Cursus overzicht

Bestudeer de vele onderling samenhangende factoren die van invloed zijn op de gezondheid van baby's, kinderen en gezinnen met onze masteropleiding Public Health.

Je onderzoekt de wetenschappelijke gegevens die ten grondslag liggen aan het huidige volksgezondheidsbeleid met betrekking tot kinderen van 0-11 jaar in het VK en internationaal, met onderwerpen als perinatale gezondheid, voeding en vaccinaties.

Je studies zullen een geïntegreerde aanpak volgen die de biologische, psychologische en sociale invloeden omvat die van invloed zijn op de educatieve en emotionele ontwikkeling van kinderen op de lange termijn en het beleid en de interventies op het gebied van de volksgezondheid die deze kunnen ondersteunen.

Tijdens je studies verfijn je kritisch onderzoek en analytische vaardigheden die door werkgevers worden gewaardeerd en ontwikkel je professionele reflectieve oefentechnieken.

Waarom de volksgezondheid van kinderen bij Swansea?

Op basis van ons College voor Mens- en Gezondheidswetenschappen, profiteert u van een gevarieerde onderwijs- en onderzoeksomgeving, met veel mogelijkheden om verbindingen tussen disciplines te maken.

Volgens het meest recente Research Excellence Framework in 2014-2021 was meer dan 75% van het onderzoek dat aan het college werd uitgevoerd van internationale of toonaangevende kwaliteit.

We hebben sterke banden met beroepspraktijken en academische onderzoeksnetwerken in Europa en de rest van de wereld, zodat uw kennis op de hoogte is van de nieuwste beleids- en praktijkontwikkelingen.

De ervaring van uw kind met de volksgezondheid

Onze academische medewerkers zijn actief op een breed scala van onderzoeksgebieden, waaronder volksgezondheid, psychologie, sociologie, verloskunde en kinderverpleging, en bieden een ongeëvenaarde mix van academische excellentie en huidige expertise op het gebied van beleid en praktijk.

Je gaat lid worden van een universiteit die als eerste in het VK staat voor de postdoctorale studententevredenheid (What Uni 2017).

Openbare gezondheidszorg voor kinderen

Je postdoctorale kwalificatie in volksgezondheid voor kinderen biedt tal van carrièremogelijkheden in de publieke, private en derde sector, waaronder:

 • Diensten voor kinderen en jongeren
 • Onderzoek
 • Lokale, nationale en internationale beleidsontwikkeling
 • Onderwijs
 • Voeding

Toelatingseisen

Om je aan te melden voor deze cursus heb je nodig:

 • Een UK 2.2 (of hoger) diploma in een gerelateerde discipline (bijvoorbeeld verpleegkunde, verloskunde, jeugdstudies, onderwijs, psychologie, sociologie, geestelijke gezondheid)
 • Als je geen bachelordiploma hebt, moet je veel relevante werkervaring hebben (de toelatingsbegeleider beoordeelt de geschiktheid van deze ervaring met betrekking tot het programma)
 • U kunt ook worden gevraagd om een interview bij te wonen en u moet een controle op openbaarmaking en blokkering (DBS) ondergaan (voorheen bekend als een Criminal Records Bureau, of CRB, Check).

Internationale aanvragers

 • Engelse taalvereisten: je moet minimaal IELTS 6.5 hebben, met een minimum van 6.0 in alle domeinen, of een door de universiteit goedgekeurd equivalent, voordat je aan het programma begint.

Carrière en inzetbaarheid

Carrière en inzetbaarheid Swansea Employability Academy (SEA) ondersteunt u in elke fase van uw carrière en helpt u een mooie toekomst op te bouwen.

Onze loopbaanbegeleidingsdiensten omvatten:

 • Employability-workshops, werkgeversbesprekingen, op maat gemaakte evenementen en carrièresbeurzen
 • Individueel advies en begeleiding van professioneel gekwalificeerde loopbaanadviseurs
 • Hulp bij het vinden van banen, stages, stages en mogelijkheden voor vrijwilligerswerk
 • Toegang tot informatiebronnen over een breed scala aan onderwerpen voor loopbaanbeheer
 • Financiering ter ondersteuning van stagemogelijkheden en Student Society / Club-evenementen.

We bieden ook hulp en advies voor Swansea University Alumni tot twee jaar nadat je bent afgestudeerd.

Opleiding te volgen in:
 • Engels

Zie 10 andere vakken van Swansea University »

Laatst bijgewerkt op September 3, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
1 - 3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
15,200 GBP
VK / EU: 7200 GBP. Internationaal: 15.200 GBP. (Full time)
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019