Filter
MSc
Verenigd Koninkrijk Engeland Bradford Studievorm: Online Tempo: Alles

Online Masters of Science in Dementiestudies in de Verenigde Bradford Verenigd Koninkrijk 2020

Een Master of Science is een graduaat dat kan worden verkregen door studenten die voor het eerst een bacheloropleiding hebben afgerond op een soortgelijke veld. Een MSc duurt meestal ongeveer twee jaar full-time studie om geld te verdienen.

Online leren of e-learning is het proces om te leren met behulp van verschillende soorten media die tekst te leveren, audio, afbeeldingen, animaties en streaming video. Het bestaat veel e-learning processen om de kennis te verspreiden en te leren zonder grenzen.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Bradford heeft vijf instellingen voor hoger onderwijs en onlangs werd geprezen door Ofsted voor hun school prestaties. Er zijn ook National Media Museum, Bradford Industrial Museum, Boiling Hall Museum en een kunstgalerie genaamd Bradford 1 Gallery.

Online MSc in Dementiestudies in de Verenigde Bradford in UK

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Dementiestudies, Bradford, Online

University of Bradford

Advanced Dementia Studies is een programma voor parttime afstandsonderwijs. Door online te studeren, beschikt u over de flexibiliteit om uw studies in uw beroepsleven aan ... [+]

Advanced Dementia Studies is een programma voor parttime afstandsonderwijs. Door online te studeren, beschikt u over de flexibiliteit om uw studies in uw beroepsleven aan te passen en van en met studenten van over de hele wereld te leren.

MSc Advanced Dementia Studies - 3 jaarPGDip Advanced Dementia Studies - 2 jaarPGCert dementiestudies - 1 jaar

Het programma is ontworpen om u te ontwikkelen als een leider op uw gebied van dementiezorg en u in staat te stellen het beste beschikbare bewijs te gebruiken om uw werk te ondersteunen. We nemen een mensenrechtenperspectief over om de ervaring van mensen met dementie te begrijpen en moedigen multidisciplinaire samenwerking tussen teams en gebruikersbetrokkenheid aan. Ons programma wordt ondersteund door baanbrekend onderzoek.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2020
Engels
Deeltijd
1 - 3 jaren
Online
Lees meer in Nederlands