HEALTHCARESTUDIES

Online Masters of Science in Gerontologie in UK 2020

Een Master of Science is een graad die wordt toegekend aan studenten die strenge cursussen en training hebben afgerond aan een hogeschool of universiteit. Het verdienen van een MSc leerlingen kunnen helpen verbeteren van hun kansen op werk en zorgen voor een niveau van ervaring dat een beroep op potentiĆ«le werkgevers. 

Online leren verwijst naar het gebruik van elektronische media en informatie-en communicatietechnologie (ICT) in het onderwijs. Met online leren heeft men de flexibiliteit om hun studie op elk gewenst moment en vanaf elke locatie kunnen inloggen.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Online Master of Science in Gerontologie in UK

1 Resultaten in Gerontologie, Verenigd Koninkrijk, Online Filter

MSc Wereldwijde vraagstukken in gerontologie en veroudering

University of Stirling
MSc 01 September 2020 Deeltijd Engels Online

Onze Masters in wereldwijde kwesties in gerontologie en veroudering kunnen volledig online en op parttime basis worden bestudeerd, waardoor u de kans krijgt om te profiteren v ...

Lees meer