HEALTHCARESTUDIES

Top Online MSc's in Litouwen

Een Master of Science is een graad die wordt toegekend aan studenten die strenge cursussen en training hebben afgerond aan een hogeschool of universiteit. Het verdienen van een MSc leerlingen kunnen helpen verbeteren van hun kansen op werk en zorgen voor een niveau van ervaring dat een beroep op potentiĆ«le werkgevers. 

Online leren verwijst naar het gebruik van elektronische media en informatie-en communicatietechnologie (ICT) in het onderwijs. Met online leren heeft men de flexibiliteit om hun studie op elk gewenst moment en vanaf elke locatie kunnen inloggen.

Litouwen, officieel de Republiek Litouwen is een land in Noord-Europa, de grootste van de drie Baltische staten. Het is gelegen langs de zuidoostelijke kust van de Baltische Zee, in het oosten van Zweden en Denemarken. Meer dan 90% van de Litouwers spreken tenminste een vreemde taal en de helft van de bevolking spreekt twee vreemde talen, vooral Russisch en Engels.

Online Master of Science in Litouwen

1 Resultaten in Mastergraad, Litouwen, Online Filter

Master of Science in Lifestyle Medicine

Lithuanian University of Health Sciences
MSc
sep 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
18 maanden
15 jun 2021
Engels
Online

De opleiding Lifestyle Medicine richt zich op het opleiden van mediators die het beste in traditionele gemeenschapsgerichte volksgezondheid combineren met het beste in persoon ...

Lees meer