Master of Science in Healthcare Studies

Beste 56 MSc's in Healthcare Studies 2019

Een MSc of Master of Science, een opleiding duurt meestal twee jaar of langer om te voltooien wanneer studenten fulltime deelnemen. Deze programma's worden soms genomen door professionals die hun arbeidsmogelijkheden willen verbeteren; in dit geval kan het programma veel langer duren.

Wat is een MSc in Healthcare Studies? Dit academische programma behandelt veel van de problemen waarmee zorgverleners te maken hebben. Studies kunnen betrekking hebben op gezondheidsadministratie, farmaceutische innovaties, programma's voor publiek belang, gezondheidscommunicatie, mondiale gezondheidsproblemen en beheer van telegeneeskunde. Specifieke klassen kunnen experimenten en geïnformeerde toestemming, distributie van schaarse middelen, beheer van non-profitorganisaties, methodes voor het ontwerpen van programma's en sociaal-culturele mechanismen voor de constructie van symptomen omvatten.

Personen die een MSc in Healthcare Studies hebben behaald, hebben hun vaardigheden vaak verbeterd om goed te plannen en met anderen te communiceren. Ze hebben vaak gewerkt aan het verbeteren van hun vaardigheden op het gebied van budgettering en time-management. Andere voordelen van het programma zijn onder meer het vermogen om meerdere oplossingen voor gevoelige problemen te bedenken.

Dit type programma is vaak overal ter wereld beschikbaar, zowel in persoonlijke als online instellingen. Het is redelijk om variaties in de kosten van collegegeld, huisvesting en gerelateerde vergoedingen te verwachten. Geïnteresseerde studenten moeten hun kansen zorgvuldig onderzoeken.

Carrières op het gebied van gezondheidszorgstudies kunnen op persoonlijke en financiële basis lonend zijn. Studenten die voor het eerst hun loopbaan ingaan en diegenen die tegelijkertijd hebben gewerkt en gestudeerd, zullen merken dat hun vooruitzichten bij het afstuderen zijn verbeterd. Enkele van de beschikbare functies zijn onder meer biomedisch onderzoeker, administratief medewerker gezondheidszorg, chief executive officer health economics, non-profit en for-profit manager, functionaris overheidsgezondheidsagentschappen, specialist in gezondheidsbevordering, medisch vertegenwoordiger, adviseur gezondheidsinformatie en epidemioloog. Andere opties zijn programma-assistent in Azië en geopolitieke programma's en milieugerichte specialisten.

De voltooiing van dit masterprogramma is vaak een essentiële stap naar succesvolle en lonende loopbaantrajecten. Zoek voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer

Part-time MSc International Healthcare Leadership

Manchester Business School, Singapore Centre
Online en Campus gecombineerd Deeltijd 24 - 60 maanden August 2019 Singapore

De volgende inhoud is niet bedoeld voor in Singapore gevestigde aanvragers. Raadpleeg onze partnerschool, Singapore Institute of Management voor meer informatie over het programma. Het MSc International Healthcare Leadership rust huidige en ambitieuze leiders en managers uit met geavanceerde kennis en praktijk van over de hele wereld. Ontdek hoe nieuwe, innovatieve methoden van leiderschap de gezondheidszorg kunnen helpen transformeren. [+]

Voor kandidaten gevestigd in Singapore, neem contact op met onze partnerschool, Singapore Institute of Management, Mr. Lim Boon Pin op limboonpin@sim.edu.sg voor meer info.

Het MSc International Healthcare Leadership rust huidige en ambitieuze leiders en managers uit met geavanceerde kennis en praktijk van over de hele wereld.

Ontdek hoe nieuwe, innovatieve methoden van leiderschap de gezondheidszorg kunnen helpen transformeren. Het programma richt zich op de uitdagingen die worden gepresenteerd aan leiders in de gezondheidszorg en de rollen die zowel clinici als managers kunnen spelen bij het hervormen van de gezondheidszorg. Het richt zich op internationale systemen en helpt u uw leren toepassen op uw werkomgeving of door middel van praktische case studies.... [-]


Master of Science in de gezondheidszorg administratie

MUST University
Online Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Fort Lauderdale

De Master of Science in Healthcare Management (MS-HCM) biedt professionals in de gezondheidszorg met de kennis, vaardigheden en vaardigheden die nodig zijn om effectieve gezondheidszorg beheerders en managers. levering Healthcare ondergaat een snelle groei en verandering in de Verenigde Staten en over de hele wereld, een verandering die heeft versneld in de 21e eeuw. [+]

De Master of Science in Healthcare Management (MS-HCM) biedt zorgprofessionals de kennis, vaardigheden en capaciteiten die nodig zijn om effectieve beheerders en managers in de gezondheidszorg te zijn. levering Healthcare ondergaat een snelle groei en verandering in de Verenigde Staten en over de hele wereld, een verandering die heeft versneld in de 21e eeuw. Zo is de verantwoordelijkheden van bestuurders en managers in de gezondheidszorg worden continu geherdefinieerd. In deze dynamische omgeving, moeten organisaties beheren voor continue verbetering en onderhouden van flexibiliteit om te reageren op de nieuwste uitdagingen.

Dit onderstreept de constante behoefte van zorgprofessionals om gelijke tred te houden met nieuwe kennis en nieuwe vaardigheden te verwerven. Dit programma ontwikkelt professionals die begrijpen hoe non-profit, for-profit en vrijwilligersorganisaties Healthcare beheren in effectieve en innovatieve manieren en die kunnen helpen organisaties in de gezondheidszorg met succes de uitdagingen van een snel veranderende omgeving.... [-]


MSc in International Healthcare Leadership

The University of Manchester, China Centre
Online en Campus gecombineerd Deeltijd 2 jaar March 2019 China Shanghai China Online +1 more

Dit unieke Masters-programma richt zich op de mondiale uitdagingen voor leiders in de gezondheidszorg en de rol die clinici, managers en de bredere gezondheidszorgeconomie kunnen spelen bij het hervormen van de gezondheidszorg. Het zal huidige en ambitieuze leiders en managers voorzien van geavanceerde kennis en praktijk van over de hele wereld. Het is vooral gunstig voor diegenen die hun gezondheidszorgspecifieke kennis moeten uitdagen en hun potentieel moeten maximaliseren. Na je afstuderen zullen je leiderschapsvaardigheden organisaties over de hele wereld helpen bij het ontwerpen en leveren van gezondheidszorg die publieke waarde creëert en de patiënt de kern van alles geeft. [+]

De universiteit van Manchester is een van de oorspronkelijke 'redbrick'-universiteiten in het Verenigd Koninkrijk met een trotse geschiedenis, waaronder 25 Nobelprijswinnaars in hun nalatenschap. Het was een plek om kennis te voeden en de slimste mensen te verbinden om innovatieve oplossingen te vinden voor 's werelds grootste uitdagingen. Gerenommeerd UK's grootste campus-gebaseerde universiteit, Manchester biedt gespecialiseerde en interdisciplinaire cursussen met de hoogste academische strengheid.

Het University of Manchester China Center werd opgericht in 2008, oorspronkelijk verantwoordelijk voor het samenbrengen van blended learningcursussen van Alliance Manchester Business Schools naar China. Het is officieel heropend als The University Manchester China Centre op 25 september 2016 door president en vice-kanselier van de universiteit Prof. Dame Nancy Rothwell. Cursussen toegankelijk zijn onder meer Part-time MBA-programma's, Specialist Masters 'Programma's en samenwerkingsprogramma's met Shanghai Tongji University en Shanghai JiaoTong University.... [-]


Master of Science in Management of Health Informatics and Analytics

The Milken Institute School of Public Health
Online Voltijd September 2019 Verenigde Staten Washington D.C.

[+]

Neem contact op met GW-faculteit vanaf elke locatie met een internetverbinding. Neem wekelijks deel aan live, face-to-face lessen. Woon klassesessies bij met een 12: 1 student-faculteit verhouding.

GRE-scores zijn niet vereist voor toelating. Afgestudeerden komen in aanmerking voor PMP® certificeringstesten.

Voordelen Onze vooraanstaande en goed verbonden leden van de faculteit bevorderen professionele relaties tussen studenten en organisaties in de gezondheidszorg in Washington, DC en over de hele wereld. Ook moedigt het grote en actieve alumni-netwerk van GW mentoraten, netwerkmogelijkheden en professionele ontwikkeling na het afstuderen aan. GRE-scores zijn niet vereist voor toelating. Studenten moeten minstens drie jaar ervaring hebben in de gezondheidszorg, wat hen voorbereidt op echte zorguitdagingen voor de klas, waar ze leren van en samenwerken met collega-professionals. [-]

Msc internationaal gezondheidszorg leiderschap

The University of Manchester Middle East Centre
Online en Campus gecombineerd Deeltijd 2 jaar September 2019 Verenigde Arabische Emiraten Dubai

Dit unieke meesters programma richt zich op de mondiale uitdagingen die de leiders van de gezondheidszorg hebben en de rol die clinici, managers en de bredere gezondheidszorgeconomie kunnen spelen bij het hervormen van de gezondheidszorg. Het zal huidige en aspirantleiders en managers toestaan ​​met vooraanstaande kennis en praktijk van over de hele wereld. Het is vooral gunstig voor degenen die hun gezondheidszorgspecifieke kennis moeten uitdagen en hun potentieel maximaliseren. [+]

Dit unieke meesters programma richt zich op de mondiale uitdagingen die de leiders van de gezondheidszorg hebben en de rol die clinici, managers en de bredere gezondheidszorgeconomie kunnen spelen bij het hervormen van de gezondheidszorg. Het zal huidige en aspirantleiders en managers toestaan ​​met vooraanstaande kennis en praktijk van over de hele wereld. Het is vooral gunstig voor degenen die hun gezondheidszorgspecifieke kennis moeten uitdagen en hun potentieel maximaliseren.

Na afstuderen zullen uw leidinggevende vaardigheden organisaties helpen ter wereld ontwerpen en gezondheidszorg leveren die publieke waarde creëert en de patiënt centraal staat. Dit is een spannende kans om te studeren met de helderste zorgverleners uit de hele wereld en een echt internationaal perspectief te krijgen. Wij hopen dat u bij ons kan profiteren van meer dan 50 jaar excellence op dit gebied.... [-]


MSc in Health Care Management

Klaipeda University
Campus Voltijd 2 jaar February 2019 Litouwen Memel

Het doel van de masteropleiding in het studieprogramma Health Care Management is om hooggekwalificeerde managementprofessionals op te leiden die goed bekend zijn met en ervaring hebben met de toepassing van onderzoeksmethoden, in staat zijn om zorgorganisaties te beheren, om zorgprogramma's te ontwikkelen, en om ze te implementeren. [+]

OverzichtLocatie: Litouwen, KlaipedaType: Master, voltijdsNominale duur: 2 jaar (120 sp.)Taal van de studie: EngelsOnderscheidingen: MSc (Master of Health Care Management)Collegegeld: € 1860Aanmeldingskosten: de aanmeldingskosten voor universitaire studieprogramma's zijn voor burgers van de EU-lidstaten of landen van de Europese Economische Ruimte (Oekraïne, Moldavië, Georgië, Belarus, Armenië en Azerbeidzjan), evenals voor personen met een permanente verblijfsvergunning in de Republiek Litouwen: € 55. Voor andere studenten: € 200. (Aanmeldkosten zijn niet-restitueerbaar).Deadline aanmelding: 30 november 2018De studies beginnen: 1 februari

Het doel van de masteropleiding in het studieprogramma Health Care Management is om hooggekwalificeerde managementprofessionals op te leiden die goed bekend zijn met en ervaring hebben met de toepassing van onderzoeksmethoden, in staat zijn om zorgorganisaties te beheren, om zorgprogramma's te ontwikkelen, en om ze te implementeren.... [-]


MS in Senior Living Administration

Madonna University
Online Campus September 2019 Verenigde Staten Livonia Gaylord Clinton +1 more

De Master of Science in Senior Living Administration biedt een interdisciplinair curriculum, gericht op zowel ervaren professionals die hun vaardigheden willen verbeteren of hun carrière willen bevorderen, als degenen die afgeronde undergraduate-graden hebben voltooid en willen deelnemen aan de groeiende arbeidsmarkt voor senioren. [+]

Waarom Senior Living Administration studeren aan de Madonna University ?Het programma is het enige in zijn soort op nationaal niveau en wordt volledig online afgeleverd.De vergrijzing van de bevolking neemt snel toe en de sector van de senioren is snel in opkomst.Het leiden van een oudere woongemeenschap is uitdagend, opwindend en lonend.Sinds 1974 is Madonna een pionier in het opleiden van professionals in de verouderde dienstverlening.Programma overzicht

De Master of Science in Senior Living Administration biedt een interdisciplinair curriculum, gericht op zowel ervaren professionals die hun vaardigheden willen verbeteren of hun carrière willen bevorderen, als degenen die afgeronde undergraduate-graden hebben voltooid en willen deelnemen aan de groeiende arbeidsmarkt voor senioren. Het programma wordt volledig online afgeleverd om studenten maximale flexibiliteit te bieden. Het heeft een real-world oriëntatie, met behulp van case studies en community-based opdrachten, evenals een sluitertijd onderzoek of veldcomponent. Naast een kerncurriculum en een concentratie in ofwel zelfstandig / begeleid wonen, verpleeghuisbeheer of hospice-leiderschap, kunnen studenten kiezen uit een verscheidenheid aan keuzevakken, afhankelijk van voorkennis en carrièredoelstellingen. Studenten in het programma leren dit... [-]


Master in de gezondheidszorg administratie

Felician University
Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Verenigde Staten Rutherford

[+]

Gezondheidszorgsystemen van Amerika, met inbegrip van aanbieders, leveranciers, verzekeringen organisaties en beleid organisaties worden geconfronteerd met een aantal uitdagende eisen in de hedendaagse gezondheidszorg milieu.

De

De Geavanceerde cursussen omvatten wetenschappelijk project werk en een optionele executive veld plaatsing / sluitstuk. Met behulp van een interdisciplinaire benadering die de gezondheidszorg onderzoekt van een verpleeghuis en zakelijk perspectief, studenten te vergroten hun strategisch denken, besluitvorming en teamwork competenties via online discussies, belangrijke documenten, samenvattingen, in discussies in de klas, en het geval van presentaties, het opbouwen van kritische denkers die graven diepere en vraag het hoe en het waarom. Belangrijker nog, onze inzet voor ethische besluitvorming is uniek - de voorbereiding van de gezondheidszorg leiders die de Franciscaanse missie binnen een mondiale samenleving en wereldklasse gezondheidssystemen weerspiegelen.... [-]


Master of Science in Health Management

Uninettuno University - Atheneum Liberal Studies
Online Voltijd Deeltijd 18 - 24 maanden Open Inschrijving Italië Rome +1 more

De Master of Science in Health Management met zijn 2 specialisaties: de Master of Science in International Health Management en de Master of Science in Public Health Management is ontworpen door de International Telematic University UNINETTUNO om de nodige kennis en expertise te bieden aan senior managers en leiders van de gezondheidssector. [+]

De Master of Science in Health Management met zijn 2 specialisaties: de Master of Science in Public Health Management en de Master of Science in International Health Management , is ontworpen door de International Telematic University UNINETTUNO om de nodige kennis en expertise te bieden aan senioren managers en leiders van de gezondheidssector.

De master is een afstandsonderwijs dat VOLLEDIG ONLINE en in de ENGELSE taal wordt onderwezen via het bekroonde Uninettuno universitaire e-learningplatform. Het Masterprogramma heeft een duur van 18 maanden die overeenkomt met 90 ECTS.

Het heeft een flexibele en op zichzelf staande modulaire studiemethode waarmee studenten tegelijkertijd hun professionele activiteiten kunnen uitoefenen. De master richt zich op het bieden van een multidisciplinaire, kritisch-analytische en praktijkgerichte benadering van de belangrijkste uitdagingen en problemen in gezondheidsbeheer, planning en beleid, waarbij de aanbieders van gezondheids- en gezondheidsgerelateerde diensten worden geconfronteerd.... [-]


Msc in de gezondheidszorg bedrijfsvoering (hom)

The University of Warwick, Warwick Manufacturing Group WMG
Campus Voltijd 1 jaar October 2019 Verenigd Koninkrijk Coventry

Rij de ontwikkeling en implementatie van innovatie in de complexe sector gezondheidszorg met het oog op verbetering te vergemakkelijken. [+]

Deze cursus is ontworpen om de specifieke noden en behoeften van degenen die geïnteresseerd zijn in een leidinggevende of leidinggevende rol binnen het complex gezondheidszorg sector vervullen. De MSc in de gezondheidszorg Bedrijfsvoering is geschikt voor studenten uit een scala van academische achtergronden binnen engineering, bedrijfsleven en wetenschap. Hoewel geen eerdere medische achtergrond nodig is, zal de cursus beroep doen op klinisch gekwalificeerde studenten op zoek te gaan naar de gezondheid systemen modelleren, e-health, gezondheid of medische informatica.

Wij zullen u met

De vaardigheden en kennis om organisatorische prestaties te beoordelen en rijdt de ontwikkeling en toepassing van innovatie in de gezondheidszorg organisaties om verbetering te vergemakkelijken. ... [-]


MSc in de gezondheidszorg beleid, innovatie en management

Maastricht University, Faculty of Health, Medicine & Life Sciences
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2019 Nederlanden Maastricht +1 more

De kapitein van de Gezondheidszorg Beleid, Innovatie en management biedt studenten met theoretische kennis, maar ook praktische kennis en onderzoek vaardigheden om de huidige innovaties, uitdagingen, kansen en problemen te analyseren in de moderne gezondheidszorg. [+]

MSc in de gezondheidszorg beleid, innovatie en management

Heeft nooit de behoefte aan innovatie in de gezondheidszorg groter geweest dan vandaag. Consumenten eisen en verwachtingen stijgen. Veroudering en de vooruitgang van de nieuwe medische mogelijkheden hebben geleid tot een groei van de uitgaven voor gezondheidszorg, en dus de meeste landen nu een substantieel deel van hun nationaal inkomen aan zorg besteden. In heel Europa, heeft de gezondheidszorg deel van het publieke domein en een van de grootste sectoren werkgelegenheid geworden. De betrokkenheid van de staat in de gezondheidszorg en beschikt over een ongekende groei. Deze ontwikkelingen verhogen fundamentele vragen over hoe te organiseren en uit te voeren patiëntgerichte zorg, hoe de universele toegang tot een eerlijk pakket van de gezondheidszorg, goede kwaliteit van de gezondheidszorg te garanderen en tegelijkertijd de kosten, en hoe u de prestaties van de gezondheidszorg in het algemeen en zorgverleners in het verbeteren bepaald. Sleutel tot al deze problemen is de noodzaak van vernieuwingen. De kapitein van de gezondheidszorg beleid, innovatie en management ontworpen voor professionals in de gezondheidszorg voor de uitdagingen van innovatie uit te rusten. De master's focus op het beleid en het beheer van de gezondheidszorg innovatie is uniek in Europa.... [-]


Master in de wetenschappen in de gezondheidswetenschappen

International Accelerator
Campus Voltijd Deeltijd September 2019 Verenigde Staten Boston

Het ministerie van Volksgezondheid management en informatie biedt een Master of Science in Health Sciences met een track in Health Services Administration. De HSA baan is 51 krediet uur na de bachelor's degree en is geaccrediteerd door de Commissie over de accreditatie van Healthcare Management Onderwijs (CAHME). [+]

Health Services Administration

Track beschrijving

Het ministerie van Volksgezondheid management en informatie biedt een Master of Science in Health Sciences met een track in Health Services Administration. De HSA baan is 51 krediet uur na de bachelor's degree en is geaccrediteerd door de Commissie over de accreditatie van Healthcare Management Onderwijs (CAHME).

Health Services Administration omvat het beheer van één of meer van de administratieve aspecten van de gezondheidszorg organisatie. Het omvat de business management kant van de gezondheidszorg, met inbegrip van human resources, marketing, verkoop, boekhouding, informatiesystemen, planning, en facility management. De gezondheidszorg is Amerika's snelst groeiende service-industrie en de gezondheidszorg leidinggevenden zijn in de vraag om de acute en langdurige zorg behoeften van een vergrijzende bevolking te dienen en om te dienen als adviseurs voor bedrijven en brancheorganisaties.... [-]


MSc in de gezondheidszorg administratie

Grand Canyon University
Online Campus Deeltijd September 2019 Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +3 more

Het College of Nursing and Health Care Beroepen biedt de Master of Science in Health Care Administration aan aspirant-managers in de gezondheidszorg of voor professionele zorgverleners aan competenties in verband met het bedrijf van de gezondheidszorg te leren. [+]

Aangeboden door: College of Nursing and Health Care Professions

Overzicht

Verdien je master in de Healthcare Administration Online De College of Nursing and Health Care Professions biedt de Master of Science in de gezondheidszorg aan aspirant zorgverleners of voor professionele zorgverleners om competenties te leren die verband houden met het bedrijfsleven van de gezondheidszorg.

Deze meesters in het programma gezondheidszorg beheersen de conceptuele, analytische en toepassingsvaardigheden die nodig zijn om hedendaagse zorgorganisaties te beheren. Als student van de zorginstelling neemt u deel aan een MHA online die een uitgebreid beeld geeft van de huidige zorginstellingen, inclusief modellen van operatie vanuit meerdere perspectieven. Deze meesters in de online gezondheidszorgadministratie eindigen met een uitgebreid capstone onderzoeksproject dat vereist dat u een uitdaging in de gezondheidszorg selecteert en op evidence-based oplossingen beschikt. Dit geeft u de mogelijkheid om een ​​uitgebreid onderzoek project, plan of voorstel dat er een probleem, probleem of zorg adressen te ontwikkelen.... [-]


MSc in Health Care Management

Swansea University
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Swansea +1 more

De Master's Degree in Health Care Management ontwikkelt managers in de gezondheidszorg en verbetert hun vaardigheden binnen een op onderzoek gebaseerde omgeving. [+]

De Master's Degree in Health Care Management ontwikkelt managers in de gezondheidszorg en verbetert hun vaardigheden binnen een op onderzoek gebaseerde omgeving.

Belangrijkste kenmerken

Prestatie:

De MSc richt zich op het ontwikkelen van een waardering onder studenten voor het onderzoeken van het bewijs van goed management, zodat het in de praktijk kan worden gebracht in een context waarin gezondheidszorg steeds meer wordt geïntegreerd in sociale zorgNadruk op het ontwikkelen van vaardigheden heeft veel mensen in de gezondheidszorg geprofiteerd van het verkrijgen van promotieBiedt de belangrijkste inhoud voor mensen die op zoek zijn naar hun eerste baan in het beheer en de administratie van gezondheidszorgWordt gegeven door onderzoek actieve medewerkers uit verschillende disciplines... [-]

Master of Science in Healthcare Management and Informatics

Kennesaw State University
Campus Voltijd January 2019 Verenigde Staten Kennesaw

[+]

Masters of Science in Healthcare Studies. Vereiste / mede-vereiste cursus voor keuzevakken en Capstone-cursussen in het programma: Sollicitatiebrief - (kan worden geüpload naar de online applicatie) Deze brief (maximaal 300 woorden) schetst de professionele en educatieve doelen van de kandidaat en geeft een reden voor waarom / hoe dit programma tegemoet komt aan de ambities van de kandidaat op het gebied van carrière. Twee aanbevelingsbrieven - (kan elektronisch worden verzonden via de online applicatie) Deze brieven zijn van individuen die de academische prestaties van de kandidaat nauwkeurig kunnen beoordelen. [-]