Filter
MSc
Studievorm: Alles Tempo: Alles

11 MSc's in Leiderschap in de gezondheidszorg 2020

Na het behalen van een bachelordiploma kunnen studenten onmiddellijk hun loopbaan beginnen of doorgaan met hun studie om een ​​masterdiploma te behalen. Hierdoor kan het mogelijk worden om meer prestigieuze functies in te nemen die een hoger salaris bieden dan beschikbaar zou zijn voor mensen met minder opleiding.

Wat is een MSc in Healthcare Leadership? Als essentieel onderdeel van elke samenleving vereist het zorgveld getalenteerde professionals die hun rol als leider opvoeren en vervullen. Het bestuderen van leiderschap in de gezondheidszorg bereidt studenten voor om dergelijke rollen te vervullen. Studiegebieden zijn verdeeld over geneeskunde of wetenschappelijke disciplines en managementvaardigheden, zoals communicatie, delegatie, strategie en teambuilding. Soms omvat dit vakgebied ook bedrijfsdisciplines, waaronder informatiebeheer, boekhouding, budgettering of regelgeving.

Studenten in gezondheidszorgleiderschap kunnen baat hebben bij het ontwikkelen van een brede selectie van vaardigheden die hen helpen te gedijen in hun uiteindelijke carrière. De nuttige vaardigheden die je op dit gebied zult ontwikkelen, kunnen professionele communicatie, een goed begrip van het medische proces, onderzoeksvaardigheden en kritisch denken zijn.

Voordat u zich aanmeldt voor een MSc in Healthcare Leadership-programma, is het belangrijk dat u grondig onderzoek uitvoert om erachter te komen hoeveel het gaat kosten. Er zijn veel factoren die van invloed zijn op het collegegeld en de kosten, van het studieland tot de duur van het programma.

De meest voorkomende positie die afgestudeerden in de gezondheidszorg leidend kunnen zijn na hun studie is het management in ziekenhuizen en klinieken. Deze posities omvatten managers en beheerders. De meeste studenten geneeskundeleiderschap zijn van plan om uiteindelijk zeer belangrijke functies te gaan bekleden, zoals ziekenhuisdirecteur of praktijkmanager. Het is belangrijk voor studenten om te beslissen welk evenwicht tussen management en gezondheidszorg ze willen ontwikkelen tijdens hun studie.

Om je opleiding in gezondheidszorgleiderschap te beginnen, begin je met het vinden van een programma dat werkt volgens jouw planning. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder

11 Resultaten in Leiderschap in de gezondheidszorg

The University of Manchester, China Centre

Dit unieke Masters-programma richt zich op de mondiale uitdagingen voor leiders in de gezondheidszorg en de rol die clinici, managers en de bredere gezondheidszorgeconomi ... [+]

De universiteit van Manchester is een van de oorspronkelijke 'redbrick'-universiteiten in het Verenigd Koninkrijk met een trotse geschiedenis, waaronder 25 Nobelprijswinnaars in hun nalatenschap. Het was een plek om kennis te voeden en de slimste mensen te verbinden om innovatieve oplossingen te vinden voor 's werelds grootste uitdagingen. Gerenommeerd UK's grootste campus-gebaseerde universiteit, Manchester biedt gespecialiseerde en interdisciplinaire cursussen met de hoogste academische strengheid.

Het University of Manchester China Center werd opgericht in 2008, oorspronkelijk verantwoordelijk voor het samenbrengen van blended learningcursussen van Alliance Manchester Business Schools naar China. Het is officieel heropend als The University Manchester China Centre op 25 september 2016 door president en vice-kanselier van de universiteit Prof. Dame Nancy Rothwell. Cursussen toegankelijk zijn onder meer Part-time MBA-programma's, Specialist Masters 'Programma's en samenwerkingsprogramma's met Shanghai Tongji University en Shanghai JiaoTong University.... [-]

China Sjanghai China online
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
2 jaren
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Kennesaw State University

Online Graduate Application - Er is een niet-terugbetaalbare $ 60 kosten van de aanvraag. Afschriften - Officiële transcripties van elkaar College en / of universiteit di ... [+]

Online Graduate Application - Er is een niet-terugbetaalbare $ 60 kosten van de aanvraag. Afschriften - Officiële transcripties van elkaar College en / of universiteit die u hebt bezocht. Moet in een verzegelde envelop van de instelling zijn of rechtstreeks elektronisch van de instelling worden verzonden. [-]
Verenigde Staten Kennesaw
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Kingston University London

Deze innovatieve cursus, ontworpen voor professionele hulpverleners die zijn geïnteresseerd om meer te leren over leiderschap en management technieken, verbindt de theori ... [+]

De modules binnen deze cursus kan ook worden genomen op individuele basis (postgraduaat korte cursus).

Kies Kingston's Clinical Leadership MSc

Deze innovatieve cursus, ontworpen voor professionele hulpverleners die zijn geïnteresseerd om meer te leren over leiderschap en management technieken, verbindt de theorie naar de praktijk door het combineren van academische onderwijs met leren op de werkplek. Het heeft betrekking op theorieën van leiderschap en omgaan met veranderingen, en stelt u in staat om projecten die aan uw werkplek relevant zijn voor te dragen. Veel van onze studenten zijn gepromoot als een direct gevolg van het bestuderen van deze cursus.

Wat ga je studeren?

De cursus bestaat uit geleerd modules, leren op de werkplek project en maakt het mogelijk om een ​​onderwerp van belang te verkennen in de diepte, met het doel om te publiceren. U leert hoe om te leiden en te beheren gezondheidszorg praktijk en uit te voeren onderzoek voorschotten aan evidence-based practice verrijken. De cursus zal u helpen om het vermogen om te leren op de werkplek uit te voeren in klinische settings, en vakkundig onderzoek problematiek van de gezondheidszorg binnen uw werkplek te ontwikkelen. U zult ook krijgen de vaardigheden om je voor te bereiden voor het beheer van verandering en uw leren van toepassing op projecten op de werkplek.... [-]

Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Utica College Online

Utica College biedt een online MS in Nursing Leadership (NL). ... [+]

Utica College biedt een online MS in Nursing Leadership (NL).

De vraag naar leiders met geavanceerde gezondheidszorg en zakelijke ervaring groeit. Het online verpleegkundig masterprogramma van Utica College vergroot uw leiderschapskwaliteiten en bedrijfskennis, zodat u uw verpleegkundige vaardigheden kunt maximaliseren om meer belangrijke managementfuncties op zich te nemen.

Het Leadership-curriculum vereist 180 uur practicumervaring in samenwerking met een gekwalificeerde verpleegkundige leider.

47% van de verpleegkundig directeuren verdient tussen $ 120.000 en $ 159.000. Terwijl 52% van de verpleegkundig leiders met CNO / CNE-titels $ 250.000 of meer verdient.

Leadership-certificering: het online MS-NL-programma bereidt u voor om een Certified Nurse Manager en Leader (CNML) te worden via de American Organization of Nurse Executives (AONE).... [-]

Verenigde Staten Utica
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
16 - 20 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Saint Joseph's University Online

Deze concentratie is bedoeld om uw vaardigheden te verbeteren bij het beheren en ontwikkelen van gezonde organisatieculturen in zorgomgevingen. Coursework verkent groepsd ... [+]

Deze MS Health Administration - Organisatieontwikkeling en Leiderschapsconcentratie is ontworpen om uw vaardigheden te verbeteren bij het beheren en ontwikkelen van gezonde organisatieculturen in zorgomgevingen.

Coursework verkent groepsdynamiek en teamleiderschap, organisatietheorieën en systeemdenken, leiderschapscompetenties voor het begeleiden van organisaties en het implementeren van succesvol verandermanagement in complexe gezondheidszorgsystemen.

[-]
Verenigde Staten Philadelphia
September 2020
Engels
Deeltijd
2 - 3 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
University of Bradford

Dit programma is ontworpen om u te helpen vooruitgang te boeken als een zorgprofessional. Het geeft je zowel de vaardigheden als de professionele kwalificatie die je nodi ... [+]

Dit programma is ontworpen om u te helpen vooruitgang te boeken als een zorgprofessional. Het geeft je zowel de vaardigheden als de professionele kwalificatie die je nodig hebt om te solliciteren naar meer senior leiderschaps- en managementfuncties binnen de gezondheidszorg en sociale zorg.

Ons team van ervaren academici en praktijkmensen concentreert zich op competent management en effectief leiderschap, en biedt studenten uit zowel klinische als managementachtergrond de tools die nodig zijn om serviceverbetering en duurzame verandering in gezondheids- en sociale zorgomgevingen te realiseren.

Het programma is geschikt voor mensen die in zowel klinische als niet-klinische rollen werken:... [-]

Verenigd Koninkrijk Bradford
September 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University

Gezondheidszorgprofessionals voorbereiden om verandering te faciliteren en innovatie te stimuleren - van binnen organisaties en in de gehele industrie. ... [+]

Gezondheidszorgprofessionals voorbereiden om verandering te faciliteren en innovatie te stimuleren - van binnen organisaties en in de gehele industrie.

De Executive MBA / MS in Healthcare Leadership is een duale opleiding in New York City. Dit twee jaar durende executive-programma zal uw carrière vooruit helpen en uw vermogen om betekenisvolle veranderingen in de gezondheidszorg te stimuleren, versterken.

Wat maakt de Executive MBA / MS in Healthcare Leadership-programma anders?

Het is het enige programma in zijn soort in de Ivy League. Je studeert af met twee prestigieuze graden van de Cornell University: een MBA en een MS in gezondheidszorgleiderschap.

Twee krachtpatsers in graduate education - de Samuel Curtis Johnson Graduate School of Management en de Weill Cornell Graduate School of Medical Sciences - zijn een partnerschap aangegaan om een duale opleiding te ontwikkelen die zich richt op het bouwen van algemene managementvaardigheden en het ontwikkelen van een dieper inzicht in de gezondheidszorgsector.... [-]

Verenigde Staten Ithaca
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Warwick, Warwick Manufacturing Group WMG

Rij de ontwikkeling en implementatie van innovatie in de complexe sector gezondheidszorg met het oog op verbetering te vergemakkelijken. ... [+]

Deze cursus is ontworpen om de specifieke noden en behoeften van degenen die geïnteresseerd zijn in een leidinggevende of leidinggevende rol binnen het complex gezondheidszorg sector vervullen. De MSc in de gezondheidszorg Bedrijfsvoering is geschikt voor studenten uit een scala van academische achtergronden binnen engineering, bedrijfsleven en wetenschap. Hoewel geen eerdere medische achtergrond nodig is, zal de cursus beroep doen op klinisch gekwalificeerde studenten op zoek te gaan naar de gezondheid systemen modelleren, e-health, gezondheid of medische informatica.

Wij zullen u met

De vaardigheden en kennis om organisatorische prestaties te beoordelen en rijdt de ontwikkeling en toepassing van innovatie in de gezondheidszorg organisaties om verbetering te vergemakkelijken. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Saint Xavier University Online

Met SXU's online MSN in Executive Leadership, verkrijgt u het managementperspectief en kritisch denkvermogen om de continue verbetering van processen en patiëntenzorg in ... [+]

Word een erkend verpleegkundige leider en begin met het maken van een positieve impact op uw patiënten, uw leeftijdsgenoten en uw supervisors. Het online MSN van Saint Xavier University ondersteunt uw transformatie naar een vertrouwde verpleegkundig leider met een hoogwaardig en erkend programma dat betaalbaar, toegankelijk en onmiddellijk toepasbaar is.

De National League for Nursing (NLN) heeft de SXU School of Nursing aangewezen als een Centre of Excellence in Nursing Education.Amerikaans nieuws

Executive Leadership Track (Verpleegkundige Administratie): Ontwikkel het managementperspectief en kritisch denkvermogen om de continue verbetering van processen en patiëntenzorg in een verpleegafdeling of afdeling te leiden. Cursussen in dit parcours helpen je voor te bereiden op het Nurse Executive, Advanced Board Certification-examen (NEA-BC) en het Nurse Executive, Board Certification-examen (NE-BC) na voltooiing van de administratieve tewerkstelling.... [-]

Verenigde Staten Chicago
September 2020
Engels
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands
RCSI Institute of Leadership

Gezondheidszorgorganisaties behoren tot de meest complexe in de huidige samenleving. Nu er een nieuw tijdperk voor de gezondheidszorg opduikt, moeten leiders in de gezond ... [+]

Cursus details

Gezondheidszorgorganisaties behoren tot de meest complexe in de huidige samenleving. Naarmate er een nieuw tijdperk voor gezondheidszorg ontstaat, zullen leiders in de gezondheidszorg meer risico's, onzekerheden, ambiguïteit en veranderingen moeten beheren en implementeren, wat een effectieve stijl van leidinggeven en kwaliteiten vereist.

De MSc in Leadership is ontworpen om de leiders van morgen vandaag te ontwikkelen door leiderschapsvaardigheden, managementvaardigheden en het vermogen om innovatief te zijn in een onzekere gezondheidszorgomgeving met beperkte middelen, hogere eisen en aanzienlijke budgetbeperkingen aanzienlijk te ontwikkelen.

Dubai wil een wereldleider worden in de levering van gezondheidszorg door het leveren van diensten van wereldklasse en het bevorderen van innovatie en creativiteit in overeenstemming met de visie van de VAE en het plan van Dubai 2021. Gezondheidszorg is een van de snelst groeiende sectoren in de VAE, zoals erkend in de Verenigde Arabische Emiraten. Dubai gezondheidsstrategie 2016-2021. Een gezondheidszorgsysteem van wereldklasse heeft hoogopgeleide, innovatieve leiders nodig; dit nieuwe programma is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van professionals in de gezondheidszorg in deze unieke en complexe omgeving.... [-]

Ierland Dublin Verenigde Arabische Emiraten Dubai
September 2020
Engels
Deeltijd
2 - 5 jaren
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
University of Glasgow Online

Om gelijke tred te houden met technologie, persoonlijke zorg en steeds verschuivende beleidsmaatregelen en budgetten, zijn gezondheidswerkers vandaag bezig met een leven ... [+]

Om gelijke tred te houden met technologie, persoonlijke zorg en steeds verschuivende beleidsmaatregelen en budgetten, zijn gezondheidswerkers vandaag bezig met een leven lang leren. Het programma van de University of Glasgow wordt gerund door een van de grootste, meest prestigieuze medische scholen in Europa: de School of Medicine, Dentistry

Breng nieuw denken naar gezondheidseducatie

Ontworpen voor diegenen die zichzelf identificeren als beoefenaars en onderwijsstheorie willen toepassen en een wetenschappelijke basis willen leggen voor hun specifieke gezondheidsberoepen. Je wordt direct betrokken bij het vormgeven van medische perspectieven en het stimuleren van de gezondheidsindustrie. Het onderzoek van de Universiteit van Glasgow informeert momenteel de strategieën van NHS Education Scotland en andere regelgevende instanties en helpt hen om ontdekkingen om te zetten in heilzame klinische praktijken. Je krijgt les met een focus op praktisch en actief leren en de University of Glasgow helpt je de flexibiliteit te ontwikkelen die nodig is om leiding te geven aan belangrijke gezondheidsberoepen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
April 2020
Engels
Deeltijd
2.5 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands