Filter
MSc
Verenigd Koninkrijk Studievorm: Online Tempo: Alles

Online Masters of Science in Veroudering in UK 2020

Een Master of Science is een graduaat dat kan worden verkregen door studenten die voor het eerst een bacheloropleiding hebben afgerond op een soortgelijke veld. Een MSc duurt meestal ongeveer twee jaar full-time studie om geld te verdienen.

Over de Atlantische Oceaan, heeft de discussie over online cursussen en hun potentieel te herstructureren hoger onderwijs woedt al enige tijd. Cursussen zijn gestructureerd als wekelijkse online conferenties, communicatie met de cursus docent en andere cursisten vindt plaats in een virtuele leeromgeving. De online cursussen zijn bedoeld om te passen rond uw kalender en u toegang tot de cursus wanneer het geschikt is voor u.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Online MSc in Veroudering in UK

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Veroudering, Verenigd Koninkrijk, Online

University of Stirling

Onze Masters in wereldwijde kwesties in gerontologie en veroudering kunnen volledig online en op parttime basis worden bestudeerd, waardoor u de kans krijgt om te profite ... [+]

Overzicht

Wereldwijd groeit het aantal ouderen sneller dan het aantal mensen in een andere leeftijdsgroep, waardoor alle sectoren van de samenleving onder druk komen te staan.

Deze cursus omvat twee belangrijke wetenschappelijke gebieden.

We dagen je uit om na te denken over hoe het proces van veroudering over de levenscyclus van een individu verloopt, niet alleen in latere jaren.We leren een multidisciplinaire benadering van gerontologie die rekening houdt met de sociale impact van veroudering.

Je onderzoekt een scala aan gezondheids-, sociale zorg- en beleidscontexten van over de hele wereld die je kunt toepassen op een lokale context.

Er zijn kernmodules ontwikkeld voor studenten die zich willen specialiseren in deze snelgroeiende sector met een focus op de oudste, die de snelst groeiende groep zijn en de meest waarschijnlijke zwakheid ervaren, mensen met dementie in verschillende omgevingen en de impact van multimorbiditeit op een vergrijzende bevolking.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
36 maanden
Online
Lees meer in Nederlands