MSc in dementiestudies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Omdat het aantal mensen met dementie wereldwijd naar verwachting de komende 20 jaar zal verdubbelen, is deze innovatieve online cursus ontwikkeld om u een grondige, op onderzoek gebaseerde kennis van dementie en benaderingen van dementiezorg te bieden. Het is ontworpen voor professionals die al in het veld werken en overal ter wereld kunnen worden bestudeerd.

De cursus wordt geleid door een team van academische experts wiens onderzoek heeft bijgedragen aan de vormgeving van het beleid voor dementiezorg wereldwijd. Je leert over de nieuwste theorieën, innovaties en best practices in dementiezorg - en krijgt een overzicht van beleidsmakers en -initiatieven en een basis in academische en onderzoeksvaardigheden. Onze cursus profiteert ook van een adviesgroep van mensen met dementie, die de ontwikkeling van een cursus ondersteunen.

Tijdens je studie word je onderdeel van een internationale online community van medestudenten en academici die zich inzetten voor het verbeteren van dementiepraktijken en de ervaring van mensen die met de aandoening leven. De cursus stimuleert gezamenlijk, interdisciplinair en kritisch leren. Het is toegewijd aan het creëren van leiders van verandering in de zorg voor dementie.

Belangrijkste redenen om bij ons te studeren

# 1 We zijn de langstlopende leverancier van online postgraduate kwalificaties in dementiezorg

# 2 Studeer deeltijds van over de hele wereld en maak cursussen in je professionele en persoonlijke leven

# 3 De University of Stirling is de thuisbasis van het internationaal gerenommeerde ontwikkelingscentrum Dementia Services

Cursus Doelstellingen

De cursus is ontwikkeld om u een diepgaande, op onderzoek gebaseerde kennis van dementie te bieden. Dit omvat theorie, innovatieve en beste praktijken, beleidsmakers en initiatieven en een basis in academische en onderzoeksvaardigheden. Je zal:

  • Ontwikkel een geavanceerd begrip van multidisciplinaire perspectieven over dementie en benaderingen van dementiezorg
  • aanpakken van kritieke problemen bij de verzorging van dementie en dienstverlening
  • een betere samenwerking tussen verschillende zorggebieden aanmoedigen
  • vergelijk en vergelijk nationaal en internationaal onderzoek
  • de huidige praktijkontwikkelingen identificeren en bespreken
  • ontwikkel kritisch denken om reflectieve praktijken te bevorderen
  • kennis en vaardigheden van sociale onderzoeksprocessen ontwikkelen

Cursus details

Onze cursus Dementiestudies (online) bestaat uit negen individuele modules en drie mogelijke kwalificaties: een MSc, een Postgraduate Diploma (PgDip) of een Postgraduate Certificate (PgCert). Om je MSc te behalen, moet je alle negen modules voltooien, terwijl je een PgDip kunt behalen door zes modules te bestuderen, of de PgCert door drie modules te bestuderen.

Elke module begint met een introductiesessie van één dag aan de universiteit. Voor internationale studenten of voor degenen die niet in staat zijn om de introductie persoonlijk bij te wonen, nemen we leespodcasts op en voeren we een online kennismakingssessie uit.

Onderwijs

Afgezien van een inleidende sessie, maakt alle onderwijs gebruik van tekst en webgebaseerd afstandsonderwijsmateriaal. Flexibiliteit wordt geboden door het regelmatig aanbieden van één-op-één en groepswerkcolleges, waarbij wordt erkend dat sommige studenten in ploegendienst werken of in verschillende tijdzones zijn. Door online te leren, kunt u communiceren en ondersteuning krijgen van uw docenten, evenals toegang tot de cursusmaterialen en veel van het benodigde leesmateriaal. Speciale nadruk wordt gelegd op een gezamenlijke en probleemoplossende benadering van leren en op het aanmoedigen van reflectieve praktijk.

U hebt toegang nodig tot een computer met een internetverbinding.

Beoordeling

Alle modules worden beoordeeld door middel van cursussen, zoals essays, evaluatierapporten, onderzoeksvoorstellen en literatuuroverzichten.

Klaslokaal uren

Elke module op onze cursus Dementiestudies bestaat uit 200 uur studie.

Course director

Dr. Richard Ward

44 (0) 1786 466324

richard.ward1@stir.ac.uk

Vergoedingen - 2018/2019

  • Home / EU: £ 700 per 20 creditmodule
  • Overseas: £ 1,150 per 20 module voor creditmodule
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Lees Minder