Master of Public Health

Algemeen

8 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De Master of Public Health cursus is bedoeld voor professionals die werkzaam zijn in een verscheidenheid van instellingen, waaronder het ministerie van Volksgezondheid en maatschappelijke organisaties. Volksgezondheid professionals nodig zijn om effectief te beoordelen en te reageren op nieuwe problemen voor de volksgezondheid. Deze cursus benadrukt een uitgebreide beoordeling van alle determinanten van gezondheid, die bredere maatschappelijke en ecologische factoren in aanvulling op fysieke risicofactoren zijn.

Studenten kunnen een breed scala aan evaluatie processen en onderzoeksmethoden, zoals beleidsanalyse, economische evaluatie, epidemiologie en kwalitatieve methoden te bestuderen. Studenten krijgen praktische vaardigheden in de ontwikkeling van de gemeenschap en de bevordering van de gezondheid programma's, en ook een afgesloten onderzoek en praktijk ervaring in de evaluatie van een eigentijds probleem voor de volksgezondheid voltooien.

Na het voltooien van de Master of Public Health, zullen de studenten worden uitgerust met kennis en vaardigheden om een ​​carrière in de gezondheidszorg voort te zetten en aanverwante industrie en de overheid organisaties, evenals mogelijkheden om hun leren via postdoctorale onderzoeksprogramma's (bijvoorbeeld Master of Research bevorderen en / of Doctor of Philosophy in Public Health).

Waarom de studie van de Master of Public Health?

Western Sydney University Master of Public Health verbindt zich ertoe een uitgebreide beoordeling van alle determinanten van gezondheid, waaronder een bredere maatschappelijke en ecologische factoren in aanvulling op fysieke risicofactoren. Het stelt gezondheidswerkers te oefenen in een verscheidenheid van instellingen, waaronder gezondheidsdiensten en maatschappelijke organisaties.

U vindt de evaluatie processen en methoden van onderzoek zoals beleidsanalyse, economische evaluatie, epidemiologie en kwalitatieve methoden te bestuderen. De praktische vaardigheden nadruk ligt op bevordering van de gezondheid programma's, en u zal het onderzoek, analytische en praktische vaardigheden te integreren in de evaluatie van de hedendaagse problemen voor de volksgezondheid.

Deze cursus biedt de mogelijkheid om vaardigheden te ontwikkelen en het verwerven van kennis van essentieel belang voor de daadwerkelijke praktijk van het volksgezondheidsbeleid. Master of Public Health afgestudeerden zal de aard van de gemeenschap gezondheidsproblemen te bepalen en maatregelen te definiëren en vervolgens te verlichten hen, terwijl de verschillende diensten beschikbaar voor verlichting van deze problemen aan te pakken samenbrengen initiëren. Een belangrijk doel van deze Health Science cursus is de proactieve rol van de openbare gezondheidszorg te bevorderen bij de coördinatie van relevante bronnen gemeenschap.

Carrièremogelijkheden voor Master of Public Health

Master of Public Health afgestudeerden kunnen loopbaan in uiteenlopende sectoren zoals buurtwerk, ziekenhuis administratie, gezondheid en veiligheid, gezondheidsbevordering en milieu te verkennen. De Master of Public Health biedt ook een sterk platform voor verder onderzoek kwalificaties op universitair niveau.

Laatst bijgewerkt op jan 2017

Over de school

Modern, people-friendly hubs of activity. That sums up our distinctive campuses located across Western Sydney. Whether you prefer the ultra-modern and hi-tech or the beautiful, pastoral and serene, yo ... Lees meer

Modern, people-friendly hubs of activity. That sums up our distinctive campuses located across Western Sydney. Whether you prefer the ultra-modern and hi-tech or the beautiful, pastoral and serene, you are sure to find a campus where you feel at home. Dynamic, exciting and culturally diverse, our campuses are also friendly and inviting, with room to think, room to breathe and room to be yourself. Lees Minder
Sydney , Bankstown , Campbelltown , Gunderman , Blacktown , Rydalmere , Penrith , Sydney + 7 Meer Minder