Filter
MSc
Noord-Amerika Studievorm: Online Tempo: Alles

Online MSc's in Veroudering 2020 in Noord-Amerika

Een Master of Science is een graduaat dat kan worden verkregen door studenten die voor het eerst een bacheloropleiding hebben afgerond op een soortgelijke veld. Een MSc duurt meestal ongeveer twee jaar full-time studie om geld te verdienen.

Omdat alle klassen zijn online, zullen de studenten niet te verschijnen op klassen. Schema's zijn misschien niet zo streng bij het nemen van lessen online. Studenten kunnen werken aan en het uitvoeren van opdrachten, als ze klaar zijn en op hun persoonlijke tempo. In verschillende online opleidingen worden de studenten niet verwacht keuzevakken te nemen, tenzij die nodig zijn door hun grote. Dit geeft studenten de mogelijkheid om in nul op en bestudeer vooral wat ze moeten leren voor hun bedrijf. Voor veel studenten die een passie voor om informatie aan hun grote, online opleidingen relevant te leren werken uitstekend als deze aanpak zal tijd en hulp studenten bespaar krijgen hun diploma sneller.

Verspreid over 23 landen, Noord-Amerika is het continent vol met educatieve mogelijkheden. Studenten hebben de mogelijkheid om meerdere talen te leren en een goed begrip van enorm verschillende culturen te ontwikkelen.

Master of Science Online in Veroudering in Noord-Amerika

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Veroudering, Noord-Amerika, Online

Georgetown University - Graduate School of Arts & Sciences

De veroudering ... [+]

Bestrijd Ageism en strijd voor sociale rechtvaardigheid

Omdat Amerikanen langer en gezonder leven, is het van vitaal belang dat we innovatieve oplossingen vinden om welvaart en veroudering te waarborgen. Veroudering is een dynamisch proces dat nieuwe vaardigheden en begrip bevordert dat we met onze gemeenschappen kunnen delen. In toenemende mate richt het gesprek zich op het creëren van effectieve praktijken en beleid om ouderen te ondersteunen, leeftijdsdiscriminatie te bestrijden en sociale rechtvaardigheid te bevorderen.

Ons interdisciplinaire programma kijkt uitgebreid naar veroudering - een demografisch onvermijdelijk proces - en bereidt studenten voor op nieuwe carrières door het gesprek rond verouderende bevolkingsgroepen te verschuiven.... [-]

Verenigde Staten Washington
Augustus 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
11 maanden
Online
Lees meer in Nederlands