HEALTHCARESTUDIES

In Gerontologie 2020 in Europa

Een Master of Science is een graad die wordt toegekend aan studenten die strenge cursussen en training hebben afgerond aan een hogeschool of universiteit. Het verdienen van een MSc leerlingen kunnen helpen verbeteren van hun kansen op werk en zorgen voor een niveau van ervaring dat een beroep op potentiële werkgevers. 

Online leren of e-learning is het proces om te leren met behulp van verschillende soorten media die tekst te leveren, audio, afbeeldingen, animaties en streaming video. Het bestaat veel e-learning processen om de kennis te verspreiden en te leren zonder grenzen.

In totaal zijn er meer dan 4000 instellingen voor hoger onderwijs in Europa en biedt een breed scala aan cursussen op bachelor, master en doctoraat niveau. Met meer en meer van deze organisaties die Engels als de taal van het onderwijs voor ten minste een deel van hun opleidingen, universiteiten in Europa zijn nu van betere kwaliteit dan ooit tevoren. Universiteiten in Europa bieden een vriendelijk welkom aan buitenlandse studenten en een cursus van kennis die beantwoordt aan hun beroep nodig heeft in de hedendaagse mondiale vraag te geven.

in Gerontologie in Europa

2 Resultaten in Gerontologie, Europa, Online Filter

Research Master in Gerontological Sciences

Vrije Universiteit Brussel
België, Brussel
MSc
21 Sep 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
01 Apr 2020
Engels
Campus

De Research Master in Gerontological Sciences biedt een specifiek opleidingstraject aan die excellente studenten die een academische carrière willen opbouwen op het gebied van ...

Lees meer

MSc Wereldwijde vraagstukken in gerontologie en veroudering

University of Stirling
Verenigd Koninkrijk, Stirling
MSc
01 Sep 2020
<
Deeltijd
<
36 maanden
Engels
Online

Onze Masters in wereldwijde kwesties in gerontologie en veroudering kunnen volledig online en op parttime basis worden bestudeerd, waardoor u de kans krijgt om te profiteren v ...

Lees meer