Filter
MSc
Noord-Amerika Studievorm: Online Tempo: Alles

Online Masters of Science in Gerontologie 2020 in Noord-Amerika

Een Master of Science is een graad die wordt toegekend aan studenten die strenge cursussen en training hebben afgerond aan een hogeschool of universiteit. Het verdienen van een MSc leerlingen kunnen helpen verbeteren van hun kansen op werk en zorgen voor een niveau van ervaring dat een beroep op potentiële werkgevers. 

Online leren of e-learning is het proces om te leren met behulp van verschillende soorten media die tekst te leveren, audio, afbeeldingen, animaties en streaming video. Het bestaat veel e-learning processen om de kennis te verspreiden en te leren zonder grenzen.

De Verenigde Staten van Amerika algemeen genoemd de Verenigde Staten, is een federale republiek bestaande uit vijftig staten en een federaal district. De 48 aaneengesloten staten en het federale district Washington, DC zijn in eerste Noord-Amerika tussen Canada en Mexico. De staat van Alaska is in het noordwesten van Noord-Amerika, ten westen van Canada en het oosten van Rusland over de Bering Straat, en de staat van Hawaï is een archipel in het midden van Noord-Stille Oceaan. Het land heeft ook vijf bevolkte en negen onbewoonde gebieden in de Stille Oceaan en het Caribisch gebied.

Master of Science Online in Gerontologie in Noord-Amerika

Lees meer Lees Minder

2 Resultaten in Gerontologie, Noord-Amerika, Online

University of Central Missouri

De Master of Science in Social Gerontology van de University of Central Missouri bereidt je voor op een belonende carrière in dit bloeiende gebied. Gebaseerd op een filos ... [+]

Dienen van de vergrijzing

De Master of Science in Social Gerontology van de University of Central Missouri bereidt je voor op een belonende carrière in dit bloeiende gebied. Gebaseerd op een filosofie van uitmuntendheid in de zorg voor oudere volwassenen, is dit programma ontworpen voor werkende professionals zoals jij. U bent klaar voor verschillende carrièremogelijkheden, van werken in het beheer van verouderde services tot persoonlijke verzorging en services. Omdat het veld voor gerontologie multidisciplinair is, verwelkomen we studenten die een undergraduate major hebben voltooid om de MS in Social Gerontology bij UCM te volgen.

Flexibiliteit voor jou

Voltooiing van de graad

... [-]
Verenigde Staten Warrensburg
September 2020
Engels
2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Kansas State University Global Campus

De masteropleiding van de gerontologie is bedoeld om studenten voor te bereiden die rechtstreeks met ouderen willen werken of die betrokken zijn bij onderwijs of onderzoe ... [+]

Overzicht

De masteropleiding van de gerontologie is bedoeld om studenten voor te bereiden die rechtstreeks met ouderen willen werken of die betrokken zijn bij onderwijs of onderzoek met betrekking tot ouder wordende vraagstukken.

Dit programma biedt studenten met de kerncompetenties geïdentificeerd door de Vereniging voor Gerontologie in het hoger onderwijs en is gebaseerd op de expertise van afgestudeerde faculteit en graduate cursussen van verschillende universiteiten.

Careers

Afgestudeerden van het masterprogramma voor gerontologie zijn vaak betrokken bij:

gezondheidsbevorderende programma'sregisseren van intergenerationele activiteitenleiding geven aan senior centra of pensioneringsgemeenschappenhet adviseren van ouderen en hun gezinnenmensen helpen bij hun pensioenaccreditatie... [-]
Verenigde Staten VS Online
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands