Lees de Officiële Beschrijving

Cursus details

Met accreditatie van de Chartered Society of Physiotherapy and the Health

Als fysiotherapeut helpt u mensen van alle leeftijden om pijn en disfunctie te beheersen. Met betrekking tot de kerngebieden van neuromusculoskeletale, cardiorespiratoire en neurologische fysiotherapie, leert u onafhankelijk denken en problemen oplossen in een klinische hoedanigheid. U krijgt uitgebreide hands-on ervaring door een selectie van diverse klinische oefenplaatsingen, die zouden kunnen worden gebaseerd in primaire, gemeenschapszorg of ziekenhuisomgevingen.

Je voert een minimum van 1.000 uren klinische stage-ervaring uit onder begeleiding van ervaren fysiotherapeuten. Een combinatie van campusgebaseerd leren, onafhankelijke studie en klinische praktijk zal uw interprofessionele relaties verbeteren.

Voordelen van de cursus

Onze cursus bereidt je voor op het werk als fysiotherapeut door een combinatie van universitaire modules en klinische oefenplaatsingen. Je bestudeert de kerngebieden van de fysiotherapiepraktijk - neuromusculoskeletale fysiotherapie, cardiorespiratoire fysiotherapie en neurologische fysiotherapie.

Oefenplaatsingen vinden plaats in verschillende omgevingen, waaronder primaire en gemeenschapszorg en op ziekenhuizen gebaseerde instellingen. Een belangrijk voordeel van onze cursus is het gebruik van interprofessioneel werken en u zult veel aspecten van leren delen met studenten in de MSc-ergotherapie (preregistratie). Onze probleemgestuurde, onafhankelijke leerbenadering zal je ontwikkelen tot een autonome beoefenaar en levenslange leerling.

Toelatingseisen

Aanvragers moeten normaal gesproken in de afgelopen vijf jaar ten minste een tweede graad hoger secundair onderwijs hebben behaald in de verwante vakken van de biologische of gedragswetenschappen, sportwetenschappen of een gezondheidsgerelateerd beroep. Je eerste graad moet ook een component voor onderzoeksopleiding hebben gehad en je hebt een undergraduate onderzoekstudie afgerond.

Aanvragers moeten het volgende opnemen in hun aanvragen:

  • Een hoge mate van interesse en onderzoek naar het beroep, inclusief een bewustzijn van de breedte van het beroep en de kernspecialiteiten
  • Passende werkervaring / schaduwen
  • Uitstekende communicatievaardigheden
  • Het vermogen om zowel zelfstandig als als onderdeel van een team te werken.

Kandidaten die geen Engels als eerste taal hebben, moeten IELTS 7.0 hebben zonder vaardigheden van minder dan 6,5 of een gelijkwaardige prijs.

Bevredigende gezondheid en verbeterde strafrechtelijke geschiedeniscontroles zijn vereist door alle aanvragers voorafgaand aan acceptatie op de cursus, deze zullen in overeenstemming zijn met het professionele lichaamslidmaatschap en HCPC-registratievereisten.

Alle applicaties moeten worden ondersteund door twee referenties. Let op: referenties moeten vergezeld gaan van een begeleidende brief op briefpapier of rechtstreeks door de scheidsrechter worden gemaild.

Alle aanvragers moeten voldoen aan onze universitaire Engelse taalvereisten.

VOLWASSEN AANVRAGERS

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen aanvragers die academisch potentieel aantonen. We hebben meestal wat bewijs nodig van recente academische studie, bijvoorbeeld het voltooien van een toegangscursus, maar recente relevante werkervaring kan ook worden overwogen. Houd er rekening mee dat voor sommige van onze professionele cursussen alle aanvragers moeten voldoen aan de opgegeven toegangscriteria en in deze gevallen kan werkervaring niet als vervangend worden beschouwd.

Als u via deze route wilt solliciteren, moet u verwijzen naar ons beleid inzake universitaire erkenning van voorafgaande leren.

Houd er rekening mee dat alle aanvragers van onze universiteit moeten voldoen aan onze standaard Engelse taalvereisten van het GCSE-niveau C of gelijkwaardig, variaties hierop zullen worden vermeld in de individuele cursusvereisten.

Baanperspectieven

Onze afgestudeerden worden zeer gewaardeerd door werkgevers - we bereiken consequent een percentage van 100 procent inzetbaarheid voor studenten die op zoek zijn naar posities in acute en gemeenschapsinstellingen binnen de NHS en de particuliere sector. Er zullen ook mogelijkheden zijn om te werken binnen de particuliere gezondheidszorg, schoolinstellingen, hospices en in sportclubs. Als gekwalificeerd fysiotherapeut heb je ook de mogelijkheid om je te specialiseren op gebieden zoals leermoeilijkheden, geestelijke gezondheid, sportgeneeskunde, gezondheidsbevordering en klinisch onderzoek.

  • Fysiotherapeut
  • Sporttherapeut
  • Rehabilitatie Werknemer

Carriere advies

Ons toegewijde team voor banen en carrières biedt deskundig advies en een groot aantal middelen om u te helpen bij het kiezen en verkrijgen van werk. Of u nu in uw eerste of laatste jaar zit, u kunt met medewerkers van ons Carrièrebureau praten die u advies kunnen geven bij het schrijven van een CV voor het zoeken naar een baan.

modules

Core-modules voor het eerste jaar

cardiovasculaire

Herken de vaardigheden en kennis die vereist zijn om effectief te werken met cliënten die zich presenteren met een reeks problemen met cardiovasculaire of respiratoire overdracht. Je ontwikkelt theoretische en praktische vaardigheden van beoordeling en management voor deze klantgroepen. Case studies zullen worden gebruikt om u voor te bereiden op klinische ervaring.

Musculoskeletale fysiotherapie

Verken de vaardigheden en kennis die nodig is om effectief te werken met cliënten die zich presenteren met een reeks problemen met het bewegingsapparaat. Je ontwikkelt theoretische en praktische vaardigheden voor beoordeling en management van een breed scala aan aandoeningen van het bewegingsapparaat. Case studies zullen worden gebruikt om u voor te bereiden op klinische ervaring.

Neurologische fysiotherapie

Verken het gebied van neurologische revalidatie, met de nadruk op fysiotherapiebeoordeling en -management van patiënten met neurologische aandoeningen (bijv. Beroerte, multiple sclerose).

Onderzoek in fysiotherapiepraktijken 1

Ontwikkel uw kennis van onderzoeksontwerp inclusief, kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethoden en systematische reviews. Deze module verbetert uw kenmerken, waaronder: onafhankelijkheid van het denken, kritische beoordeling van bewijsmateriaal, kritische evaluatie en kritisch schrijven.

Funderingen voor fysiotherapie

Krijg een fundament in de belangrijkste klinische wetenschappen die relevant zijn voor de fysiotherapiepraktijk. De module stelt u in staat om te beginnen met het nemen van een kritische benadering van de beoordeling en het management van individuen die naar fysiotherapie worden verwezen met verschillende pathologieën ongeacht hun achtergrond.

Jaar twee kernmodules

Klinische plaatsing 1-6

Bereid u voor op klinische ervaring en verkrijg een ruime waaier van fysiotherapie-ervaringen onder supervisie in de klinische setting. In de overdracht van de theoriepraktijk kun je kennis, vaardigheden en fysiotherapeutische technieken, gezondheidsbevordering en klantbekrachtiging toepassen, integreren en daarop voortbouwen. Op deze manier kunt u uw begrip van zorg en beheer van patiënten verder ontwikkelen.

Ontwikkelen van klinische praktijk

Maak een synthese van uw kennis en vaardigheden, en integreer cursusinhoud met leren binnen klinische praktijkplaatsingen. Je zult je ontwikkelen in kritisch reflectieve oefeningen om ontwikkeling als een effectieve beoefenaar en autonome leerling te vergemakkelijken. Verbeter uw begrip van de zorg en het management van de meer complexe patiënten, en bied u de mogelijkheid om een ​​carrière in de gezondheidszorg aan te gaan als een clinicus die is opgeleid tot het niveau van de Masters.

Onderzoek in fysiotherapiepraktijk 2

Deze module en zijn beoordeling bieden u de mogelijkheid om een ​​onderzoeksproject op masterniveau uit te voeren en de bevindingen te communiceren. Je voert een onafhankelijk onderzoeksproject uit op basis van een onderzoeksvoorstel op een bepaald onderwerp.

vergoedingen

UK

NHS-beurzen

Collegegeld voor deze cursus wordt meestal betaald door de NHS en in veel gevallen is er ook een beurs beschikbaar. Om je te kwalificeren, moet je voldoen aan de subsidiabiliteits- en ingezetenschapsregels die worden bepaald door de externe instantie die de regeling beheert - NHS Student Bursaries.

Reiskosten voor stagevergoeding - Maximaal £ 250 Variabel voor niet-NHS-bursalen. Reiskosten naar stages kunnen worden vergoed als de student in aanmerking komt voor een beurs.

Internationaal 2018/19

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die inschrijven in 2017/18 is £ 13180. Het bedrag dat u betaalt, wordt voor elk jaar van uw cursus op dit niveau vastgesteld.

Reiskosten voor stagevergoeding - Maximaal £ 250 Variabel voor niet-NHS-bursalen. Reiskosten naar stages kunnen worden vergoed als de student in aanmerking komt voor een beurs.

uitrusting

Rehabilitation Science Labs

Onze ultramoderne faciliteiten laten de praktische toepassing toe van anatomie, mobilisatie, elektrotherapie, massage, warmtetherapie, cardio-vasculaire en respiratoire testen, fysiologie, antropometrie, revalidatie en eerste hulp.

Bibliotheek

Onze bibliotheek is 24 uur per dag, zeven dagen per week, elke dag van het jaar geopend en biedt u toegang tot gespecialiseerde boeken en tijdschriften, leerruimtes, computers, multimediafaciliteiten en verhuur van media-apparatuur. Tienduizenden digitale bronnen van onze bibliotheek, waaronder e-boeken, ejournals en databases, kunnen online worden geopend op een tijd en plaats die bij u past.

Clinical Skills Suite

De £ 1 miljoen suite is ontworpen om te voldoen aan de leerbehoeften van een reeks van gezondheidswerkers, met gespecialiseerde apparatuur in speciaal gebouwde kamers waardoor een verscheidenheid aan sessies kan worden uitgevoerd in een geschikte en veilige omgeving.

Gym- en sportfaciliteiten

Fit blijven is eenvoudig bij Leeds Beckett - onze fitness-suites zijn gemakkelijk bereikbaar, uitgerust met de nieuwste technologie en beschikbaar voor alle sportleden.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 5 andere vakken van Leeds Beckett University »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Sept. 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
13,180
voor internationale studenten
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019