HEALTHCARESTUDIES

Online MSc's in de Verenigde Fairfax Alleen in het Nederlands Verenigde Staten 2021

Een Master of Science is een graduaat dat kan worden verkregen door studenten die voor het eerst een bacheloropleiding hebben afgerond op een soortgelijke veld. Een MSc duurt meestal ongeveer twee jaar full-time studie om geld te verdienen.

Online leren of e-learning is het proces om te leren met behulp van verschillende soorten media die tekst te leveren, audio, afbeeldingen, animaties en streaming video. Het bestaat veel e-learning processen om de kennis te verspreiden en te leren zonder grenzen.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Fairfax, Virginia is de meest bevolkte in het rechtsgebied onderdak aan meer dan een miljoen inwoners die goed is voor meer dan 13% van de totale bevolking. De stad is de thuisbasis van tal van openbare scholen die een State University dat de medische graden onder anderen biedt omvatten.

Online Master of Science in de Verenigde Fairfax in de Verenigde Staten

2 Resultaten in Mastergraad, Fairfax, Online Filter

Master of Science in Health Informatics

George Mason University Online
MSc
<
Deeltijd
<
22&nbsp;-&nbsp;28 maanden
Engels
Online

De CAHIIM geaccrediteerde online Master of Science in Health Informatics aangeboden aan de George Mason University bereidt toekomstige Amerikaanse en mondiale leiders in de ge ...

Lees meer

Master of Science in de verpleegkunde - Family Nurse Practitioner

George Mason University Online
MSc
<
Deeltijd
Engels
Online

Bouw interprofessionele ervaring op in verschillende zorgdisciplines met het George Mason University Master of Science in Nursing - Family Nurse Practitioner-programma.

Lees meer