Filter
MSc
Europa Studievorm: Online Tempo: Alles

Online MSc's in Gerontologie 2020 Europa

Een Master of Science is een graad die wordt toegekend aan studenten die strenge cursussen en training hebben afgerond aan een hogeschool of universiteit. Het verdienen van een MSc leerlingen kunnen helpen verbeteren van hun kansen op werk en zorgen voor een niveau van ervaring dat een beroep op potentiële werkgevers. 

Online leren of e-learning is het proces om te leren met behulp van verschillende soorten media die tekst te leveren, audio, afbeeldingen, animaties en streaming video. Het bestaat veel e-learning processen om de kennis te verspreiden en te leren zonder grenzen.

In totaal zijn er meer dan 4000 instellingen voor hoger onderwijs in Europa en biedt een breed scala aan cursussen op bachelor, master en doctoraat niveau. Met meer en meer van deze organisaties die Engels als de taal van het onderwijs voor ten minste een deel van hun opleidingen, universiteiten in Europa zijn nu van betere kwaliteit dan ooit tevoren. Universiteiten in Europa bieden een vriendelijk welkom aan buitenlandse studenten en een cursus van kennis die beantwoordt aan hun beroep nodig heeft in de hedendaagse mondiale vraag te geven.

Master of Science Online in Gerontologie Europa

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Gerontologie, Europa, Online

University of Stirling

Onze Masters in wereldwijde kwesties in gerontologie en veroudering kunnen volledig online en op parttime basis worden bestudeerd, waardoor u de kans krijgt om te profite ... [+]

Overzicht

Wereldwijd groeit het aantal ouderen sneller dan het aantal mensen in een andere leeftijdsgroep, waardoor alle sectoren van de samenleving onder druk komen te staan.

Deze cursus omvat twee belangrijke wetenschappelijke gebieden.

We dagen je uit om na te denken over hoe het proces van veroudering over de levenscyclus van een individu verloopt, niet alleen in latere jaren.We leren een multidisciplinaire benadering van gerontologie die rekening houdt met de sociale impact van veroudering.

Je onderzoekt een scala aan gezondheids-, sociale zorg- en beleidscontexten van over de hele wereld die je kunt toepassen op een lokale context.

Er zijn kernmodules ontwikkeld voor studenten die zich willen specialiseren in deze snelgroeiende sector met een focus op de oudste, die de snelst groeiende groep zijn en de meest waarschijnlijke zwakheid ervaren, mensen met dementie in verschillende omgevingen en de impact van multimorbiditeit op een vergrijzende bevolking.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
36 maanden
Online
Lees meer in Nederlands