Master of Science in Kankermedicatie

Beste 5 Masters of Science in Kankermedicatie 2019

Kankermedicatie

Een master's degree is een uitstekende manier om je kennis van een bepaald gebied te verhogen. Een master's degree van de wetenschap, of MSc, duurt meestal ongeveer twee jaar in beslag en kan worden geboden door instellingen over de hele wereld.

Als u geïnteresseerd bent in de gezondheidszorg, je je misschien af, wat is een MSc in Cancer Medicine? Deze graad is bedoeld om studenten te helpen meer informatie over behandelingen en oplossingen te leren voor verschillende vormen van kanker. Studenten kunnen leren over de basisprincipes van de ziekte, epidemiologie, preventie, behandeling en zorg voor de patiënt. Andere mogelijke onderwerpen kunnen bestaan ​​uit fysiologie, anatomie, pathologie, laboratoriumanalyse, farmacologie, en zelfs de patiënt psychologie. Sommige programma's zijn zeer gespecialiseerde, terwijl anderen bieden een meer algemeen overzicht van het veld.

Een MSc verleent veel voordelen aan studenten. Een van de belangrijkste is dat het biedt een solide basis om de medische school na te streven, een PhD, of enige andere vorm van hoger onderwijs.Bovendien zal deze opleiding leren studenten belangrijke technische en cognitieve vaardigheden die van onschatbare waarde zal blijken tijdens hun loopbaan.

Kanker medicijnen graden zullen verschillen in de kosten als gevolg van verschillen tussen de instellingen. Vanwege het bereik van de mogelijke prijzen, is het zeer belangrijk voor studenten om hun onderzoek te doen alvorens te beslissen om in te schrijven.

Geneeskunde en gezondheidszorg behoren tot de snelst groeiende bedrijfstakken in de huidige arbeidsmarkt, en degenen met een diploma in de geneeskunde van kanker in staat om veel verschillende carrières na te streven zal zijn. Studenten kunnen kiezen om hun opleiding voort te zetten om een ​​arts, chirurg, therapeut of technicus te worden; sommige studenten er ook voor kiezen om het pad van het onderzoek of de gezondheid onderwijs te nemen. Afgestudeerden van deze programma's kunnen werken in ziekenhuizen, klinieken, prive-praktijken, laboratoria, en vele andere zorginstellingen.

Onze database bevat een aantal programma's voor degenen die geïnteresseerd zijn in medicijnen tegen kanker.Gewoon zoeken naar uw programma hieronder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

MSc / PgDip / PgCert in radiotherapie en oncologie

London South Bank University
Online Voltijd Deeltijd 1 - 6 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Ontworpen om de continue professionele ontwikkeling eisen van professionals in de gezondheidszorg te voldoen en bieden een flexibele, afstandsonderwijs Pathway voor therapeutische radiologisch. [+]

Een flexibele, afstandsonderwijs Pathway voor professionele therapeutische radiologen ontwikkeld om de voortdurende professionele ontwikkeling eisen van professionals in de gezondheidszorg te voldoen.

Gebruik opkomende technologieën en meer innovatieve en creatieve werkmethoden om u voor te bereiden om een ​​gespecialiseerde op onderzoek gerichte radiograaf te worden die een revolutie teweeg zal brengen in de voorziening van gezondheidszorg en sociale zorg om beter tegemoet te komen aan de veranderende demografische gezondheidsbehoeften van de samenleving.

5 redenen om hier te studerenOnline afstandsonderwijs: Bestudeer online afstandsonderwijs in een flexibel tempo om aan uw carrièreontwikkeling en levensstijl te voldoen.Demonstreer voortdurende professionele ontwikkeling: Maak voortdurende professionele ontwikkeling mogelijk door middel van onafhankelijk en multidisciplinair leren, waarmee wordt aangetoond dat de bekwaamheidsstandaard wordt gehandhaafd door de HCPC (Health and Care Professions Council) en andere relevante beroepsorganisaties.Geavanceerde radiografie praktijk: Ontwikkel geavanceerde kennis, kritisch reflecterende en klinische redeneervaardigheden binnen de praktijk van therapeutische radiografie, relevant voor de huidige en toekomstige rollen in de context van de Britse en internationale gezondheidsvoorzieningen.Op bewijs gebaseerde manier van werken: Ontwikkel je onderzoeksvaardigheden en kritisch denken. Een onderzoeksproject uitvoeren, de basis leggen voor toekomstig onderzoek en de klinische praktijk als een evidence-based behandelaar.Opkomende technologieën: Behandel de nieuwste theoretische en klinische ontwikkelingen met betrekking tot diagnostische beeldvorming om beter tegemoet te komen aan de veranderende demografische gezondheidsbehoeften van de samenleving door gebruik te maken van opkomende technologieën en meer innovatieve en creatieve werkmethoden.Deze cursus dekt... [-]

Master in kanker, stamcellen en ontwikkelingsbiologie

Utrecht University
Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Nederlanden Utrecht

Heb je een duidelijke en specifieke interesse in kanker, stamcellen of ontwikkelingsbiologie? Ons masterprogramma Kanker, stamcellen en ontwikkelingsbiologie combineert onderzoek op drie gebieden: oncologie, moleculaire ontwikkelingsbiologie en genetica. [+]

Over

Heb je een duidelijke en specifieke interesse in kanker, stamcellen of ontwikkelingsbiologie? Doe mee aan ons programma en combineer onderzoek in oncologie, moleculaire ontwikkelingsbiologie en genetica. Ontdek de mysteries van embryonale groei, stamcellen, signalering, genregulatie, evolutie en ontwikkeling als ze betrekking hebben op gezondheid en ziekte.

Bijdragen tot een beter begrip van de behandeling en preventie van ziekten

Aangezien fundamentele ontwikkelingsprocessen zo vaak door de ziekte worden beïnvloed, is een goed begrip van deze processen essentieel voor een beter begrip van ziektebehandeling en preventie. De fysiologie van volwassenen wordt gereguleerd door ontwikkelingsgenen en mechanismen die, indien gedereguleerd, kunnen resulteren in pathologische aandoeningen.... [-]


MSc Molecular Pathology of Cancer (Blended Learning)

Queen's University Belfast
Online en Campus gecombineerd Voltijd Deeltijd 1 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Belfast +1 more

[+]

Molecular Pathology (MP) is een snelgroeiende discipline in de geneeskunde van de 21e eeuw.

Vanaf het academische jaar 2017/18 verstrekt de Afdeling voor de Economie een collegegeldlening van maximaal £ 5.500 per student / student voor postdoctorale studie.

Een postgraduaat-leningenstelsel in het VK biedt door de overheid gesteunde studieleningen tot £ 10.280 voor academische cursussen en onderzoek in alle vakgebieden.

Collegegeld voor 2017/18

Home / EU tarieven:

MSc: £ 5,220 PgDip: £ 3,480

[-]

MSc in de klinische oncologie

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Campus Voltijd 1 jaar August 2019 Verenigd Koninkrijk Birmingham

Dit is een programma voor de gezondheidszorg professionals uit diverse achtergronden, die willen hun kennis van de theoretische en praktische aspecten van de oncologie uit te breiden. De full-time programma is vooral geschikt voor medische professionals met een interesse in de klinische, medische, chirurgische en translationeel oncologie. [+]

MSc in Clinical Oncology

Dit is een programma voor de gezondheidszorg professionals uit diverse achtergronden, die willen hun kennis van de theoretische en praktische aspecten van de oncologie uit te breiden. De full-time programma is vooral geschikt voor medische professionals met een interesse in de klinische, medische, chirurgische en translationeel oncologie.

Details

Het doel van dit programma is om u een wetenschappelijk inzicht in de cellulaire en moleculaire biologie van kanker, de epidemiologie en pathologie, en deze in een klinische context te plaatsen. Wij zullen dan aanpakken hoe deze kennis effecten therapeutische benaderingen, en disease management.... [-]


Msc in de biomedische wetenschappen (biologie van kanker)

University of Westminster - Faculty of Science and Technology
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 5 jaar Verenigd Koninkrijk Londen

Betere mondiale levensverwachting heeft geleid tot een kankerepidemie. Het is algemeen erkend dat accurate vroege diagnose is een essentieel aspect van de toediening van steeds duurder en op maat gesneden behandeling van kanker zorgplannen. De Biomedische Wetenschappen (Cancer Biology) MSc programma is ontwikkeld om de kennis van de belangrijkste aspecten van dit steeds belangrijker ziekte. [+]

Betere mondiale levensverwachting heeft geleid tot een kankerepidemie. Het is algemeen erkend dat accurate vroege diagnose is een essentieel aspect van de toediening van steeds duurder en op maat gesneden behandeling van kanker zorgplannen.

De Biomedische Wetenschappen (Cancer Biology) MSc programma is ontwikkeld om de kennis van de belangrijkste aspecten van dit steeds belangrijker ziekte.

U kent de genetische en cellulaire veranderingen in zowel vaste en bloed-gedragen kanker geworden, de huidige en nieuwe technologische benaderingen voor de diagnose van de ziekte en het effect op de relevante cellulaire veranderingen op prognose voor de patiënt. Studies over de bevolking en de invloed van genotypische variatie zorgt ervoor dat u gekwalificeerd zijn om gevoel van kanker statistieken te maken.... [-]