HEALTHCARESTUDIES

Online MSc's in de Verenigde Kirksville over Verenigde Staten 2021

Een Master of Science is een geavanceerd programma van de studie die kan worden verdiend in ongeveer twee jaar. Veel scholen bieden online of part-time MSc programma's, zodat druk leerlingen hun opleiding op een manier die is handig voor hen verder kan.

Online leren verwijst naar het gebruik van elektronische media en informatie-en communicatietechnologie (ICT) in het onderwijs. Met online leren heeft men de flexibiliteit om hun studie op elk gewenst moment en vanaf elke locatie kunnen inloggen.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Kirksville is een belangrijk educatief centrum gelegen in de staat Missouri. Het staat bekend als de thuisbasis van de Truman State University en AT Still University, die is erkend voor het aanbieden van programma's in de holistische geneeskunde.

Online MSc in de Verenigde Kirksville in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Mastergraad, Kirksville, Online Filter

Master of Science in verpleegkunde online

A.T. Still University, College of Graduate Health Studies
MSc
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
50&nbsp;-&nbsp;100 weken
Engels
Online

De verpleging is tot het uiterste gedreven. Toegewijde teams werken de klok rond om te genezen en degenen te helpen die het nodig hebben. Om het beroep vooruit te helpen, hebb ...

Lees meer