MSc in pijnmanagement

University College London (UCL) - Division of Surgery & Interventional Science

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

MSc in pijnmanagement

University College London (UCL) - Division of Surgery & Interventional Science

Overzicht

Deze hogere graad is gericht op klinische professionals van alle achtergronden die betrokken zijn bij de levering van acute, chronische en geïntegreerde pijnbestrijding in de eerste of tweede lijn. De combinatie van baanbrekend onderzoek en een internationale reputatie op het gebied van klinische excellentie, maakt de UCL Pain Management MSc ideaal voor iedereen die het leven van mensen met pijn wil verbeteren en tegelijk hun eigen loopbaan wil versnellen.

Toelatingseisen

Een minimum van een tweederangs Brits bachelordiploma of een buitenlandse kwalificatie van een gelijkwaardige norm. Aanvragers moeten ook geregistreerde beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg zijn met aantoonbare interesse in pijnmanagement.

Engelse taalvereisten

Als uw opleiding niet in het Engels is uitgevoerd, wordt van u verwacht dat u aantoont dat u voldoende Engels spreekt.

Het Engelse taalniveau voor dit programma is: Standaard

Over deze graad

Studenten zullen leren:

 • Onderzoeksmethoden en ethische principes die aan pijnonderzoek ten grondslag liggen
 • Gezondheidseconomie en sociale impact van pijn
 • Klinisch bestuur van pijndiensten
 • Pathofysiologie van pijn
 • Farmacologie van pijn en therapeutica
 • Beheersing van pijn bij kankerpatiënten inclusief pijn na chemotherapie
 • Beheer van hoofdpijn en abdominopelvische / urogenitale pijn
 • Beheer van pijn bij kinderen en adolescenten
 • Strategieën voor het zelfmanagement van pijn
 • Neuromodulatie voor chronische pijn
 • Pijnbehandeling met geestelijke gezondheid, middelenmisbruik en meervoudige morbiditeit
 • Community's pijnmanagementstrategieën

Studenten ondernemen modules met een waarde van 180 credits.

Het programma bestaat uit acht kernmodules (120 studiepunten) en een proefschrift (60 studiepunten).

Een Postgraduate Diploma (120 credits, acht kernmodules) wordt aangeboden.

Een postdoctoraal certificaat (60 studiepunten, vier kernmodules) wordt aangeboden.

Kernmodules

 • Inleiding tot pijn: economie, bewijslevering (15 studiepunten)
 • Acute pijn (15 credits)
 • Chronische pijn (15 credits)
 • Pijn bij kankerpatiënten (15 credits)
 • Hoofdpijn, kinderpijnen
 • Strategieën voor het zelfmanagement van pijn (15 studiepunten)
 • Neuromodulatie (15 studiepunten)
 • Pijn in de gemeenschap (15 studiepunten)

Optionele modules

Er zijn geen optionele modules voor dit programma.

Proefschrift / rapport

Succesvolle afronding van de MSc vereist een dissertatie van 5.000 tot 8.000 woorden over een onderwerp dat relevant is voor de eigen klinische praktijk van de kandidaat en is, op zijn minst oppervlakkig, op enig moment in het programma behandeld. De opties voor het proefschrift worden met elke student besproken, maar kunnen, waar mogelijk, deelnemen aan klinisch onderzoek in het UCLH Pain Management Centre, diepgaande onderwerpen bestuderen, voorbereiden op hoger (doctoraal) onderzoek, enz. Studenten zullen twee supervisors hebben en een mentor.

Onderwijzen en leren

Dit programma wordt geleverd via een speciaal ontworpen online leeromgeving met extra workshops en discussies om studenten te ondersteunen bij het maken van een echt verschil voor mensen die lijden aan pijn.

Beoordeling is gebaseerd op reflectieve oefeningen, videopresentaties en korte schriftelijke opdrachten.

Plaatsing

Klinische plaatsing is geen verplicht onderdeel van het programma. Echter, voor studenten die willen oefenen in het VK of voor een specialistische pijnmanagementpraktijk bij UCLH, kunnen korte klinische stages worden geregeld. Het pijnmanagementcentrum aan de UCLH is druk en biedt plaats aan een groot aantal studenten en gespecialiseerde stagiairs. Overweeg daarom uw doelstellingen voor elke plaatsing van tevoren.

Careers

Dit programma is de ideale oplossing voor:

 • Verpleegkundigen en aanverwante gezondheidswerkers die hogere (Band 7) functies in de NHS willen nastreven
 • Huisartsen die betrokken zijn bij de levering van chronische pijndiensten
 • Junior-artsen die klinische interesse in pijnbestrijding en / of de pijncomponent van training in anaethesia willen ontwikkelen en aantonen
 • Internationale artsen die hun expertise op het gebied van pijnmanagement willen ontwikkelen
 • Osteopaten en chiropractors met interesse in pijnmanagement.

employability

Door academische excellentie te combineren met de reputatie van UCL als de wereldwijde universiteit van Londen en onze sterke banden met de industrie, zijn de vooruitzichten voor afgestudeerden van dit programma uitstekend. Of u nu door wilt gaan met patiëntenzorg in de NHS of de privésector, promotieonderzoek wilt doen, of in de industrie en innovatie wilt werken, dit programma biedt studenten niet alleen de kennis en vaardigheden, maar ook de netwerkverbindingen en kansen om hun carrière mee te nemen. het volgende niveau.

Waarom studeren deze graad aan de UCL?

Dit opwindende programma zal afgestudeerden voorzien van de kennis en mogelijkheden om hun loopbaan in pijnmanagement te versnellen. Dit is ideaal voor iedereen die een hogere klinische positie, een rol voor gezondheidsbeheer of onderzoek en ontwikkeling of een carrière in de industrie nastreeft.

Beginnend met de sociaaleconomische impact en het overschakelen van acute naar chronische pijntoestanden voordat we tot meer complexe pijnvoorwaarden en interventies komen, ontwikkelt dit programma de kennis en kernvaardigheden die vereist zijn voor een ervaren pijnbehandelaar.

Met innovatieve modules over het omgaan met pijn in de gemeenschap en de internationale expertise van UCLH op het gebied van hoofdpijn en abdominopelvische pijn, worden studenten blootgesteld aan unieke leermogelijkheden.

Met erkenning van het groeiende specialistische veld van neuromodulatie hebben we een van 's werelds eerste modules ontwikkeld die specifiek zijn voor dit onderwerp. Dit geeft studenten de kennis om hun eigen diensten te ontwikkelen of patiënten te verzorgen met apparaten die al op hun plaats zijn.

Het programma wordt geleverd via een speciaal ontworpen online leeromgeving. Erkennend dat het onderwerp vaak academisch en emotioneel veeleisend is, zijn er optionele workshops met programmaleider beschikbaar op de Bloomsbury-campus en via videoconferenties. Daarnaast vullen online tutorials van kleine groepen de online leerinhoud aan.

Dankzij ons flexibele ontwerp kunnen studenten uit het hele land en de wereld hun ervaringen en leerstijlen delen om elkaars academische ervaring te verrijken. Dit is de enige Britse pijnbestrijdingsgraad die studenten de keuze biedt om volledig online of gemengd te leveren.

UCL en UCL Ziekenhuizen (UCLH) Pain Management Centre heeft een internationale reputatie voor zowel baanbrekend onderzoek als innovatieve klinische diensten. Studenten aan dit programma zullen profiteren van het onderwijs van mondiale experts in een instelling die consistent onderzoeksoutput van wereldklasse levert. Afgestudeerden kunnen van academisch zelfvertrouwen verwachten en zijn bij uitstek in de positie om na voltooiing een doctoraatsonderzoek (PhD-niveau) met UCL te volgen.

toepassingen

Studenten worden geadviseerd om zo vroeg mogelijk te solliciteren vanwege competitie om plaatsen. Wie een aanvraag indient voor beursfinanciering (met name buitenlandse aanvragers), moet nota nemen van de deadlines voor de aanvraag.

Aanmeldingskosten: er is een aanvraagvergoeding voor dit programma van £ 75 voor online toepassingen en £ 100 voor papieren toepassingen. Meer informatie over de aanvraagkosten is te vinden op www.ucl.ac.uk/prospective-students/graduate/taught/application.

Wie kan aanvragen?

Dit programma is ideaal voor elke professional die zijn carrière wil bevorderen in pijnmanagement, waaronder:

 • verpleegkundigen
 • fysiotherapeuten
 • Ergotherapeuten
 • Huisartsen
 • Junior artsen
 • Osteopaten
 • Biokineticists

Aanmeldingsdeadlines

Alle aanvragers

27 juli 2018

Te laat ingediende aanvragen worden pas behandeld nadat ze zijn ontvangen op de sluitingsdatum en met een ondersteunende verklaring waarin de late indiening wordt toegelicht.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op May 24, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Sept. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Deeltijd
Price
Prijs
6,640 GBP
VK / EU: £ 6,640 (PT). Overzees: £ 12.380 (PT).
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Mei 1, 2020
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Aug. 27, 2019
Einddatum Mei 1, 2021
Dates
Sept. 2018
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Mei 1, 2020
Sept. 2019
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Aanmeldingslimiet Aug. 27, 2019
Einddatum Mei 1, 2021