Lees de Officiële Beschrijving

OVER

Combineer fundamentele disciplines zoals stamcelbiologie, materiaalkunde en biomechanica met meer toegepaste disciplines zoals celtherapie, implantaties en beeldvorming. Nieuwe samenwerkingen tussen deze disciplines helpen bij innovatie in fundamenteel onderzoek in de levenswetenschappen, maar ook bij nieuwe therapieën voor patiënten en klinische toepassingen met als uiteindelijk doel verloren weefsel of orgaanfuncties te herstellen. Klinkt interessant? Doe mee met ons programma!

GAAN DIEPER INZICHT DOOR EEN UNIEKE SAMENWERKING

Wilt u bijdragen aan huidige en toekomstige zorgtoepassingen? Sluit je aan bij het snel opkomende gebied van de regeneratieve geneeskunde! Word multidisciplinaire wetenschappers en stimuleer onderzoek op het raakvlak tussen biomedische wetenschappen, engineering en klinische toepassing.

Regenerative Medicine and Technology is een samenwerking tussen Utrecht University , het Universitair Medisch Centrum Utrecht en de faculteit Biomedische Technologie van de Technische Universiteit Eindhoven (TU / e). De gecombineerde expertise, diverse state-of-the-art laboratoria en onderzoeksgroepen zorgen voor een goed begrip van processen, gaande van specifieke celcultuurtechnieken, het gebruik van biomaterialen tot computermodellen en beeldvormingsmodaliteiten.

WAAROM JULLIE REGENERATIEVE GENEESKUNDE EN TECHNOLOGIE AAN DE Utrecht University MOETEN STUDEREN

  • Leer een technisch (TU / e), klinisch (UMC Utrecht) en biomedisch ( Utrecht University ) oogpunt combineren in multidisciplinaire onderzoeksprojecten.
  • Wereldwijde partners stellen je in staat om stage te lopen bij prestigieuze partnerinstellingen zoals het Massachusetts Institute of Technology (MIT), King's College London en het Karolinska Institute.
  • Werk samen om actuele zorgproblemen aan te pakken met een multidisciplinaire aanpak in ons ultramoderne Regenerative Medicine Centre in Utrecht.
  • Neem deel aan een levendige onderzoeksomgeving in de academische wereld, adviesbureaus of de industrie tijdens je stages van zes tot negen maanden.
  • Volg theoretische cursussen en seminars en masterclasses onder leiding van specialisten in het veld in zowel Eindhoven als Utrecht. De cursussen zijn interactief en dagen studenten uit om hun communicatie-, schrijf- en presentatievaardigheden verder te verbeteren.
  • Creëer uw eigen persoonlijke masteropleiding door uw keuzevakken en stageprojecten te kiezen en te plannen op basis van uw ambities en interesses.

CARRIERE VOORUITZICHTEN

De planning van het programma is afgestemd op het individu. De keuzes die tijdens de planning worden gemaakt, kunnen gebaseerd zijn op uw persoonlijke loopbaanfocus. De meest populaire keuze is om een ​​wetenschapper te worden in weefsel- of orgaanregeneratie. In dit geval kun je ervoor kiezen om een ​​onderzoeksstage uit te voeren in je minorproject.

Je kunt andere profielen kiezen naast het onderzoeksprofiel in je minorproject, zoals communicatie, educatie of management.

MOGELIJKE VOORUITZICHTEN

Afhankelijk van uw persoonlijke interesses en vaardigheden, kunt u uw carrière zelf vormgeven. Als u al weet welke uw ideale carrière zou zijn, kunt u met de programmacoördinator bespreken hoe u zich het beste kunt voorbereiden op uw specifieke carrièrepad.

ACADEMISCHE LOOPBAANS

Als je ervoor kiest om een ​​academische carrière te volgen, is het een logische stap om een ​​PhD-project te starten nadat je je masterdiploma behaalt. Onze onderzoeksprojecten tijdens RMT zullen je voorbereiden op de wetenschap in het lab, maar je zult ook uitgerust zijn om meer translationeel onderzoek uit te voeren. Na het behalen van een doctoraat kun je kiezen om door te gaan in de academische wereld of je carrière elders voort te zetten. Voortzetting in de academische wereld bestaat uit het doen van post-doc werk en steeds een assistent, medewerker of hoogleraar.

PROFESSIONELE LOOPBAANS

De meest populaire carrièrekeuzen van RMT-alumni staan ​​hieronder:

  • Promovendus in het RM PhD-programma in Utrecht: verschillende alumni zijn momenteel bezig met een PhD-graad in Utrecht op het gebied van Regeneratieve Geneeskunde.
  • Promovendus elders: verschillende alumni volgen een promotietraject in hun land van herkomst, in het lab dat hen tijdens het minoronderzoek heeft gehost, of in nog een ander lab in Nederland of daarbuiten.
  • Bij verschillende biomedische bedrijven: als productexpert, assistent klinische studies, junior wetenschapper, stagiaire of associate consultant.
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 18 andere vakken van Utrecht University »

Laatst bijgewerkt op December 4, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
2,083 EUR
Nederlandse en andere EU / EER-studenten (wettelijk collegegeld 2019-2020): € 2.083. Niet-EU / EER-studenten (instellingskosten): 2018-19: € ​​18.690, 2019-20: € 19.900
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum