HEALTHCARESTUDIES

In Gerontologie 2020 in Noord-Amerika

Een Master of Science is een graad die wordt toegekend aan studenten die strenge cursussen en training hebben afgerond aan een hogeschool of universiteit. Het verdienen van een MSc leerlingen kunnen helpen verbeteren van hun kansen op werk en zorgen voor een niveau van ervaring dat een beroep op potentiële werkgevers. 

Online leren of e-learning is het proces om te leren met behulp van verschillende soorten media die tekst te leveren, audio, afbeeldingen, animaties en streaming video. Het bestaat veel e-learning processen om de kennis te verspreiden en te leren zonder grenzen.

De Verenigde Staten van Amerika algemeen genoemd de Verenigde Staten, is een federale republiek bestaande uit vijftig staten en een federaal district. De 48 aaneengesloten staten en het federale district Washington, DC zijn in eerste Noord-Amerika tussen Canada en Mexico. De staat van Alaska is in het noordwesten van Noord-Amerika, ten westen van Canada en het oosten van Rusland over de Bering Straat, en de staat van Hawaï is een archipel in het midden van Noord-Stille Oceaan. Het land heeft ook vijf bevolkte en negen onbewoonde gebieden in de Stille Oceaan en het Caribisch gebied.

in Gerontologie in Noord-Amerika

2 Resultaten in Gerontologie, Noord-Amerika, Online Filter

Master of Science in Gerontology

Kansas State University Global Campus
Verenigde Staten, Manhattan + 1 Meer
MSc
01 Sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Online

De masteropleiding van de gerontologie is bedoeld om studenten voor te bereiden die rechtstreeks met ouderen willen werken of die betrokken zijn bij onderwijs of onderzoek met ...

Lees meer

Master in sociale gerontologie (MSc)

University of Central Missouri
Verenigde Staten, Warrensburg
MSc
01 Sep 2020
<
2 jaren
Engels
Campus
Online

De Master of Science in Social Gerontology van de University of Central Missouri bereidt je voor op een belonende carrière in dit bloeiende gebied. Gebaseerd op een filosofie ...

Lees meer