MSc in de theorie van podologische chirurgie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Ontwikkel een solide academische basis in een snel veranderend veld met onze MSc-theorie van podologische chirurgie. Geaccrediteerd door het College of Podology in Londen en aangeboden in samenwerking met de Queen Margaret University in Edinburgh, bereidt dit part-time programma je voor op een succesvolle carrière in de geavanceerde praktijk of podiatrische chirurgie.

We maken gebruik van een breed scala aan huidige lesmethoden en combineren onafhankelijk werk met een teambenadering van zorg, waardoor u een nieuw perspectief krijgt op kritisch denken, probleemoplossend denken en reflexieve praktijkervaring op dit gebied. Je programma zal je wapenen met de vaardigheden en hulpmiddelen die je nodig hebt om de kwaliteit te verbeteren en de reikwijdte van je praktijk te verruimen - het bevorderen van je eigen carrière terwijl je bijdraagt ​​aan het algemeen welzijn.

Je leert systematisch informatie te verzamelen en te beoordelen en goede oordelen te vellen, zelfs als er geen volledige gegevens zijn - en je bereidt je voor om die ontdekkingen te delen met je collega's en de bredere gezondheidszorggemeenschap.

Graduate prospects

De vaardigheden die u in onze part-time MSc Theory of Podiatric Surgery verkrijgt, zullen u helpen uw carrière in chirurgie, musculoskeletale praktijken of een geavanceerde klinische setting vooruit te helpen - of u nu in het VK of in het buitenland werkt. Succesvolle afronding van het Postgraduate Diploma (PgD) is een voorwaarde om in aanmerking te komen voor praktische studie onder het mentorschap van een podologische chirurg.

Wat ga je studeren

Anatomie voor chirurgische praktijk; Principes van diagnostisch onderzoek; Podiatric Mechanics; Farmacologie voor podotherapie; Geneeskunde en pathologie; Diagnostic Imaging - Interpretive; Onderzoeksmethoden; Masters Dissertation. Let op: niet alle modules worden elk academiejaar aangeboden.

Toelatingseisen

Alle toelatingseisen die hier worden vermeld, moeten worden gebruikt als leidraad en geven het minimum weer dat moet worden overwogen voor deelname. Aanvragers die een voorwaardelijk aanbod van een plaats hebben gedaan, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan is aangegeven.

Typische toelatingseisen

UK Honours degree 2: 2 (of gelijkwaardig) in podologie.

Extra informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

Internationale Pathways

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, komt u mogelijk in aanmerking voor het Engelse universitaire studieprogramma.

de Engelse taal

Academische IELTS-score van 6.5 (of equivalent) met geen element onder 6.0.

Honoraria en financiering

Het collegegeld dat u betaalt, wordt meestal bepaald door uw tariefstatus. Wat is de status van mijn studententoeslag?

Collegegeld 2018/19

  • Thuis: £ 5500
  • RUK: £ 5500
  • EU: £ 5500
  • Internationaal: £ 12600

Als u begint met uw studie in september 2018 of januari 2019, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die gelden voor de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Lees onze tarieven en ons terugbetalingsbeleid voor meer informatie over hoe kosten kunnen veranderen.

Bijkomende kosten

Naast het cursusgeld, kunt u tijdens uw verblijf aan de universiteit extra kosten tegenkomen.

Beurzen

We bieden hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; als de universiteit voor het algemeen welzijn zetten we ons in om toegankelijk hoger onderwijs aan getalenteerde studenten aan te bieden door ons collegegeld laag te houden en een royaal studiebeurspakket van meer dan £ 2,5 miljoen per jaar te bieden.

Als je vragen of vragen hebt over beurzen beschikbaar voor 2018/19, neem dan gerust contact op met het studentonderzoeksteam.

Internationale startdatums voor studenten

Voor nieuwe internationale studenten starten oriëntatie-evenementen op 14 september 2018 . Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen zich te vestigen in het Verenigd Koninkrijk en de GCU voorafgaand aan de start van de algemene inductie van studenten en lesgeven.

Er zullen tijdens deze periode heel veel leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden, waaronder rondleidingen op de campus en in de stad, en welkomstevenementen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

accreditatie

Dit programma is goedgekeurd door het College of Podology, Londen en het Australasian College of Podiatric Surgery, ACPS.

Evaluatiemethoden

We gebruiken een breed scala aan leer- en lesmethoden om ervoor te zorgen dat u over de benodigde kennis en inzicht in bedrijf en management beschikt en over een portfolio van intellectuele en persoonlijke vaardigheden.

Elke module in het programma gebruikt zijn eigen leer-, onderwijs- en beoordelingsstrategie om leerdoelen te bereiken. Beoordelingsmethoden variëren tussen modules en kunnen ongeziene examens, klassentests, essays, managementrapporten, case-study's, presentaties en groepswerk omvatten.

Leer methodes

De leer- en lesmethoden die we gebruiken om ervoor te zorgen dat ons programma zowel beroepsmatig relevant is als academisch uitdagend. Onze aanpak is studentgericht, praktisch, participatief en relevant voor de behoeften van werkgevers.

We zijn afgestapt van het traditionele, leerkrachtgerichte leren naar een meer onafhankelijke leerbenadering, waarbij je wordt aangemoedigd om kritisch te denken.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Commu ... Lees meer

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Community Health. Working in partnership with our staff, students and external stakeholders, the School of Health and Life Sciences has created a unifying vision designed to meet the 2020 University Strategy, embedding excellence, engagement and energy into every aspect of school life. Lees Minder