HEALTHCARESTUDIES

Online MSc's in de Verenigde Chesterfield en Verenigde Staten 2021

Een Master of Science is een graduaat dat kan worden verkregen door studenten die voor het eerst een bacheloropleiding hebben afgerond op een soortgelijke veld. Een MSc duurt meestal ongeveer twee jaar full-time studie om geld te verdienen.

Online leren verwijst naar het gebruik van elektronische media en informatie-en communicatietechnologie (ICT) in het onderwijs. Met online leren heeft men de flexibiliteit om hun studie op elk gewenst moment en vanaf elke locatie kunnen inloggen.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Online Master of Science in de Verenigde Chesterfield in de Verenigde Staten

2 Resultaten in Mastergraad, Chesterfield, Online Filter

Online meester van wetenschap in voeding en menselijke prestaties

Logan University
MSc
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;5 jaren
Engels
Online

Met curriculum blending onderzoek en klinische klinische toepassingen zullen afgestudeerden van het programma Master of Science in Nutrition and Human Performance leren om dee ...

Lees meer

Online master in de wetenschap in sportwetenschap en revalidatie

Logan University
MSc
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;5 jaren
Engels
Online

De Master of Science in Sport Science and Rehabilitation (MSR) diploma is een interdisciplinair, uitgebreid afgestudeerd programma ontworpen om een ​​unieke voorbereiding voor ...

Lees meer