$close

Filters

Resultaten weergeven

MSc's in de Verenigde Saint Andrews in UK 2022

Een Master of Science is een graad die wordt toegekend aan studenten die strenge cursussen en training hebben afgerond aan een hogeschool of universiteit. Het verdienen van een MSc leerlingen kunnen helpen verbeteren van hun kansen op werk en zorgen voor een niveau van ervaring dat een beroep op potentiële werkgevers. Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie me… Meer informatie

Een Master of Science is een graad die wordt toegekend aan studenten die strenge cursussen en training hebben afgerond aan een hogeschool of universiteit. Het verdienen van een MSc leerlingen kunnen helpen verbeteren van hun kansen op werk en zorgen voor een niveau van ervaring dat een beroep op potentiële werkgevers. 

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

St. Andrews is gelegen in Schotland en staat bekend als de bakermat van de golfsport. Een van de vijftien Schotse universiteiten, is de Universiteit van St. Andrews is er gevestigd. Het is ook de oudste Schotse universiteit, opgericht in 1410.

MSc's in de Verenigde Saint Andrews in UK

Lees Minder
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
University of St Andrews
Saint Andrews, Verenigd Koninkrijk

De MSc in Health Psychology begint studenten op het pad naar een Chartered Psychologist en biedt training in de toepassingen van psychologische theorie en onderzoeksmethoden.

De MSc in Health Psychology begint studenten op het pad naar een Chartered Psychologist en biedt training in de toepassingen van psychologische theorie en onderzoeksmethoden. -
MSc
Voltijds
Engels
Campus
 
University of St Andrews
Saint Andrews, Verenigd Koninkrijk

De MSc in Digital Health verkent de principes en praktijk van digitale gezondheid, evenals toegepaste vaardigheden die gewoonlijk nodig zijn voor digitale gezondheidszorg.

De MSc in Digital Health verkent de principes en praktijk van digitale gezondheid, evenals toegepaste vaardigheden die gewoonlijk nodig zijn voor digitale gezondheidszorg. -
MSc
Voltijds
Engels
Campus