Read the Official Description

Overzicht

Deze afstandsonderwijs MSc is ontworpen om clinici en artsen een dieper inzicht te geven in sportgeneeskunde, sportblessures en lichaamsbeweging. Het programma behandelt het evidence-based management van sportgeneeskunde en musculoskeletale letsels en benadrukt de vitale rol van fysieke activiteit bij de preventie en behandeling van chronische ziekten.

Toelatingseisen

We verwelkomen sollicitaties van aankomende studenten die houder zijn van een primaire medische of aanverwante graad in de gezondheidswetenschappen, bijv. Geneeskunde, fysiotherapie, sportwetenschap. Aanvragers moeten minimaal een jaar post-graduationele klinische ervaring hebben met betrekking tot hun primaire opleiding.

Engelse taalvereisten

Als uw opleiding niet in het Engels is uitgevoerd, wordt van u verwacht dat u aantoont dat u voldoende Engels spreekt.

Het Engelse taalniveau voor dit programma is: Goed

Over deze graad

Het programma richt zich op sportblessures en hun preventie en behandeling en biedt een grondige basis in relevante gebieden van anatomie, biomechanica, inspanningsfysiologie en psychologie, evenals de fundamenten van oefening in het handhaven en verbeteren van de gezondheid. Studenten ontwikkelen essentiële onderzoeksvaardigheden door middel van een onafhankelijk onderzoeksproject.

Alle studenten ondernemen modules met een waarde van 180 credits.

Het programma bestaat uit zeven kernmodules (105 studiepunten), een optionele module (15 studiepunten) en een onderzoeksproject (60 studiepunten). Klinische sessies zijn verspreid over het jaar; inzet is gelijk aan een halve dag per week gedurende drie semesters van 12 weken. Klinische opties zijn sportletsel, fysiotherapie en podologie, inspanningstesten en teambezoeken.

Een Postgraduate Diploma (120 credits, voltijd negen maanden) wordt aangeboden.

Kernmodules

 • Oefening psychologie
 • Gezondheid en fysieke activiteit
 • Sportblessures I - onderste extremiteit
 • Sportblessures II - Bovenste extremiteit
 • Sportblessures III - hoofd, nek en rug
 • Gevorderd sportletsel en letselpreventie
 • Onderzoeksmethoden
 • Optionele modules
 • Team- en evenementgeneeskunde
 • Rehabilitatie van sportblessures
 • Proefschrift / rapport

Alle MSc-studenten ondernemen een onafhankelijk onderzoeksproject van een breed scala aan beschikbare onderwerpen, die uitmonden in een proefschrift, een mondeling examen en een presentatie.

Onderwijzen en leren

Het onderwijs wordt gegeven door een combinatie van formele lezingen, praktische praktijksessies, seminars voor kleine groepen, clinics en excursies, en wordt afgeleverd door docenten die zeer ervaren zijn in hun vakgebied. Up-to-date, evidence-based practice zal overal worden benadrukt en de bijdrage van studenten via discussie wordt als essentieel beschouwd. Beoordeling geschiedt door middel van schriftelijk examen, presentaties, cursussen en Objective Structured Clinical Examination (OSCE), evenals het proefschrift en viva voce (mondeling) onderzoek.

Careers

Afgestudeerden van het programma krijgen een dieper inzicht en waardevolle inzichten in de belangrijkste gebieden van preventie en beheer van sportletsels, gezondheid en fysieke activiteit, en zullen oefeningen veilig kunnen voorschrijven voor een reeks medische aandoeningen. Dit zal hen voorbereiden op mogelijk werk in veel gebieden van topsportgeneeskunde tot NHS-sport- en bewegingsapparaatklinieken en bewegingsgeneesmiddelen.

Recente carrièredoelen voor deze graad

 • Fysiotherapeut en chiropractor, Barclays
 • Doctor, NHS Health Education East Midlands
 • Rotatie- en musculoskeletale fysiotherapeut, Guy's en St. Thomas 'NHS Foundation Trust
 • Senior Therapist, NHS Malta
 • Sport Klinisch Specialist Fysiotherapeut, Prinses Grace Ziekenhuis

employability

Een masterdiploma in sportgeneeskunde, training

Waarom studeren deze graad aan de UCL?

UCL is een van 's werelds beste universiteiten, consistent geplaatst in de wereldwijde top 20 in een breed scala van wereldranglijsten. De UCL Afdeling Chirurgie

De MSc in sportgeneeskunde, beweging en gezondheid aan de UCL legt sterk de nadruk op het verbeteren van de gezondheid door oefening naast het management van sport en musculoskeletale letsels. Het programma heeft een significante klinische inhoud en studenten profiteren van het bijwonen van tal van gespecialiseerde klinieken en mogelijkheden voor veldbezoeken aan sportteams en evenementen.

Afgestudeerde studenten van de MSc in sportgeneeskunde, beweging en gezondheid aan de UCL hebben een verschillende achtergrond en weerspiegelen de echt multidisciplinaire aard van sport- en bewegingsgeneeskunde.

toepassingen

Studenten worden geadviseerd om zo vroeg mogelijk te solliciteren vanwege competitie om plaatsen. Wie een aanvraag indient voor beursfinanciering (met name buitenlandse aanvragers), moet nota nemen van de deadlines voor de aanvraag.

Aanmeldingskosten: er is een aanvraagvergoeding voor dit programma van £ 75 voor online toepassingen en £ 100 voor papieren toepassingen. Meer informatie over de aanvraagkosten is te vinden op www.ucl.ac.uk/prospective-students/graduate/taught/application.

Wie kan aanvragen?

Deze MSc staat open voor zowel medische als niet-medische afgestudeerden met een gepaste achtergrond die een dieper inzicht willen verwerven in sportgeneeskunde, sportblessures en bewegingsgeneeskunde, een carrière in het veld willen plannen of de vaardigheden willen ontwikkelen die nodig zijn voor verdere ontwikkeling. Onderzoek.

Aanmeldingsdeadlines

Alle aanvragers

26 juli 2019

Program taught in:
Engels

See 7 more programs offered by University College London (UCL) - Division of Surgery & Interventional Science »

Last updated December 4, 2018
Deze cursus is Online
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 - 5 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
- VK / EU: £ 13,820 (FT). £ 6,930 (PT). Overzees: £ 25.610 (FT). £ 12.750 (PT).
Deadline
Juli 26, 2019
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Einddatum
Mei 1, 2020
Application deadline
Juli 26, 2019

Sept. 2019

Location
Application deadline
Juli 26, 2019
Einddatum
Mei 1, 2020