Read the Official Description

Overzicht

De Musculoskeletal Science MSc bestrijkt een breed spectrum van musculoskeletale onderwerpen, waaronder elementaire wetenschappelijke en klinische aspecten. Het heeft ten doel de studenten in een multidisciplinaire setting een holistisch beeld te geven van musculoskeletale wetenschap, orthopedische bioengineering en geneeskunde en biedt een grondige kennis van specifieke gebieden die passen bij de individuele interesses van elke student.

Toelatingseisen

Een minimum van een tweederangs medisch diploma of Brits bachelordiploma in een relevante discipline, of een buitenlandse kwalificatie van een gelijkwaardige norm.

Engelse taalvereisten

Als uw opleiding niet in het Engels is uitgevoerd, wordt van u verwacht dat u aantoont dat u voldoende Engels spreekt.

Het Engelse taalniveau voor dit programma is: Standaard

Over deze graad

Studenten aan dit MSc-programma verwerven essentiële wetenschappelijke kennis, verbeteren hun basisonderzoeksvaardigheden en zijn uitgerust met het vermogen om de musculoskeletale problemen op te lossen die worden benadrukt binnen het NHS-kader. Het programma benadrukt de vier belangrijkste gebieden zoals geïdentificeerd door het bot en gezamenlijk decennium - artritis, osteoporose, trauma en spinale aandoeningen, en overdraagbare vaardigheden en onderzoeksmethodologie in orthopedische bio-engineering.

Studenten ondernemen modules met een waarde van 180 credits. Het programma bestaat uit acht onderwezen modules (120 studiepunten) en een onderzoeksproject (60 studiepunten).

Studenten krijgen een MSc voor succesvolle afronding van alle aangeleerde modules en onderzoeksprojecten; een Postgraduate Diploma op succesvolle afronding van acht onderwezen modules (alle kernmodules plus elke vier uit opties); en een Postgraduate Certificate voor het succesvol afronden van vier aangeleerde modules.

Een postuniversitair diploma (120 studiepunten, voltijds negen maanden en flexibele studie tot vijf jaar) wordt aangeboden.

Een postdoctoraal certificaat (60 studiepunten, voltijds drie maanden en flexibel onderzoek tot twee jaar) wordt aangeboden.

Kernmodules

 • Klinische aspecten van musculoskeletale geneeskunde en chirurgie, deel I
 • Musculoskeletale weefselbiologie - vorm en functie
 • Musculoskeletale biomechanica en biomaterialen, deel I
 • Onderzoeksmethodologie en generieke vaardigheden

Optionele modules

Maximaal 60 studiepunten optionele modules (4 modules) op basis van het volgende:

 • Klinische aspecten van musculoskeletale geneeskunde en chirurgie, deel II
 • Musculoskeletale weefselbiologie - Ziekte en disfunctie
 • Musculoskeletale biomechanica en biomaterialen, deel II
 • Onderzoeksbeheer
 • Klinische ervaring bij musculoskeletale chirurgie
 • Chirurgische vaardigheden in orthopedische chirurgie

Proefschrift / rapport

Alle MSc-studenten voeren een onafhankelijk onderzoeksproject uit dat zal bijdragen aan baanbrekend wetenschappelijk, klinisch en industrieel onderzoek, en culmineert in een proefschrift en een mondeling examen.

Onderwijzen en leren

Het programma wordt verzorgd door een combinatie van hoorcolleges, seminars, tutorials, groepswerk en workshops. Beoordeling is via online MCQ's, cursussen, en het proefschrift en viva voce. Kandidaten worden onderzocht in het jaar waarin zij het programma afronden.

Het programma zal voornamelijk worden gegeven in het Royal National Orthopedic Hospital in Stanmore, Londen. Sommige lessen zullen ook plaatsvinden in Bloomsbury.

Careers

Dit programma biedt studenten uit verschillende disciplines de mogelijkheid om een ​​hoger diploma te behalen in een opwindend en zich snel ontwikkelend vakgebied en stelt hen in staat een sterke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van musculoskeletale diensten. De studenten kunnen hun loopbaan uitbouwen in de gezondheidszorg, medische apparatuurindustrie en bio-industrie, regeneratieve geneeskunde, regelgevende instanties en de academische gemeenschap.

Recente carrièredoelen voor deze graad

 • Ph.D., University of Oxford
 • Occupational Therapy Assistant, Watford General Hospital (NHS)
 • Orthopaedic Surgeon, Assaswa International Hospital
 • Medisch onderzoek naar vervangende gewrichten, Cardiff University (Prifysgol Caerdydd)

Waarom studeren deze graad aan de UCL?

De verdeling van chirurgie

Studenten aan deze MSc zullen een ongeëvenaarde basis krijgen in de musculoskeletale wetenschap en orthopedische bioengineering, inclusief een holistische visie op klinische zorg en orthopedische wetenschappen en bio-engineering. Het programma wordt uitgevoerd in het internationaal gerenommeerde Royal Orthopedic Hospital in Stanmore.

toepassingen

Studenten worden geadviseerd om zo vroeg mogelijk te solliciteren vanwege competitie om plaatsen. Wie een aanvraag indient voor beursfinanciering (met name buitenlandse aanvragers), moet nota nemen van de deadlines voor de aanvraag.

Aanmeldingskosten: er is een aanvraagvergoeding voor dit programma van £ 75 voor online toepassingen en £ 100 voor papieren toepassingen. Meer informatie over de aanvraagkosten is te vinden op www.ucl.ac.uk/prospective-students/graduate/taught/application.

Wie kan aanvragen?

Het programma is bedoeld voor: medische stagiairs of huisartsen die hun loopbaan naar een hoger niveau willen tillen in de orthopedie en sportgeneeskunde; osteopaten en professionals in complementaire geneeskunde; verpleegkundigen, fysiotherapeuten en andere geallieerde gezondheidswerkers; afgestudeerden in de ingenieurswetenschappen of de biologische wetenschappen die hun loopbaan in de gezondheidszorg willen ontwikkelen.

Aanmeldingsdeadlines

Alle aanvragers

26 juli 2019

Program taught in:
Engels

See 7 more programs offered by University College London (UCL) - Division of Surgery & Interventional Science »

Last updated December 4, 2018
Deze cursus is Online, Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 - 5 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
15,220 GBP
VK / EU: £ 15,220 (FT). £ 7,780 (PT). Overzees: £ 25.610 (FT). £ 12.750 (PT).
Deadline
Juli 26, 2019
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Einddatum
Mei 1, 2020
Application deadline
Juli 26, 2019

Sept. 2019

Location
Application deadline
Juli 26, 2019
Einddatum
Mei 1, 2020