HEALTHCARESTUDIES

Online MSc's in Geriatrische geneeskunde in de Verenigde Staten 2020

Een Master of Science is een graad die wordt toegekend aan studenten die strenge cursussen en training hebben afgerond aan een hogeschool of universiteit. Het verdienen van een MSc leerlingen kunnen helpen verbeteren van hun kansen op werk en zorgen voor een niveau van ervaring dat een beroep op potentiële werkgevers. 

Online leren of e-learning is het proces om te leren met behulp van verschillende soorten media die tekst te leveren, audio, afbeeldingen, animaties en streaming video. Het bestaat veel e-learning processen om de kennis te verspreiden en te leren zonder grenzen.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Online Master of Science in Geriatrische geneeskunde in de Verenigde Staten

3 Resultaten in Geriatrische geneeskunde, Verenigde Staten, Online Filter

MS in veroudering

Georgetown University - Graduate School of Arts & Sciences
MSc Augustus 2020 Voltijd Deeltijd Engels Campus Online

De veroudering

Lees meer

Master of Science in Gerontology

Kansas State University Global Campus
MSc 01 September 2020 Voltijd Deeltijd Engels Online

De masteropleiding van de gerontologie is bedoeld om studenten voor te bereiden die rechtstreeks met ouderen willen werken of die betrokken zijn bij onderwijs of onderzoek met ...

Lees meer

Master in sociale gerontologie (MSc)

University of Central Missouri
MSc 01 September 2020 Engels Campus Online

De Master of Science in Social Gerontology van de University of Central Missouri bereidt je voor op een belonende carrière in dit bloeiende gebied. Gebaseerd op een filosofie ...

Lees meer