HEALTHCARESTUDIES

2 Beste Online MSc's in Nederland

Een Master of Science is een geavanceerd programma van de studie die kan worden verdiend in ongeveer twee jaar. Veel scholen bieden online of part-time MSc programma's, zodat druk leerlingen hun opleiding op een manier die is handig voor hen verder kan.

Over de Atlantische Oceaan, heeft de discussie over online cursussen en hun potentieel te herstructureren hoger onderwijs woedt al enige tijd. Cursussen zijn gestructureerd als wekelijkse online conferenties, communicatie met de cursus docent en andere cursisten vindt plaats in een virtuele leeromgeving. De online cursussen zijn bedoeld om te passen rond uw kalender en u toegang tot de cursus wanneer het geschikt is voor u.

Nederland is een bestanddeel land van het Koninkrijk van Nederland, bestaande uit twaalf provincies in Noord-West-Europa en de drie eilanden in het Caribisch gebied. Engels sprekende studenten zal geen problemen hebben het vinden van geschikte cursussen. Voor internationale studenten die aan universiteiten in Nederland, een aantal beurzen beschikbaar.

Online MSc in Nederland

2 Resultaten in Mastergraad, Nederlanden, Online Filter

Master in Epidemiology Postgraduate

Utrecht University
MSc
sep 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;10 semesters
Engels
Campus
Online

In MSc Epidemiology Postgraduate and MSc Epidemiology Postgraduate Online onderzoek je de verspreiding en determinanten van gezondheid en morbiditeit in specifieke populaties.

Lees meer

Master in Epidemiology Postgraduate Online

Utrecht University
MSc
sep 2021
<
Deeltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;5 jaren
Engels
Online

Het doel van de MSc Epidemiology-programma's is om studenten uitgebreide kennis en praktische vaardigheden te bieden op het gebied van patiƫntgericht onderzoeksontwerp, implem ...

Lees meer