Filter
MSc
Bahrein Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Masters of Science in Bahrein 2019/2020

Een Master of Science is een geavanceerd programma van de studie die kan worden verdiend in ongeveer twee jaar. Veel scholen bieden online of part-time MSc programma's, zodat druk leerlingen hun opleiding op een manier die is handig voor hen verder kan.

De studenten die een hoger onderwijs na de toetreding tot universitair onderwijs te volgen hebben vaak een flexibele levensstijl in Bahrein. Universiteiten hebben ook verschillende soorten cursussen die vaak aan de behoeften van de lokale en internationale studenten. Het land 's cultuur is zeer eenvoudig waardoor het makkelijker voor buitenlandse studenten om te communiceren met de burgers.

MSc's in Bahrein

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

RCSI Institute of Leadership

De MSc in kwaliteit ... [+]

Cursus details

De MSc in kwaliteit

Doorheen het programma ontwikkel je vaardigheden in het evalueren van kernbegrippen rond patiëntveiligheid, kwaliteit, accreditatie en governance. Na het voltooien van zes modules, zult u uw vaardigheden verder verbeteren door een veranderingsproject te leiden gericht op het verbeteren van de kwaliteit en veiligheid in uw organisatie.

Afgestudeerden van dit programma zijn beter in staat om de levering en configuratie van hoogwaardige gezondheidsdiensten te verzekeren en leiden verandering en ontwikkeling binnen hun gebieden. Ze zijn ook uitgerust om zich te specialiseren in formele kwaliteits- en veiligheidsrollen.

Er worden aanvragen ingediend van iedereen die werkzaam is in de gezondheidszorg, waaronder artsen, managers, verpleegkundigen, andere klinische specialisten en beheerders die hun kennis en vaardigheden willen ontwikkelen en uitbreiden met betrekking tot het beheer van kwaliteit en veiligheid in de gezondheidszorg. Personeel in verwante gezondheidszaken zoals medische benodigdheden / apparatuur en farmaceutische producten kan het programma ook relevant en waardevol vinden voor hun behoeften.... [-]

Bahrein Busaiteen
September 2019
Engels
Deeltijd
2 jaren
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
RCSI Institute of Leadership

De MSc in Healthcare Management is ontworpen om professionals in de gezondheidszorg, managers en beheerders te helpen bij het ontwikkelen van de nodige kennis, expertise ... [+]

Cursus details

De MSc in Healthcare Management is ontworpen om professionals in de gezondheidszorg, managers en beheerders te helpen bij het ontwikkelen van de nodige kennis, expertise en vaardigheden die kunnen worden toegepast op verschillende instellingen binnen zorgstelsels.

Het programma bestaat uit zes lesmodules, een organisatieontwikkelingsproject en een persoonlijk ontwikkelingsplan dat erop gericht is u de kennis en expertise te bieden om effectief leiding te geven en te beheren in zorgorganisaties.

Als afgestudeerde van dit programma bent u beter in staat om de levering en configuratie van hoogwaardige zorgdiensten te waarborgen, veranderingen te leiden en te beheren binnen uw organisatie en beroep. Dit vereist een grondige kennis van en inzicht in de complexiteit van gezondheidszorg, bedrijfsprocessen, financiën, operationeel management, informatietechnologie, marketing, leiderschap en strategie.... [-]

Bahrein Busaiteen
September 2019
Engels
Deeltijd
2 jaren
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands