Read the Official Description

Toelatingseisen:

Bachelor of Master diploma. Het is een meer dan voldoende eerste voorbereidingen in fundamenteel biomedisch disciplines (wiskunde, Cell en Moleculaire Biologie, Anatomie, Chemie, Organische en Anorganische Chemie, Natuurkunde, Biochemie, Fysiologie) nodig. Deze kennis zal worden gecontroleerd via een toelatingsproef. Engels kennis zal een integraal onderdeel van de toelating test.

Duur van de cursus:

2 jaar (120 studiepunten)

Toeschouwers:

Verplicht

Educatieve doelstellingen:

De lange-termijn doel van de Master Degree is een nieuwe professional met een breed spectrum interdisciplinaire kennis kunnen werken op verschillende gebieden om te komen, te onderhouden en te revitaliseren de algehele welzijn van een persoon te genereren.

De cursus biedt een exclusieve educatief programma en wordt gehouden in het Engels, die een sterk onderscheidend element vormt. Deze nieuwe professionals zullen verschillen van de afgestudeerden van reeds bestaande cursussen in dat ze zullen hebben geïntegreerd en transversale vaardigheden en zeer concurrerend en innovatief, zowel op nationaal en internationaal niveau zal zijn.

De Universiteit van Brescia, door middel van haar strategisch project Health & Wealth, gericht op steeds een referentiepunt op het gebied van gezondheid en welzijn voor instellingen, bedrijven, verenigingen, de financiële gemeenschap en de burgers. De Master Degree is ontworpen om een ​​intellectuele elite in staat is het genereren van een ontwikkelingsmodel op basis van de gezondheid en het welzijn van het individu en het milieu, in een land van grote culturele en wetenschappelijke tradities trainen. Een dergelijk model zou in de toekomst, geven een concreet om de voortgang van Brescia, Italië en de wereld in het algemeen.

Beroepsprofiel en werkgelegenheid

Afgestudeerden kunnen ontwerpen en technisch coördineren voedings- en bewegingsapparaat opleidingen, het ontwerpen en beheren van primaire preventie-programma's in publieke en private instellingen gezondheidszorg, rusthuizen, instituten behandeling van mensen met hypomobilities, wellness-centra (inclusief hotel kuuroorden, thermale centra en de gezondheid huizen zullen zijn ), rehabilitatie en detentiecentra, vrijwillige of verenigingen zonder winstoogmerk. Afgestudeerden zullen in staat zijn om programma's gericht op het bevorderen en het behoud van de gezondheid van mensen en welzijn te beheren.

Leerresultaten en competenties

Afgestudeerden zullen worden gekwalificeerd om te werken in de fitness-gebied, het beheer van zowel fysieke activiteit programma's en voeding programma's die gericht zijn op het nastreven van een betere kwaliteit van leven en het bevorderen van de gezondheid van mensen en wellness, ook vanuit een technologisch, sociaal-economische en milieu-oogpunt. Vaardigheid in het Engels taal toegepast op gezondheid, welzijn en de juiste levensstijl gedrag zal een extra competentie zijn.

Program taught in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Oct. 2019
Application deadline

Oct. 2019

Location
Application deadline
Einddatum