dan drie en een half jaar. IELTS, TOEFL, Pearson Test of English en Trinity ISE mag niet ouder zijn dan twee jaar aan het begin van je opleiding. *

(* Revised 8/11/2018 om meer accurate informatie te geven over vervaldata van Engelse taalkwalificaties.)

Honoraria en financiering

Collegegeld tarieven

De totale jaarlijkse studiekosten voor het voltijdse, éénjarige MSc door Research in Regenerative Medicine en Tissue Repair-programma voor het academiejaar 2019/2020 omvatten een collegegeld, dat afhankelijk is van uw tariefstatus, plus een vast bedrag voor extra programma kosten, zoals hieronder beschreven.

 • Home / EU-collegegeldtarief: £ 8,300
 • Overzeese / internationale collegegeldtarief: £ 26.600
 • Extra programmakosten: £ 4000

Collegegeld status

Net als andere universiteiten in het Verenigd Koninkrijk stelt de universiteit verschillende collegegeldtarieven vast voor studenten met de status 'thuis' (dat wil zeggen, het Verenigd Koninkrijk of de Europese Unie) en degenen met de status 'overzee'. Alle Schotse universiteiten moeten de status van de vergoeding bepalen in overeenstemming met de voorschriften die zijn goedgekeurd door het Schotse parlement - de Education (Fees) (Scotland) Regulations 2011.

Uw collegegeldstatus en het niveau van collegegeld dat u betaalt, wordt bepaald door uw nationaliteit en het land waar u 'gewoonlijk verblijft'.

Wanneer u zich aanmeldt om bij ons te studeren, zal de Universiteit van Edinburgh proberen uw collegegeldstatus te berekenen op basis van de informatie die u in uw aanvraag verstrekt over uw nationaliteit en land van vestiging. U wordt via de aanvragershub op de hoogte gebracht van uw vergoedingsstatus zodra u uw aanvraag heeft ingediend. Als we uw vergoedingsstatus niet hebben kunnen bepalen, moet u een statusvragenlijst invullen.

Universiteitskosten en Europa

De Britse regering heeft bevestigd dat EU-postdoctorale onderzoekstudenten die hun studie in 2019/20 beginnen, hun vergoedingstatus behouden en in aanmerking komen voor steun van de Research Council voor de duur van hun programma.

De toekomstige financieringsregelingen voor EU-studenten zullen worden bepaald als onderdeel van de besprekingen in het VK over de toekomstige relatie met de EU.

Collegegeld kortingen

De Universiteit van Edinburgh biedt 10% korting op postgraduaat collegegeld voor alumni die zijn afgestudeerd met een undergraduate-diploma van de Universiteit van Edinburgh.

De universiteit biedt ook een korting van 10% op postacademisch collegegeld voor studenten die eerder een 'bezoekprogramma' hebben afgelegd als een student en minimaal een semester aan de universiteit van Edinburgh hebben voltooid.

Studentenstages en studiefinanciering

Naast financiële ondersteuning door Britse overheidsinstanties en externe financieringsbronnen, biedt de universiteit een aantal algemene en vakspecifieke financieringsregelingen. Specifieke informatie over internationale postdoctorale beurzen en financiering voor aankomende studenten is te vinden op onze website.

Hoe te solliciteren

Solliciteer online via EUCLID

Aanvragen voor toelating tot de MSc door Research in Regenerative Medicine en Tissue Repair-programma worden ingediend via de online studententoepassing en de registratiedienst EUCLID van de universiteit. Je hebt toegang tot EUCLID via een link op de graadzoekerpagina van het programma.

U hoeft uw aanvraag niet in één sessie te voltooien, omdat u uw toepassing op elk moment in het proces kunt opslaan en ernaar kunt terugkeren wanneer u klaar bent om verder te gaan.

Ondersteunende documenten

Om ervoor te zorgen dat het programmateam uw geschiktheid voor het programma kan beoordelen, moet u de volgende documenten verstrekken, met vertalingen indien van toepassing:

 1. Twee referentie letters. Als u de e-mailadressen van uw scheidsrechter opgeeft op het formulier, neemt het EUCLID-systeem automatisch contact met hen op. Als u al kopieën van referentiebrieven hebt, kunt u deze rechtstreeks in uw toepassing uploaden. Verwijzingsbrieven mogen niet meer dan 1 jaar oud zijn op de startdatum van het programma (september 2019) en moeten op papier met een briefhoofd zijn, gedateerd en ondertekend.
 2. Bevestiging van je diploma plus een transcript van je cijfers of een tussentijds cijfer voor het geval je je diploma nog moet behalen.
 3. Een persoonlijke verklaring, waarin u in maximaal 500 woorden beschrijft waarom u graag zou willen deelnemen aan het programma en waarom u een geschikte kandidaat bent.
 4. Voor anderstalige Engelssprekenden, een certificaat (van de laatste twee jaar) dat voldoet aan de toelatingseisen voor Engels voor het programma of informatie over wanneer u verwacht dit te kunnen bieden.

Houd er rekening mee dat een onderzoeksvoorstel niet vereist is voor het programma. Vul 'Onderzoeksprojecten worden gekozen zodra het programma loopt' in en negeer automatisch gegenereerde e-mails waarin om deze informatie wordt gevraagd. Het online aanvraagproces vraagt ook om details over uw onderzoeksonderwerp. Geef details over uw huidige onderzoeksinteresses. Dit zal uw keuze van onderzoeksprojecten niet beperken als u eenmaal op het programma bent.

Persoonlijke verklaring

Uw persoonlijke verklaring is een belangrijk onderdeel van uw aanvraag. Het zal ons helpen om te beslissen of u een goede match bent voor ons programma en, net zo belangrijk, of ons programma geschikt voor u is.

Internationale studenten

Als u van buiten het Verenigd Koninkrijk solliciteert, kan ons International Office u helpen ervoor te zorgen dat u alle noodzakelijke aanvraagprocedures volgt.

Aanmeldingsdeadlines

 • Startdatum van het programma: 9 september 2019
 • Deadline aanmelding: 2 augustus 2019

We raden u ten zeerste aan om uw ingevulde aanvraag zo snel mogelijk in te dienen, met name als u ook een aanvraag voor financiering indient of een visum nodig heeft. We kunnen late aanvragen overwegen als we plaatsen beschikbaar hebben.

Opleiding te volgen in:
 • Engels
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Zie 35 andere vakken van The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine »

Laatst bijgewerkt op Mei 14, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 9, 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
8,300 GBP
Home / EU-collegegeldtarief: £ 8,300; Overzeese / internationale collegegeldtarief: £ 26.600; Extra programmakosten: £ 4000
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 9, 2019
Einddatum
aug 2020
Aanmeldingslimiet

sep 9, 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
aug 2020