HEALTHCARESTUDIES

Online MSc's in de Verenigde Peoria, Verenigde Staten 2021

Een Master of Science is een graduaat dat kan worden verkregen door studenten die voor het eerst een bacheloropleiding hebben afgerond op een soortgelijke veld. Een MSc duurt meestal ongeveer twee jaar full-time studie om geld te verdienen.

Online leren of e-learning is het proces om te leren met behulp van verschillende soorten media die tekst te leveren, audio, afbeeldingen, animaties en streaming video. Het bestaat veel e-learning processen om de kennis te verspreiden en te leren zonder grenzen.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Peoria ligt in Illinois, USA. De stad is momenteel bekend voor het onderzoek park. Het park werd gebouwd in 2003 voor onderzoek op het gebied van de medische technologie en de landbouw. Het bestuurscentrum in deze stad is een van de meest bezochte plaatsen door de hogeschool / universiteit studenten.

Online MSc in de Verenigde Peoria in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Mastergraad, Peoria, Online Filter

MS in Nursing - Family Nurse Practitioner

Saint Francis Medical Center College Of Nursing
MSc
sep 2021
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Het curriculum van Family Nurse Practitioner (FNP) is gericht op het bieden van uitgebreide welzijns- en ziekteverzekering aan personen van alle leeftijden. FNP biedt ziektebe ...

Lees meer