Master in de biomedische wetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in de biomedische wetenschappen

Visie

Een referentie geworden in de studie en het onderwijs in de biomedische wetenschappen, hebben de internationale concurrentiepositie en excellentie te bevorderen op het gebied van anatomie-histologie, Farmacologie, Toxicologie, Moleculaire Fysiologie, Immunologie, Microbiologie, Parasitologie, Preventive Medicine, en Clinical Medicine.

Missie

Implementeren van up-to-date en kwalitatief hoogstaand onderwijs en onderzoek op het gebied van Biomedische Wetenschappen, met de nadruk op de Patho-mechanisme van de ziekten en in medische technologie, gericht op de verbetering van de volksgezondheid.

Goals

Vorm afgestudeerden met intellectuele integriteit, het vermogen om toe te passen en de ontwikkeling van de biomedische wetenschappen, gekwalificeerd om innovatief en valide onderzoek uit te voeren door middel van inter- en multidisciplinaire benaderingen, en in staat om de nationale en internationale erkenning.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

University of Brawijaya (UB) is located in the city of Malang, East Java province, Indonesia. UB was officially declared by the President of the Republic of Indonesia January 5th 1963.

University of Brawijaya (UB) is located in the city of Malang, East Java province, Indonesia. UB was officially declared by the President of the Republic of Indonesia January 5th 1963. Lees Minder