Master of Science in Biotechnology in Duitsland

Bekijk alle MSc's in Biotechnology in Duitsland

Biotechnology

Een Master of Science is een geavanceerd programma van de studie die kan worden verdiend in ongeveer twee jaar. Veel scholen bieden online of part-time MSc programma's, zodat druk leerlingen hun opleiding op een manier die is handig voor hen verder kan.

Duitsland, officieel de Bondsrepubliek Duitsland, is een federale parlementaire republiek in West-Midden-Europa. Het land bestaat uit 16 staten, en de hoofdstad en grootste stad is Berlijn.

MSc in Biotechnology in Duitsland

Lees meer

Master of science "technische arts"

Furtwangen University
Campus Voltijd 3 - 4 semesters October 2019 Duitsland Villingen-Schwenningen

In een wereld waarin de complexiteit van de technologie stijgt in de geneeskunde, Technical Arts (M.Sc.) zal de interface tussen artsen en ingenieurs herdefiniëren! [+]

In een wereld waarin de complexiteit van de technologie stijgt in de geneeskunde, Technical Arts (M.Sc.) zal de interface tussen artsen en ingenieurs herdefiniëren!

De Technische Arts (M.Sc.) werken in zijn activiteiten in de buurt van de patiënt.

De cursus "Technische Arts" (M.Sc.) (technische specialisten) reageert te bezetten met uitgebreide medische en technische achtergrond, de interface tussen dokter en ingenieur als "Technische Arts" (technische specialisten) op de groeiende behoefte. De multidisciplinaire oriëntatie van het programma zorgt voor een veelzijdig inzicht in innovatieve technologieën, nieuwe methoden en hulpmiddelen om de technische geneeskunde in een gedegen kennis van de technische en medische achtergrond.... [-]