HEALTHCARESTUDIES

Online Masters of Science in Geriatrische geneeskunde 2020 in Noord-Amerika

Een Master of Science is een geavanceerd programma van de studie die kan worden verdiend in ongeveer twee jaar. Veel scholen bieden online of part-time MSc programma's, zodat druk leerlingen hun opleiding op een manier die is handig voor hen verder kan.

Het verdienen van een online graad van een school kan waarschijnlijk leiden tot een promotie en / of salarisverhoging, of dat u voor te bereiden op een nieuwe carrière. Zelfs als klassikale training kan worden beschouwd als meer traditionele, online onderwijs is voordelig in zijn eigen recht. Er is een mix van opleidingen en individuele lessen aangeboden door middel van online leren organisaties. Het is niet ongehoord voor collegegeld kosten voor online cursussen lager dan die van een conventionele school om te zijn, maar dit is zeker niet betrouwbaar van alle online programma's.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, ook wel bekend als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de Staten ". Het verzamelt ook meer dan 310 miljoen mensen die de derde grootste bevolking van de wereld 's. Het omvat dichtbevolkte steden met uitgestrekte voorsteden, en uitgestrekte, onbewoonde en natuurlijk mooie gebieden tegelijk.

Master of Science Online in Geriatrische geneeskunde in Noord-Amerika

3 Resultaten in Geriatrische geneeskunde, Noord-Amerika, Online Filter

MS in veroudering

Georgetown University - Graduate School of Arts & Sciences
Verenigde Staten, Washington
MSc
01 Aug 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
11 maanden
13 Jan 2020
Engels
Campus
Online

De veroudering

Lees meer

Master of Science in Gerontology

Kansas State University Global Campus
Verenigde Staten, Manhattan + 1 Meer
MSc
01 Sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Online

De masteropleiding van de gerontologie is bedoeld om studenten voor te bereiden die rechtstreeks met ouderen willen werken of die betrokken zijn bij onderwijs of onderzoek met ...

Lees meer

Master in sociale gerontologie (MSc)

University of Central Missouri
Verenigde Staten, Warrensburg
MSc
01 Sep 2020
<
2 jaren
Engels
Campus
Online

De Master of Science in Social Gerontology van de University of Central Missouri bereidt je voor op een belonende carrière in dit bloeiende gebied. Gebaseerd op een filosofie ...

Lees meer