MSc in gezondheidsinformatica

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Werkt u in de zorg en wilt u uw kennis en vaardigheden op het gebied van gezondheidsinformatica vergroten? Het is een van de snelstgroeiende gebieden in het VK en onze MSc Health Informatics-graad kan uw carrièremogelijkheden vergroten.

Deze cursus maakt gebruik van de modernste technologieën en heeft een sterke focus op praktische en analytische vaardigheden die u kunt toepassen in uw werkomgeving. Het is beschikbaar als een eenjarige fulltime cursus of als een driejarige parttime cursus.

Via links met de NHS en organisaties binnen de Life Science-sector leer je over nieuwe ontwikkelingen en de veranderende aard van technologie binnen de gezondheidsinformatica, waardoor je in de voorhoede van deze snelgroeiende industrie komt te staan.

Waarom gezondheidsinformatica studeren aan de Swansea University ?

  • 1e in het VK voor onderzoeksmilieu 2e in het VK voor onderzoekskwaliteit - onderzoekskader (Research Excellence Framework 2014).
  • Postdoctorale studenten hebben toegang tot faciliteiten in het gebouw van £ 100 miljoen Institute of Life Science.
  • Welke Uni? Winnaar Student Choice Award 2017 - Postgraduaat.
  • De graad is voltijds beschikbaar gedurende een jaar of deeltijds gedurende drie jaar.
  • Sterke banden met de NHS en organisaties binnen de Life Science Sector.

Uw gezondheidsinformatica-ervaring

Je diploma-ervaring zal worden verbeterd door toegang tot ultramoderne faciliteiten in onze Centers for Excellence for Administrative Data en eHealth Research. Deze faciliteit van £ 30 miljoen, toegekend door de Economic and Social Research Council (ESRC) en Medical Research Council (MRC), zal de kwaliteit van uw cursus verbeteren.

U profiteert van onze belangrijkste medewerkers aan de Medical School; Abertawe BroMorgannwg University (ABMU Health Board); Hywel Dda Health Board; Britse Onderzoeksraad; Welsh Government en tal van nationale en internationale links.

Gezondheidsinformatica Arbeidskansen

We hebben de cursus zorgvuldig ontworpen om u meer kennis en begrip te geven van gezondheidsinformatica en de vaardigheden die u nodig hebt om uw leren toe te passen op de professionele praktijk.

Als zodanig geeft deze masteropleiding je een grondige kennis van het veld om je vooruitzichten op loopbaanontwikkeling mogelijk te vergroten.

Carrière en inzetbaarheid

Swansea Employability Academy (SEA) ondersteunt je in elke fase van je loopbaan en helpt je een mooie toekomst op te bouwen.

Onze loopbaanbegeleidingsdiensten omvatten:

  • Inzetbaarheidsworkshops, werkgeversgesprekken, evenementen op maat en carrièrebeurzen.
  • Individueel advies en begeleiding door professioneel gekwalificeerde loopbaanadviseurs.
  • Hulp bij het vinden van banen, stages, stages en vrijwilligerswerkmogelijkheden.
  • Toegang tot informatiebronnen over een breed scala van onderwerpen over loopbaanbeheer.
  • Financiering ter ondersteuning van stagemogelijkheden en Student Society / Club-evenementen.

We bieden ook hulp en advies voor Swansea University Alumni tot twee jaar nadat je bent afgestudeerd.

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Lees meer

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Lees Minder