Ma in toegepaste gedragsanalyse

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De online master's in Applied Behavior Analysis is ontworpen voor studenten die hun kennis en expertise op het gebied van toegepaste gedragsanalyse willen vergroten; professionals die zich voorbereiden op het werken met personen met autisme, ontwikkelingsstoornissen en gedragsuitdagingen; evenals degenen die van plan zijn om te zitten voor het examen van het Certified Behavior Analysis Board.

Het programma bereidt professionals voor voor een verscheidenheid aan beroepen op het gebied van onderwijs, bedrijfsleven en gezondheidszorg. Toegepaste gedragsanalyse expertise is gewaardeerd op gebieden zoals counseling en sociaal werk, spraakpatologie, onderwijs, gedragsadvies, therapie en programma management. Board-gecertificeerde gedragsanalisten werken als leraren, schooldistrictgedrag of autismespecialisten, ABA-therapeuten, ABA-programma-toezichthouders en bedrijfseigenaren, onderzoekers en consultants voor scholen, bedrijven en overheden of gemeentebureaus.

Toelatingsvoorwaarden

  • Ingevulde aanvraag
  • Persoonlijke verklaring die informatie verstrekt over (a) waarom u geïnteresseerd bent in Toegepaste Gedragsanalyse, (b) ervaring in het verleden met individuele behoeften en / of ervaring met het uitvoeren van ABA-procedures, c) locatie (s) in uw omgeving waarover u overweegt een practicum site, en (d) waarom denk je dat je succesvol zal zijn in een online programma.
  • Resume
  • Twee brieven van aanbeveling
  • Officiële transcripties van alle hogescholen en afgestudeerde hogescholen / universiteiten bijwonen
  • Een GPA van minder dan 3,0 op een 4,0-schaal. Studenten die een achtergrond hebben en potentieel voor succes hebben, maar waarvan de GPA minder dan 3,0 is, kan voorlopig worden toegelaten.

Voor internationale studenten:

  • Officiële transcripties van alle post-secundaire instellingen. Internationale transcripten moeten door NACES (dwz WES) op een cursus op basis van een cursus worden geëvalueerd.
  • TOEFL / IELTS (indien nodig)

Contacten

Voor aanvullende programma informatie, contacteer:

Brian S. Friedlander, Ph.D.

Universitair docent in het onderwijs

Studiecoördinator voor ACT 2, Masters in Special Education & Applied Behavior Analysis

(973) 290-4386

bfriedlander@cse.edu

Laatst bijgewerkt op September 2017

Over de school

Founded in 1899 by the Sisters of Charity of Saint Elizabeth, the College of Saint Elizabeth has a strong tradition of concern for the poor, for developing leadership in a spirit of service and social ... Lees meer

Founded in 1899 by the Sisters of Charity of Saint Elizabeth, the College of Saint Elizabeth has a strong tradition of concern for the poor, for developing leadership in a spirit of service and social responsibility, and a commitment to the promotion of women as full partners in society. Lees Minder