Lees de Officiële Beschrijving

De eerste medische school gevestigd in Cyprus biedt een Master (MSc) in de huisartsgeneeskunde.

 • Een volledig online cursus die leidt tot een University of Nicosia prijs
 • De mogelijkheid van een voltijdse of deeltijdse studie, afhankelijk van uw planning en verplichtingen
 • Gelegenheid om een ​​internationaal lid te worden van het Britse Royal College of General Practitioners (RCGP)

Profiel van het programma

De huidige gezondheidsuitdagingen - of het nu gaat om het versterken van zorgstelsels, het verbeteren van de kwaliteit van onze patiëntenzorg of het verbeteren van de toegang tot gezondheidszorg - vergen sterke eerstelijnszorg.

Om tegemoet te komen aan deze mondiale volksgezondheidsproblemen, biedt de University of Nicosia Medical School een postgraduate diploma en MSc in Family Medicine volledig online afgeleverd. Het is een gestructureerd doorlopend professioneel ontwikkelingsprogramma voor artsen die werken als huisarts of in de gemeenschap met een gespecialiseerde rol in de interne geneeskunde, pediatrie of gynaecologie.

De minimale voltijdduur van het MSc-programma in de huisartsgeneeskunde is 18 maanden (drie semesters), met een flexibele deeltijdoptie van maximaal vier academische jaren. De eerste twee semesters bestaan ​​uit acht klinisch gefocuste modules. Semester drie is voornamelijk onderzoeksgericht en biedt studenten de mogelijkheid hun onderzoeksvaardigheden te ontwikkelen. Studenten die niet willen doorgaan met het 3e semester kunnen een postuniversitair diploma in de huisartsgeneeskunde ontvangen na de succesvolle afronding van de eerste twee semesters.

De University of Nicosia Medical School is geaccrediteerd door het Britse Royal College of General Practitioners (RCGP) om het MRCGP International-examen af ​​te leggen op Cyprus. Studenten die de eerste twee semesters met goed gevolg hebben afgelegd en voldoen aan de criteria om in aanmerking te komen voor klinische ervaring met RCGP, hebben het recht het examen in Cyprus af te leggen om zich te kwalificeren als een internationaal lid van de RCGP.

Cursusstructuur

De duur van het programma is 18 maanden (drie semesters) met een flexibele deeltijdoptie van maximaal vier academische jaren.

De cursus bestaat uit 12 modules en het curriculum is in kaart gebracht tegen de kerncompetenties van een huisartsgeneeskunde zoals gedefinieerd door de Wereldorganisatie van nationale hogescholen, academies en academische verenigingen (WONCA) van de huisartsgeneeskunde.

De eerste twee semesters zijn klinisch gericht en omvatten modules over communicatie- en consultatievaardigheden in de eerstelijnszorg, op evidentie gebaseerde praktijken in de huisartsgeneeskunde, het beheer van de gemeenschappelijke ziektes en multiplobaliditeit van volwassenen in de eerstelijnszorg, geestelijke gezondheidszorg in de eerstelijnszorg, acute ernstige ziekten en Traumatische aandoeningen in de eerstelijnszorg, algemene musculoskeletale aandoeningen in de eerstelijnszorg, pediatrie en de bewaking van kinderen en de gezondheid van vrouwen.

Het derde semester is onderzoeksgericht en omvat een onderzoeksmethodologiemodule en een onderzoeksproject in de eerstelijns gezondheidszorg. Bovendien kunnen studenten tijdens het derde semester twee van de volgende zes aangeboden keuzevakken selecteren: Chronisch ziektebeheer in de eerstelijnszorg; Het implementeren van veranderingen in de eerstelijnszorg; Informatica voor primaire en communautaire gezondheidszorg; Leren en onderwijzen in de gezondheidszorg; Medisch leiderschap en innovatie in de gezondheidszorg; en preventie, epidemiologie en gezondheidsbevordering. *

Cursus beoordeling voor de MSc in Family Medicine is gebaseerd op vier pijlers: een schriftelijke toegepaste kennis onderzoek; een werkplekgebaseerde beoordelingsportfolio; het ontwerp, de implementatie, de voltooiing en het schrijven van een onderzoeksproject; en opdrachten voor twee keuzemodules.

 • Studenten die niet willen doorgaan met het derde semester ontvangen een postdoctoraal diploma in de huisartsgeneeskunde na de succesvolle afronding van de eerste twee semesters.

Online leren

Het programma wordt volledig online afgerond, waarbij elke module gedurende drie leerweken wordt geleverd via een elektronisch platform. Dit platform biedt toegang tot video-opgenomen presentaties, geschreven materiaal en dictaten, terwijl actief leren via interactieve seminars, case-based discussies in forums, online quizzen en workshops mogelijk wordt gemaakt.

* Elke keuzemodule wordt uitgevoerd als een minimumaantal van 10-12 studenten is ingeschreven.

Beoordeling

De cursusbeoordeling voor de MSc in Family Medicine is gebaseerd op vier pijlers:

 1. Een schriftelijk toegepast kennisonderzoek
 2. Een werkplekgebaseerde beoordelingsportfolio
 3. Het ontwerpen, implementeren, invullen en beschrijven van een onderzoeksproject
 4. Opdrachten voor 2 keuzemodules

Studenten die met succes het schriftelijk toegepaste kennisexamen hebben voltooid en de werkplekgebaseerde portfolio krijgen een PgDip in de huisartsgeneeskunde indien zij het masterprogramma niet wensen af ​​te ronden.

Toelatingseisen

1. Een medisch diploma verleend door een instelling erkend in het land waar het wordt aangeboden.

2. Bewijs van huidige registratie bij de relevante medische raad

3. Je moet betrokken zijn bij de klinische praktijk gedurende de hele duur van je inschrijving in het programma.

Als Engels niet uw eerste taal is en u nog geen eerdere opleiding in het Engels hebt gevolgd, hebt u het volgende nodig:

 • 5 algemeen in de IELTS (met 6.5 schriftelijk en een minimum van 6.0 in alle andere elementen)
 • Of: 213 in totaal op de computer gebaseerde TOEFL (550 op papier, 79 op internet)
 • Of: rang Β in de IGCSE
 • Of: een score van 5 in het Engels in het International Baccalaureate Standard Level (SL)
 • Of: een score van 70% in het Engels in het Europese baccalaureaat.

4. Ofwel 2 referentiebrieven van de academische instelling (en) die u hebt gevolgd, of 1 academische referentie en 1 professionele referentie.

5. Een persoonlijk of videoconferentie, waarin uw professionele vaardigheden en inzet, empathie, initiatief en veerkracht, communicatievaardigheden, organisatorische en probleemoplossende vaardigheden en teamwork worden beoordeeld.

Collegegeld

Een belangrijk doel van ons Family Medicine-programma is om via ontwikkelingsprogramma's bij te dragen aan de verbetering van de gezondheid van de bevolking over de hele wereld. Ter ondersteuning van dit doel zijn het collegegeld en de beurzen bedoeld om artsen toegang te geven tot de cursus in een groot aantal landen met verschillende niveaus van ontwikkeling.

Terwijl standaard collegegeld € 12.000 voor de PgDip en € 18.000 voor de Master in Family Medicine is, kunnen kandidaten in aanmerking komen voor specifieke collegegeldprogramma's of beurzen zoals hierboven vermeld. Een afbetalingsplan is ook beschikbaar.

Beurzen - Financiële hulp

De universiteit biedt studiebeurzen en financiële hulp aan voltijdstudenten, in de vorm van academische verdienstenbeurzen, financiële-hulpbijstand, atletiekbeurzen en on-campus werkstudieprogramma's.

Opleiding te volgen in:
Engels
University of Nicosia

Zie 16 andere vakken van University of Nicosia »

Laatst bijgewerkt op November 22, 2018
Deze cursus is Online
Begindatum
Contact school
Duration
3 - 8 semesters
Deeltijd
Voltijd
Prijs
18,000 EUR
kandidaten komen mogelijk in aanmerking voor specifieke collegegeldprogramma's of beurzen. Een afbetalingsplan is ook beschikbaar.
Deadline
Contact school
Op locaties
Op datum
Begindatum
Contact school
Einddatum
Contact school
Aanmeldingslimiet
Contact school

Contact school

Location
Aanmeldingslimiet
Contact school
Einddatum
Contact school