Master of Science in Molecular Biology

Top 14 Masters of Science in Molecular Biology 2019

Molecular Biology

Het verdienen van een Master of Science is het resultaat van drie jaar hard werken, bijna zeven jaar totaal met inbegrip van de vereiste bachelor's degree. Het ontvangen van een Master of Science kunnen de deuren van exclusieve professionele kansen en vooruitzichten op een baan voor afgestudeerden te openen.

Nieuwsgierige mensen kunnen vragen, wat is een MSc in Molecular Medicine? Deze opleiding in het hoger onderwijs helpt bij de opleiding studenten om belangrijke medische problemen van de wereld aan te pakken vandaag, in het bijzonder hoe ze beter te diagnosticeren, behandelen, en eventueel het voorkomen van ziekten. Cursussen in dit programma zijn vaak moleculaire celbiologie, functionele genomica, genetica, immunologie, medische statistiek, bioanalyse, en experimentele celbiologie. Studenten kunnen ook werken aan een afstudeerproject of een essay, of vul een stage als onderdeel van hun MSc-programma.

Door het nastreven van hun diploma kunnen studenten potentiële werkgevers dat ze de toewijding, vaardigheden en kennis die nodig is om een ​​aanwinst voor de werkplek te laten zien. Dit maakt het verdienen van een MSc zeer gunstig voor studenten.

Elk academisch programma zal kosten verbonden aan, en een MSc is niet anders. De kosten voor het collegegeld en andere kosten kunnen sterk verschillen van school tot school, maar er kan beurzen, subsidies of andere financiële hulp programma's beschikbaar om studenten te helpen na te streven hun diploma te zijn.

Afstuderen met een Master of Science in Molecular Medicine kan leiden tot werkgelegenheid in de medische, klinische, biotechnologie, milieu, onderzoek en engineering velden. Populaire carrière keuzes voor afgestudeerden onder laboranten, biotechnische ingenieurs, klinische onderzoekers, biotechnische executives, en vertegenwoordigers van de farmaceutische en onderzoekers.Studenten met dit diploma kan er ook voor kiezen om terug te keren naar de academische wereld en een PhD-programma voor verder onderzoek en de ontwikkeling van vaardigheden te streven.

Het maakt niet uit waar je woont, kan er educatieve opties beschikbaar om u te helpen uw opleiding te volgen zijn. Om te beginnen, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

Master of Science in Molecular Medicine

Goethe University Frankfurt
Campus Voltijd 4 semesters October 2019 Duitsland Frankfurt am Main

The overall objective is an in-depth education of molecular and cellular basics in the operation of the human organ system as well as pathogenesis and therapy of human diseases. [+]

The overall objective is an in-depth education of molecular and cellular basics in the operation of the human organ system as well as pathogenesis and therapy of human diseases. One focus of the education will be in the fields of drug research, cardiovascular research and oncology/immunology.

Through broad professional education and teaching of different methodical and conceptional areas, students will learn to individually perform research in basic sciences as well as clinical-translational research (klinisch-translationale Forschung) in molecular medicine.

The Masters program in molecular medicine will convey students the required knowledge and skills, train individual scientific thinking and lead to responsible behavior as a Scientist.... [-]


MSc in Experimental and Medical Biosciences

Linköping University
Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Zweden Linköping

[+]

Het laboratorium klassen krachtige model systemen om moderne concepten van de medische biologie te illustreren, terwijl PBL stimuleert levenslang leren.

[-]

Master of Science in Individuele genomica en gezondheid

Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Online Deeltijd 1 - 5 jaar September 2019 Verenigde Staten Washington D.C.

De online Master of Science in Geïndividualiseerde Genomica en Gezondheid aan Johns Hopkins Advanced Academic Programs zal studenten voorzien van de theoretische kennis en multidisciplinaire vaardigheden om te voldoen aan de eisen van de academische, onderzoeks- en industriesectoren van dit opkomende gebied. Dit 10-cursussen programma biedt een uitgebreid curriculum dat bio-informatica, biowetenschappen, regelgevende wetenschappen, beleid en ethiek omvat. [+]

De online Master of Science in Geïndividualiseerde Genomica en Gezondheid aan Johns Hopkins Advanced Academic Programs zal studenten voorzien van de theoretische kennis en multidisciplinaire vaardigheden om te voldoen aan de eisen van de academische, onderzoeks- en industriesectoren van dit opkomende gebied. Dit 10-cursussen programma biedt een uitgebreid curriculum dat bio-informatica, biowetenschappen, regelgevende wetenschappen, beleid en ethiek omvat.

Studenten kunnen kiezen uit vijf concentraties:

LaboratoriumdiagnostiekgenomicsRegulatory ScienceHet beleidAlgemeen

Toelatingseisen

4-jarig bachelordiploma van een regionaal geaccrediteerde Amerikaanse hogeschool of universiteit in de life sciences of engineering met de volgende voorwaarden:Organische chemie of 410.302 Bio-organische chemieBiochemie of 410.601 BiochemieGeavanceerde celbiologie I of 410.603 geavanceerde celbiologie IMolecular Biology of 410.602 Molecular BiologyBiostatistiek of 410.645 biostatistiekKandidaten die hun bachelordiploma in een land buiten de Verenigde Staten hebben behaald, zijn verplicht om een ​​beoordeling per hoofd van de opleiding en TOEFL-scores te geven als Engels niet hun moedertaal isEen minimum cijferpuntgemiddelde van 3,0 op een schaal van 4,0Voltooide applicatieVerklaring van doelHervatOfficiële transcripten... [-]

MSc in Molecular Medicine

Trinity College Dublin
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2019 Ierland Dublin +1 more

De cursus is bedoeld om studenten inzicht te geven in de moleculaire basis van de ziekte bij de mens en de implicaties ervan voor de praktijk van klinische geneeskunde en onderzoek in de levenswetenschappen. De cursus zal ervoor zorgen dat studenten uit alle disciplines over de nodige vaardigheden beschikken om onderzoek te doen en de wetenschappelijke en medische literatuur kritisch te evalueren. [+]

Er is een aparte vermelding bij de toegang tot de P.Grad.Dip. in Molecular Medicine.

Deze cursus is bedoeld om de deelnemers een diepgaand inzicht te geven in het opkomende gebied van de moleculaire geneeskunde, dat ontwikkelingen in moleculaire en cellulaire biologie bij elkaar brengt om ziekteprocessen op een functioneel niveau te beschrijven - dat van moleculaire interacties.

De cursus is bedoeld om studenten inzicht te geven in de moleculaire basis van de ziekte bij de mens en de implicaties ervan voor de praktijk van klinische geneeskunde en onderzoek in de levenswetenschappen. De cursus zal ervoor zorgen dat studenten uit alle disciplines over de nodige vaardigheden beschikken om onderzoek te doen en de wetenschappelijke en medische literatuur kritisch te evalueren.... [-]


MSc in Molecular Medicine

International Medical University
Campus Voltijd 18 maanden March 2019 Maleisië Kuala Lumpur

De IMU MSc in Molecular Medicine is bedoeld voor afgestudeerden in de exacte wetenschappen en geneeskunde op zoek naar geavanceerde training in moleculair en ziektegericht onderzoek. Dit programma heeft tot doel een uitzonderlijk curriculum te bieden om studenten vaardigheden aan te leren die voldoen aan de hoogste eisen en verwachtingen van wetenschappelijke strengheid. Het curriculum is innovatief en is gebaseerd op de expertise van onze wereldberoemde faculteit die ook gepassioneerde onderzoekers zijn. Kernmodules presenteren de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen in moleculaire geneeskunde die worden geleverd door middel van innovatieve andragogie. Studenten zullen de rol waarderen van eenvoudige en complexe moleculen in menselijke ziekten en de manieren waarop systeembiologie, computationele biologie en chemische genetica onderzoekstrategieën en -methodologie hebben getransformeerd in stamceltechnologie en -therapie, medicijnontwerp en -ontwikkeling evenals medisch en klinisch onderzoek . [+]

Moleculaire geneeskunde is erkend als een belangrijk gericht gebied van hedendaags medisch onderzoek en heeft een recente doorbraak in ziektediagnostiek, -management en -behandelingen mogelijk gemaakt. Het is bijvoorbeeld nu mogelijk om meerdere metabolieten en toxines afgeleid van geneesmiddelen op basis van interomics-aanpak op te helderen, zeer specifieke en geïndividualiseerde behandelingen te ontwerpen via genomics-screening, bio-informatica en chemo-informatica en de biologische beschikbaarheid van nieuwe geneesmiddelen te verbeteren door gebruik te maken van nano-toediening.

De IMU MSc in Molecular Medicine is bedoeld voor afgestudeerden in de exacte wetenschappen en geneeskunde op zoek naar geavanceerde training in moleculair en ziektegericht onderzoek. Dit programma heeft tot doel een uitzonderlijk curriculum te bieden om studenten vaardigheden aan te leren die voldoen aan de hoogste eisen en verwachtingen van wetenschappelijke strengheid. Het curriculum is innovatief en is gebaseerd op de expertise van onze wereldberoemde faculteit die ook gepassioneerde onderzoekers zijn. Kernmodules presenteren de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen in moleculaire geneeskunde die worden geleverd door middel van innovatieve andragogie. Studenten zullen de rol waarderen van eenvoudige en complexe moleculen in menselijke ziekten en de manieren waarop systeembiologie, computationele biologie en chemische genetica onderzoekstrategieën en -methodologie hebben getransformeerd in stamceltechnologie en -therapie, medicijnontwerp en -ontwikkeling evenals medisch en klinisch onderzoek .... [-]


Master in Molecular and Cellular Life Sciences

Utrecht University
Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Nederlanden Utrecht

De Master in Molecular and Cellular Life Sciences (MCLS) is onderzoeksgericht en hanteert een multidisciplinaire benadering van de studie van moleculen, cellen en organismen. [+]

OVER

De Master in Molecular and Cellular Life Sciences (MCLS) is onderzoeksgericht en hanteert een multidisciplinaire benadering van onderzoek met betrekking tot gezondheid en ziekte in cellen en organismen. Aan het einde van het programma verkrijgt u voldoende basiskennis om aan de slag te gaan met toepassingen op het gebied van medische en biotechnologische kwesties. Deze toepassingen kunnen de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen en vaccins, nieuwe strategieën voor gewasverbetering of de ontwikkeling van enzymen voor gebruik in de industrie omvatten.

DE JUISTE KEUZE VOOR U?

MCLS is de ideale masteropleiding als je geïnteresseerd bent in moleculen als basis van leven en ziekte en als je wilt weten hoe chemie, biologie, biomedische wetenschappen en natuurkunde bijdragen aan ons begrip van hoe deze moleculen werken. Het samenspel van moleculen in cellen en organismen staat centraal in het programma.... [-]


Master in Genetics and Molecular Biosciences

University of Helsinki
Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Finland Helsinki

[+]

U vindt de kenmerken en functies van genen en biomoleculen te begrijpen op cellulair, weefsel en organisme niveau.

Na het afstuderen, kon je handelt, bijvoorbeeld in de gezondheidszorg life sciences als kwaliteitsmanager of een laboratorium specialist, wetenschappelijk schrijver, klinisch onderzoek monitor, of als een expert in de administratie.

Bevoegdheid internationalisering

De masteropleiding in de genetica en moleculaire Biosciences heeft een multidisciplinaire en internationale docenten en onderzoeksomgeving, waardoor u een uitstekende gelegenheid om interdisciplinaire en internationale contacten die van groot belang zal zijn voor je toekomstige carrière te maken. De masteropleiding stelt u in staat om te participeren in internationale onderzoeksprojecten vanaf het begin van je studie. U zult communiceren in het Engels, die een vlotte overgang tussen internationaal onderzoek en gespecialiseerde omgevingen.... [-]


Master in de genetica en de microbiologie

Hamad bin Khalifa University
Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Qatar Doha

Om deze positie te behouden, moet Qatar de kennis en vaardigheden van de volgende generatie zorgprofessionals waarborgen en op de hoogte blijven van moderne wetenschappelijke ontwikkelingen en hedendaagse technieken die deskundigen in staat stellen de biologische aspecten van de mens te begrijpen. Het niveau van moleculen en genoomstudies als nooit tevoren. [+]

Om deze positie te behouden, moet Qatar de kennis en vaardigheden van de volgende generatie zorgprofessionals waarborgen en op de hoogte blijven van moderne wetenschappelijke ontwikkelingen en hedendaagse technieken die deskundigen in staat stellen de biologische aspecten van de mens te begrijpen. Het niveau van moleculen en genoomstudies als nooit tevoren.

De جامعة حمد بن خليفة erkent de noodzaak om curricula toe te voegen die compatibel zijn met de hedendaagse denkwijze van graduate programma's in de biowetenschappen, en heeft gespecialiseerde academische programma's op het gebied van genomica en microbiologie gelanceerd, met de nadruk op onderzoek en praktische ervaring.... [-]


MSc in Molecular Medicine

Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg FAU
Campus Voltijd 4 semesters October 2019 Duitsland Neurenberg

Het programma is gericht op het aantrekken van studenten die geïnteresseerd zijn in experimenteel onderzoek op het grensvlak van de geneeskunde, biologie en scheikunde. [+]

Inhoud van de opleiding

Training in moleculaire en biomedische onderwerpen en methoden met een focus op onafhankelijk laboratorium werken om medisch relevante onderzoeksvragen te helderen.

Wat is Molecular Medicine?

Signaalwegen, pathomechanismen, moleculaire basis van menselijke aandoeningen en moleculaire schakelaars als therapeutische doelwitten - dit zijn slechts enkele van de aspecten die in de masteropleiding in Molecular Medicine. Deze opeenvolgende programma bestrijkt een breed scala aan onderwerpen uit de basisprincipes van menselijke ontwikkeling om gedetailleerde signalering cascades op de single cell niveau. In aanvulling op de theoretische achtergrond onderwezen in lezingen en seminars biedt het curriculum veel praktische training in verschillende gebieden van fundamenteel en translationeel onderzoek.... [-]


MSc in medische biologie

Radboud University
Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Nederlanden Nijmegen

In de Radboud University masteropleiding Medical Biology onderzoek je de biologische mechanismen van gezondheid en ziekte. [+]

Het menselijk lichaam is ingenieus geconstrueerd. Maar soms gaat het systeem fout. Dan geven de cellen van het zenuwstelsel verkeerde berichten af, het immuunsysteem faalt of er is een ongebreidelde celgroei. In de Radboud University masteropleiding Medical Biology onderzoek je de biologische mechanismen van gezondheid en ziekte. Ons programma is uniek omdat het een combinatie is van fundamenteel onderzoek en de vertaling van de bevindingen in klinische toepassingen. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze nauwe samenwerking met het Universitair Medisch Centrum.

specialisaties

Je kunt kiezen uit drie specialisaties binnen dit programma:

Medische epigenomicaKlinische biologieNeuroscience / NeurobiologieProgramma... [-]

MSc in Molecular Mechanisms of Disease (onderzoek)

Radboud University
Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Nederlanden Nijmegen

Als student in de Research Master's Molecular Mechanisms of Disease bevindt u zich in een dynamische onderzoeksomgeving - een waarin elk nieuw theoretisch inzicht de sleutel kan zijn tot een nieuw medicijn of een betere diagnose en behandeling. [+]

Cellen organiseren en besturen onze lichamen. Storingen in cellulaire processen kunnen leiden tot ernstige aandoeningen zoals metabolisme en immuunziekten, hart- en bloedsomloopproblemen, kanker en de ziekten die met de leeftijd gepaard gaan. Het Nijmegen Centre for Molecular Life Sciences (NCMLS) speelt een leidende rol in de strijd tegen deze ziekten. Dit onderzoeksinstituut houdt zich bezig met een voortdurende uitwisseling van kennis en expertise tussen kliniek en onderzoekslaboratorium. Dit is mogelijk dankzij de nauwe samenwerking met het nabijgelegen Universitair Medisch Centrum. Als student in de Research Master's Molecular Mechanisms of Disease bevindt u zich in een dynamische onderzoeksomgeving - een waarin elk nieuw theoretisch inzicht de sleutel kan zijn tot een nieuw medicijn of een betere diagnose en behandeling.... [-]


Master's Degree Program in Digital Health and Life Sciences: Molecular Systems Biology

University of Turku
Campus Voltijd 2 jaar August 2019 Finland Turku

Masteropleiding in digitale gezondheid en biowetenschappen biedt uitgebreide opleidingen in moderne biowetenschappen en digitale gezondheidszorg. [+]

masters.utu.fi

UITGEBREIDE CROSS-DISCIPLINAIRE TRAINING VOOR TOEKOMSTIGE DESKUNDIGEN!

Masteropleiding in digitale gezondheid en biowetenschappen biedt uitgebreide opleidingen in moderne biowetenschappen en digitale gezondheidszorg.

De masteropleiding Digital Health and Life Sciences biedt uitgebreide training, variërend van moleculaire interacties tot individuen en de samenleving. Molecular Systems Biology is een van de vier tracks die door het programma worden aangeboden. Andere tracks in het programma zijn Health Technology, Medical Analytics en Health Internet-of-Things en Bioinformatics.

De studenten die afstuderen in dit multidisciplinaire programma zullen wetenschappelijke en analytische vaardigheden hebben opgedaan, expertise in hedendaagse theorieën en up-to-date technologieën, evenals praktische vaardigheden, waaronder teamwork, leiderschap en interpersoonlijke vaardigheden in een internationale omgeving. De verworven methodologische vaardigheden en geavanceerde kennis stellen de studenten in staat hun loopbaan in de academische wereld of de industrie voort te zetten.... [-]


Master's Degree Program in Biomedical Sciences: Molecular Biotechnology and Diagnostics

University of Turku
Campus Voltijd 2 jaar August 2019 Finland Turku

De masteropleiding in de biomedische wetenschappen - specialisatie moleculaire biotechnologie en diagnostiek, zal u uitrusten voor een carrière in het opwindende vakgebied van biotechnologie en translationeel onderzoek. [+]

masters.utu.fi

BEHEER HET SPANNENDE GEBIED VAN BIOTECHNOLOGIE!

De masteropleiding in de biomedische wetenschappen - specialisatie moleculaire biotechnologie en diagnostiek, zal u uitrusten voor een carrière in het opwindende vakgebied van biotechnologie en translationeel onderzoek.

Hier krijgt u uitgebreide theoretische en praktische expertise over centrale concepten en technieken in de moderne moleculaire biotechnologie en diagnostiek.

Je leert ook om de verworven kennis in de praktijk toe te passen voor de ontwikkeling van nieuwe tools en methoden voor de detectie van moleculaire stoffen. Het onderwijs is gericht op de belangrijkste technologieën van diagnostiek en moleculaire biologie met mogelijkheden om deze kennis toe te passen, zowel op medische als op andere gebieden van diagnostiek.... [-]


Msc moleculaire geneeskunde

The Cyprus School of Molecular Medicine
Campus Voltijd Deeltijd 12 - 24 maanden September 2019 Cyprus Nicosia +1 more

Het programma bevordert uitmuntendheid en leidt studenten op de belangrijke kwesties in Molecular Medicine. De uitdagende curricula omvat verplichte geleerd cursussen die de belangrijkste aspecten van Molecular Medicine en een aantal keuzevakken die de studenten om hun kennis te verbreden op andere gebieden van de Molecular Medicine dekken. De MSc Research Library of Projects over verschillende aspecten van Molecular Medicine worden uitgevoerd in de state-of-the-art departementen en Clinics van het Cyprus Instituut voor Neurologie en Genetica (CING). [+]

Het programma bevordert uitmuntendheid en leidt studenten op de belangrijke kwesties in Molecular Medicine. De uitdagende curricula omvat verplichte geleerd cursussen die de belangrijkste aspecten van Molecular Medicine en een aantal keuzevakken die de studenten om hun kennis te verbreden op andere gebieden van de Molecular Medicine dekken. De MSc Research Library of Projects over verschillende aspecten van Molecular Medicine worden uitgevoerd in de state-of-the-art departementen en Clinics van het Cyprus Instituut voor Neurologie en Genetica (CING). Als een International Centre of Excellence, CING verricht baanbrekend onderzoek in medische genetica en biedt daarom MSc-studenten met de kennis en tools om een ​​competitief onderzoek of Library Project voltooien. MSc studenten hebben de mogelijkheid om cursussen te volgen op innovatieve terreinen, waaronder Molecular Basis of Monogenic Diseases, Molecular Basis of Complex Diseases, Neurosciences & Neurogenetics and Gene & Cell Therapy.... [-]